Beveiligingssystemen in en rond het huis: waarde voor uw geld?

Huisveiligheid is iets dat waarschijnlijk altijd een zorg is, op zijn minst in de verte, voor elke huiseigenaar. Immers, thuis is waar uw geliefden slapen en waar waardevolle bezittingen zich bevinden. Omdat onze huizen de primaire verdediging vormen voor mensen en interessegebieden, is elke deur, raam en slot van belang. Bij slotenmaker Den Haag begrijpen we dat de beveiliging van uw huis een prioriteit is. We worden altijd gevraagd of een thuisbeveiligingssysteem echt nodig is, en meer dan dat, als ze echt werken zoals adverteerders beloven. Als u erover denkt om een ​​huisbeveiligingssysteem te krijgen, dan is dit wat u moet weten:

Bescherm uw huis De primaire functie van een huisbeveiligingssysteem is uiteraard om uw huis te beschermen. Om dit te doen, zijn er echter verschillende beschermingsniveaus, afhankelijk van hoeveel bescherming u wilt en waarvoor u bereid bent te betalen. Een meer basissysteem biedt bijvoorbeeld sensoren en een code om het uit te schakelen. Een hoogtechnologisch systeem heeft deur- en raamsensoren, maar het heeft ook een bewakingsservice, huisautomatiseringsopties, veiligheidscamera’s voor thuisgebruik en wifi-connectiviteit die u overal kunt openen waar u bent verbonden met internet. Met een dergelijk systeem kun u live feeds zien op de camera’s, meldingen krijgen als u iemand anders bent en in staat zijn om u huis te allen tijde in de gaten te houden. Het hebben van meer verbonden gadgets geeft u inherent betere bescherming, maar het is misschien niet nodig.

Het automatiseren van uw huisbeveiliging voorkomt in ieder geval al dat de huis, tuin- en keukeninbreker zijn slag kan slaan. Bij hardhandige inbraak (bijvoorbeeld een raam inslaan) gaat het alarm af en open ramen en takjes tussen de deur (oude middelen van inbrekers) worden aangegeven door sensoren.  

Werkt een veiligheidsinstallatie? Een huisbeveiligingssysteem kan verschillende functies bedienen, maar sommige van die functies zijn afhankelijk van het systeem dat u in en rond uw huis hebt. Bijvoorbeeld, dat basissensor- en alarmsysteem dat we hierboven vermeldden, kan al dan niet worden bewaakt. De aanwezigheid alleen kan niet worden beschouwd als de meeste potentiële inbrekers; Als een inbreker echter besluit zijn geluk te beproeven, is dat basissysteem mogelijk niet alert voor iemand. Een systeem met camera’s zal eerder van huis wegrijden dan een camera die dat niet doet, maar camera’s betekenen niet automatisch dat niemand het ooit zal proberen. Wat dat betreft, betekenen meer beveiligingsmaatregelen over het algemeen meer bescherming, maar niets is echt onfeilbaar.

Als u uw huisveiligheid wilt verbeteren, vraag dan hulp aan een deskundige slotenmaker. Neem vandaag nog contact op met Lock Secure!

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

SouthOrd Electrische Lockpick Gun

De SouthOrd Electrische lockpick gun is een stuk gereedschap dat gebruikt kan worden om sloten schadeloos te openen.

Wat is een lockpick gun?

Dit stuk gereedschap is in te zetten door gebruik te maken van speciale lockpicking technieken. Dit houdt in dat de pinnen binnen in het slot naar de juiste positie worden gebracht zonder dat daarbij een sleutel van pas komt.

Is het gebruik van de lockpick gun makkelijk?

Het is een techniek waar minder oefening voor nodig is dan met de normale lockpicks. Maar alsnog gaat het niet vanzelf en enige oefening is wel nodig om deze techniek te bemeesteren.

Het apparaat werkt op batterijen en lijkt qua werking erg op een handmatige lockpick gun. Het verschil is dat deze vibreert in plaats van enkele schokken. Dit zorgt ervoor dat de pinnen nog sneller naar de juiste hoogte worden gebracht zodat het slot open kan.

Wat zijn de voordelen van een lockpick gun?

Het voordeel hiervan is dat het wat meer zekerheid geeft dan de handmatige modellen. Het is dus zeer aan te raden voor de iets wat minder ervaren lockpicker. Die nog niet de handmatige lockpick kunst bemeesterd heeft.

Als jij geïnteresseerd bent in het aanschaffen van dit model dan kun je hier meer informatie over vinden op de website van lockpicks.be

Voor meer info : http://lockpicks.be/product-categorie/lockpickguns/