Aanlegsteiger aanleggen? Denk aan de elektrische voorzieningen!

U wilt een aanlegsteiger aanleggen. Dat is het belangrijk dat u eraan denkt dat de aanlegsteiger van kwaliteit is én dat u denkt aan de voorzieningen voor de elektriciteit en het aanbrengen van verlichting. Dit is belangrijk, omdat de steiger in de avond en nacht goed zichtbaar is voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

Een aanlegsteiger laten aanleggen door de specialist

Het is verstandig een specialist in te schakelen die aan aanlegsteiger voor u kan bouwen. Welke specialist? U bent bij De Vries Werkendam B.V. aan het juiste adres. Men is gespecialiseerd in waterbouwkunde en civieltechnische constructies en objecten. Al jarenlang realiseren zij projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Wilt u een aanlegsteiger vervangen? Of wilt u een nieuwe aanlegsteiger laten bouwen? Wanneer de oude aanlegsteiger er nog staat, dient deze eerst gesloopt te worden zodat er plaats is voor de nieuwe steiger. Daarna is het tijd om de onderbouw en de bovenbouw van de nieuwe aanlegsteiger aan te brengen. En uw nieuwe aanlegsteiger is gerealiseerd.

Voer regelmatig groot onderhoud uit aan uw aanlegsteiger

Uiteraard wilt u dat uw aanlegsteiger een lange levensduur kent. Daarom is regelmatig onderhoud vereist. De Vries Werkendam B.V. biedt innovatieve en duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor (scheepvaart)verkeer. Wanneer het eigenlijk al te laat is voor onderhoud, kan er altijd gekozen worden voor renovatie. Bij deze specialist kunt u terecht voor het renoveren van constructies van hout, staal, beton en metselwerk. Moet er een waterbouwkundig kunstwerk gerenoveerd worden? Ook hiervoor bent u bij deze specialist in het juiste adres. Hier wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de geldende technische eisen en randvoorwaarden. Of het nu gaat om een aanlegsteiger, sluisdeur of brug, u kunt op De Vries Werkendam B.V. rekenen!

Voor meer info :