Tweedehands bestelbus leasen

Je hebt de beslissing gekomen om te kijken naar een bestelbus leasen maar de kosten van zo’n bedrijfsauto zijn nog best hoog. Gelukkig kun je de kosten drukken door bijvoorbeeld alleen gebruik te maken van de bestelbus tijdens werktijd. Dan zijn de kosten van bijtelling al niet meer nodig en dat scheelt een hoop. Toch blijft het bedrag dan per maand nog hoog, zeker als je veel kilometers maakt waardoor de benzinekosten oplopen. Een goedkopere optie is om te kijken naar een gebruikte auto. Je kunt tweedehands auto’s ook leasen en daarmee de kosten wat lager houden. De mogelijkheden lopen uiteen en kunnen voor elke werkgever geschikt zijn als ze overwegen een bestelbus te leasen.

volkswagen caddy leasen 

Een tweedehands auto kan jong of oud zijn en veel of weinig kilometers hebben gereden. Bedrijven bieden voornamelijk jonge auto’s aan als lease auto’s die nog maar weinig kilometers hebben gereden. Daardoor zijn ze extra geschikt als bedrijfswagen. Als je kijkt naar een bestelbus leasen dan is dit ook mogelijk. De keuzes van de bestelwagens zijn uiteenlopend en iedere werkgever zal dan ook de perfecte auto vinden om te leasen. Ook tweedehands.

Zelfde voordelen

Tweedehands auto betekent niet dat de lease voordelen minder worden. Integendeel. Dezelfde regels gelden en zo is het ook mogelijk om een deel van de kosten van de belasting af te trekken. Daarbij heb je ook Btw-voordeel en renteaftrek. Al met al is er weinig verschil tussen een nieuwe lease auto en een tweedehands variant. Behalve de prijs die natuurlijke lager. Deze optie biedt voor heel veel werkgevers meer mogelijkheden om hun bedrijf uit te breiden en werknemers de mogelijkheid te geven om in een lease auto te rijden tijdens werktijd. Daarmee kan er verder in het land werk worden uitgevoerd en zal het bedrijf verder groeien.

Voor meer info : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

De beste akrapovic uitlaat

Ben jij op zoek naar een Akrapovic uitlaat van de beste kwaliteit? Dan ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres! Akrapovic uitlaten staan bekend om de hoogstaande kwaliteit en de toepasbaarheid op verschillende motorsystemen. De uitlaten worden geproduceerd in speciale fabrieken en bij de samenstelling van de uitlaatsystemen wordt er naast de nieuwe features, ook sterk rekening gehouden met de wensen van de consument. Er wordt vooraf goed onderzocht waar Akrapovic het eventueel bij eerdere uitlaten heeft laten liggen en vervolgens worden deze mogelijkheden toegevoegd aan de nieuwe uitlaten van Akrapovic. Er zijn echter meer redenen waarom u voor een Akrapovic uitlaat zou moeten kiezen in plaats van een ander uitlaatsysteem. Zo is Akrapovic bijzonder innovatief en houden ze dit ook goed bij in het design. Daarnaast kan een uitlaat van dit merk meer vermogen leveren en heeft het een uniek geluid ten opzichte van andere uitlaatsystemen. De nieuwste technologieën, ontwikkelingen op het gebied van design en mogelijkheden worden onderzocht en uiteindelijk samengevoegd in een nieuw ontwerp van Akrapovic. Wilt u een Akrapovic uitlaat kopen en bent nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk op de website voor meer informatie of neem gerust vrijblijvend en geheel kosteloos contact met ons op. Wilt u nou meer weten over de kracht van onze Akrapovic uitlaten of wilt u misschien één van de vele uitlaatsystemen uitproberen? Ook daarvoor kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Indien u meer wilt weten over de productspecificaties van één van onze Akrapovic uitlaten, dan verwijzen wij u graag door naar één van onze specialisten. Wilt u zeker weten dat de uitlaat wel past op uw motorvoertuig? Ook daar kunnen onze specialisten u natuurlijk iets meer over vertellen. Met een Akrapovic uitlaat bent u in ieder geval onmiskenbaar op de weg en naast een waanzinnig geluid ziet het er ook nog eens prachtig uit.Voor meer info :

Groene auto leasen

Veel bedrijven hanteren een actief milieubeleid en stimuleren hierin ook gedragsverandering bij medewerkers. Dit komt ook tot uiting in het beleid voor auto leasen als milieubewuste secundaire arbeidsvoorwaarde. Auto’s dragen nu eenmaal bij aan het broeikaseffect, fijnstof- en luchtvervuiling. Maar bedrijven kiezen bewust voor het groene auto leasen. Door het realiseren van een schoon en duurzaam wagenpark ontstaat een actieve bijdrage in vermindering van CO2 uitstoot.

Brandstoffen bij bedrijfswagen leasen

Naast voorlichting over de juiste autobandenspanning, apps om het brandstofverbruik te monitoren en terug te dringen en over de bewuste keuze voor een kleinere, mindere vervuilende auto is de keuze van de brandstof bepalend hoe vervuilend een lease auto kan zijn. Elektrische auto’s belasten het milieu het minste. Auto’s op aardgas en/of biogas en hybride auto’s staan op een tweede plaats. Lease auto’s op benzine of lease auto’s op diesel belasten het milieu het meeste. Brandstof is dus mede bepalend bij het auto leasen om een milieuverantwoorde keuze te maken. Bedrijven stellen richtlijnen op voor haar werknemers om ze daarin te sturen.

Fiscale stimulans auto leasen

Bedrijven zijn niet de enige die zuinige lease auto’s stimuleren. Als beloning voor een milieuvriendelijke keuze, geeft de Nederlandse overheid bovendien belastingvoordeel aan gebruikers van een minst vervuilende, zuinige auto bij auto leasen. Dit is te merken aan de aanschafbelasting (bpm) en de wegenbelasting (mrb) en aan de bijtelling. Voor nu gelden er bijtellingen van 4% bij 0 CO2 uitstoot, 7% bij 50 gram of minder CO2 uitstoot, 14% tussen 50 gram en 82 gram CO2 uitstoot, 20 % tussen de 82 gram en 110 gram CO2 uitstoot en 25% bij meer dan 110 gram CO2 uitstoot. Vanaf 2017 gaat de bijtelling voor alle leaseauto’s geleidelijk naar 22%. Alleen volledig elektrische auto’s krijgen bij auto leasen een extra stimulans door een bijtelling van 4%.

Voor meer info : http://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/bedrijfswagen-leasen/

De draadloze camera voor op de auto

Word je ook altijd zo gek van alle kabels die wordt meegeleverd bij de elektronische apparaturen in en rondom je huis? Met een Achteruitrijcamera draadloos Van Zwitserland hoef je daar niet meer bang voor te zijn. De technieken zijn tegenwoordig sterk verbetert in vergelijking met een aantal jaren terug. Er is wifi, bluetooth en diverse 4g of zelf 5g netwerken in opkomst gekomen. Een Achteruitrijcamera is ook met deze tijd meegegaan en heeft het zelfs mogelijk gemaakt om draadloos te kunnen functioneren. Je moet er bij aanschaf van een draadloze versie van de camera wel mee rekening houden dat dit signaal samenloopt met alle andere verbinding vanuit de regio. Als je midden in een drukke stad zoals bijvoorbeeld Amsterdam woont, kun je verwachten dat de verbinding trager is dan dat je op het platteland woont. Je hebt zowel de digitale als de analoge versie van de camera’s bij bijvoorbeeld van Zwitserland in de winkel liggen. In de meeste gevallen wordt het advies gegeven om een digitale versie te kopen. De digitale versie zal namelijk de minste kans geven op storingen en of haperingen. De systemen werken met een digitale zender en een ontvanger. Zodra de bestuurder besluit om de auto in zijn achteruit te zetten dan wordt de camera ingeschakeld, waarna het beeld van de camera zichtbaar wordt op de display. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk gemaakt, dat je meerdere camera’s koppelt aan één display waardoor je overzicht zo groot mogelijk wordt gemaakt. Er moet dan wel voor iedere camera een aparte zender en ontvanger worden aangesloten, want anders kan deze niet communiceren met de monitor. Als je ervoor kiest om een draadloze versie te nemen dan zullen de zender en ontvanger met elkaar communiceren door middel van een wifi kanaal. Zoals hierboven besproken kan dat de nodige problemen met zich meebrengen, of als de wifi eruit ligt bestaat zelfs de kans dat de camera niet volledig zal functioneren.

 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Voorbereid op reis met het vliegtuig

Als je een vlucht wilt boeken vanuit Nederland denk je al snel aan de luchthaven Schiphol, maar kleinere regionale luchthavens bieden tegenwoordig ook een groot aantal vluchten naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport zijn hier de voornaamste van. De opkomst van nieuwe vliegtuigmaatschappijen met concurrerende prijzen zorgen voor een jaarlijkse groei van het aantal passagiers. Bovendien werkt de overheid eraan de bereikbaarheid van Nederland via de lucht te behouden en te versterken, bijvoorbeeld door een intensievere samenwerking tussen Europese landen en door de bereikbaarheid via weg en spoor te verbeteren. 

Snelle ontwikkeling van Rotterdam The Hague Airport

Bij Rotterdam The Hague Airport (gelegen enkele kilometers boven Rotterdam) kan je een zakenreis of vakantie boeken naar meer dan 40 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Er wordt onder meer regelmatig gevlogen naar Istanbul, Kreta, London en München. Jaarlijks maken zo’n 1,5 miljoen passagiers gebruik van het vliegveld en er wordt gestaag doorgewerkt aan ontwikkelingen zoals een nieuwe aankomsthal en de toevoeging van nieuwe routes door maatschappijen. Hoewel Rotterdam Airport niet te vergelijken is met het enorme Schiphol, kan de kleinschaligheid fijn zijn omdat er een snelle doorlooptijd is en je makkelijk je weg kunt vinden binnen het gebouw.

Uitgerust je reis beginnen met de airport taxi Rotterdam

Deel van het ondernemen van een vakantie of zakenreis is uiteraard ook de rit naar het vliegveld toe. Eenmaal bepakt en bezakt moet je de bagage in de auto, trein of bus zien te krijgen, zoeken naar een parkeerplekje waardoor bovendien de kosten oplopen, of nog een eind lopen naar de ingang van het vliegveld. Dat kan ook makkelijker. Met de airport taxi Rotterdam bijvoorbeeld. Zo bespaar je moeite, kosten en stress en word je voor de ingang afgezet. Airport taxi Rotterdam, official partner van Rotterdam The Hague Airport, verzorgt vanaf 1995 het vervoer van en naar de luchthaven en heeft al meer dan 2 miljoen passagiers vervoerd. Je kan eenvoudig een taxi online bestellen, zodat je ontspannen bij het vliegveld aankomt je je reis uitgerust begint.

Voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/

Het internet presenteert de meest actuele lease deals

Ben je van plan om een lease auto te proberen en het liefst zo snel mogelijk? Dat is heel eenvoudig via het internet te regelen. Diverse lease maatschappijen hebben een internet site waarop je huidige deals en pakketten kunt bekijken. Ook kun via deze site de voorwaarden van een deal, de plichten en rechten tijdens een lease en de faciliteiten van een specifieke uitvoering en merk auto raadplegen. Het is heel gemakkelijk. En de voordelen van het leasen liegen er niet om.

Leasen is investeren in de toekomst en in comfort

Ben je aangesloten bij een fatsoenlijk bedrijf en ben je zo tevreden dat je je de komende jaren wel bij dezelfde werkgever ziet vertoeven? Dan is het afsluiten van een lease deal een optie voor jou die je zeker ter overweging nogmaals zou kunnen bekijken. Leasen brengt namelijk niet alleen financiële maar ook praktische voordelen met zich mee. Je rijdt in wagens die up-to-date zijn qua technische en technologische voorzieningen, het onderhoud van je wagen wordt tot een minimum gereduceerd en je kunt genieten van luxe en comfort van het automerk waar jij verliefd op bent. Bijvoorbeeld een uitvoering met de nieuwste avances op het gebied van satellietgeboden wegwijzing of strak dashboard.

De voordelen liegen er niet om; doe daar je voordeel mee als leaser

De financiële voordelen zijn vooral gelegen in de feiten dat je maandelijks een vast bedrag neertelt, al dan niet inclusief reiskostenvergoeding, waarmee je niet alleen verzekerd bent voor een aantal zaken maar ook nog ‘ns voordelige tarieven qua verzekeringen en wegenbelasting betaalt. Je kunt ook kiezen uit all in lease deals. Vooral zakenlieden zullen de diverse aanboden tot leasen plezierig stemmen omdat zij vooral de putters zijn die dagelijks vele kilometers lang rubber verbranden op het wegdek van het Nederlandse, Belgische of Duitse wegdek.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl

Maak je veel kilometers, dan is leasen ideaal voor jou

Misschien dat jij dagelijks, of zelfs maandelijks, vele kilometers op de Nederlandse snelwegen aflegt om jouw zaak te dienen of zakenpartners te bezoeken? Dan is het sluiten van een leasedeal wellicht iets wat je zeer zeker kunt overwegen. Het rondrijden in een lease auto kent vele voordelen. Goedkoop auto leasen kan bij veel bedrijven of lease maatschappijen. Dikwijls werken bedrijven met lease maatschappijen samen om deals tot stand te laten komen die gunstig zijn voor werknemers. Men denke aan de nieuwste bedrijfsuitvoeringen van bepaalde merken auto’s. Binnen no time kun ook jij rondrijden in een lease auto.

Leasen brengt vele voordelen met zich mee

Veel mensen verkiezen reeds de luxe en het comfort van een degelijke lease auto. Vers uit de fabriek zijn de auto’s dikwijls onbereden en voorzien van de meest recente toepassingen op het gebied van technologie en veiligheid. Zakenmensen die gene tijd noch zin hebben om de auto regelmatig te laten repareren of er onderhoud aan te plegen, zijn met een lease auto goed af. Daarnaast geniet je van allerlei voordelen met betrekking tot de wegenbelasting en bepaalde verzekeringen. Er zitten onmiskenbaar voordelen vast aan het leasen van een auto. Doe daar jouw voordeel mee als je weet dat leasen voor jou een goede deal is.

Laat je informeren omtrent bepaalde lease deals

Voor meer informatie over bepaalde lease deals of bepaalde beschikbare merken of modellen auto kun je het beste binnen jouw bedrijf, of anders een lease maatschappij, informeren naar de opties. Zij kunnen jou haarfijn uitleggen wat voor jou de mogelijkheden zijn en welke keuzes je hierin kunt maken. Zit er een kilometervergoeding binnen jouw lease pakket? Of is de betaling all in maar exclusief kilometervergoeding? Laat je op de hoogte brengen door nuttige informatie in te winnen over jouw af te sluiten lease deal

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl

Speciaal vervoer leasen

Het leasen van een bedrijfsauto is voor allerlei soorten branches een optie. Een beetje accountmanager bij een grote firma rijdt vaak een mooie, ruime stationwagen. Maar begin je bijvoorbeeld een eigen loodgietersbedrijfje, dan kun je ook een bestelauto als bedrijfswagen leasen. Zelfs een meubelbak kan je op deze manier financieren. Koelwagens, paardenwagens, busjes voor personenvervoer, je kan het zo gek niet bedenken of het is te regelen. Ook in een specifieke branche is leasen dus een mogelijkheid.

Bedrijfsauto leasen is makkelijker dan je denkt. Hoe specialer, hoe minder aanbod Wil je de wagen via een financial leaseafspraak rijden, hou dan rekening met het aanbod. Er wordt in dat geval namelijk vooral gewerkt met occasions. Hoe specialer de auto is, hoe kleiner dus ook het aanbod. Er zijn bijzonder veel leasebedrijven waar je een tweedehands bedrijfsauto kan leasen, en ieder bedrijf heeft zijn eigen aanbod, dat natuurlijk ook nog eens regelmatig wisselt. Internet is de perfecte verzamelplaats van alle adressen waar je terecht kan. Je eerst verdiepen in het soort bedrijfsauto dat je zoekt, en vervolgens een goede vergelijking maken biedt een goede basis om een bedrijf te vinden waarmee je in zee wilt gaan. Als het aanbod klein is, stel je je wensen desnoods iets bij.

Zelf inrichten of laten doenIn het geval van je eigen loodgietersbedrijfje heb je waarschijnlijk specifieke wensen over de inrichting van je busje. Houd er rekening mee dat niet alle leasebedrijven de inrichting van de auto verzorgen. Sommige mensen kunnen en willen dit liever zelf regelen. Wil je dit toch uit handen geven, zoek dan naar een bedrijf dat dit specifiek aanbiedt, zodat je weet dat zij hier ervaring mee hebben en je de bedrijfsauto helemaal naar eigen wens kan leasen. Het is wat extra moeite, maar als je de wagen hebt zoals je hem hebben wilt, is het heus de moeite waard.

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl

Rijschool Ridderkerk

Goedkope rijschool rotterdam

Rijschool VVN Ridderkerk: klanten zijn ons kapitaal

Je zou denken dat ons bedrijfskapitaal bestaat uit onze lesauto’s. Nu is dat gedeeltelijk ook zo, maar ons echte kapitaal zijn onze klanten, en misschien hoor jij daar binnenkort ook wel bij, tenminste als je kiest voor Rijschool VVN. De reden dat wij al zo veel tevreden klanten hebben geholpen heeft alles te maken met onze klantgerichte aanpak. Want bij ons staat de klant echt centraal. We zijn vast niet de enige rijschool die dit van zichzelf beweert dus wel leggen het je aan de hand van wat voorbeelden graag uit. Neem nu onze totaalpakketten. Wij hebben voor jou drie verschillende pakketten in de aanbieding. Pakket A, B en C. In het kort komt het er op neer dat je bij Pakket A 20 lessen krijgt voor een vaste scherpe prijs. Een vaste scherpe prijs rekenen wij ook voor Pakket B en C waarbij  het aantal lessen in deze pakketten hoger ligt dan bij Pakket A. Pakket B bestaat uit 30 lessen, pakket C uit 40 lessen. Om je te helpen kiezen maak je bij ons eerst een proefles mee waarna je advies krijgt van één van onze instructeurs. Omdat de instructeur heeft gezien hoe jij je gedraagt in de auto (tijdens de proefles) is hij degene die een goed oordeel kan geven over het aantal lessen dat je ongeveer nodig hebt. Wel zo, fijn omdat je nu direct weet waar je aan toe bent en hoeveel geld je kwijt bent voor het behalen van je rijbewijs.

Tijdens de lessen houden we vast aan de persoonlijke benadering

Nadat je de proefles hebt meegemaakt en een pakket met rijlessen hebt uitgezocht gaan we op dezelfde klantvriendelijke en persoonlijke manier samen met jou verder het traject in. Dit betekent dat een goede communicatie ook nu weer van belang is. Om dat voor elkaar te krijgen maken wij gebruik van een instructiekaart die op jou van toepassing is. Zo kun je zelf je vorderingen bijhouden en weten jij en de instructeur wat de zaken zijn waar je op moet letten. 

Voor meer info : http://goedkoperijschoolrotterdam.nl

Ford lease

Ford lease en Ford Fiesta lease

Dat Spanjaarden meer kunnen dan paella maken bewijzen de ontwerpers van Ford. Dit automerk maakt deel uit van de Volkswagen AG-groep en komt met de Ford Fiesta als de opvolger van de Ford Focus. Deze citycar is een hatchback die leverbaar is in een driedeurs uitvoering en sinds 2012 ook in een vijfdeurs variant. De uitvoeringen van de Ford Fiesta zijn ontworpen om elk type bestuurder tegemoet te komen in zijn wensen. Zo heb je ook andere uitvoeringen in het merk Ford, namelijk B-Max en C-Max

Een Ford leasen laat u kennismaken met allerlei innovaties die in dit model zijn doorgevoerd. Lasergestuurd afremmen is hier een voorbeeld van. Voor bestuurders die zich bewust zijn van het feit dat de brandstofprijzen de pan uitrijzen is er ook goed nieuws: de Ford Fiesta behoort tot de top tien van zuinigste auto’s van dit moment. De Ford Fiesta leaset u bij Autoleasecentrale al vanaf 398 euro.

De Ford Fiesta gaat zonder problemen de concurrentie aan met de Seat Leon en de Opel Astra. De auto is verkrijgbaar als hatchback met drie of vijf deuren en ook als stationwagon met vijf deuren. Inmiddels is de Ford Fiesta toe aan de derde generatie. In 2012 kwam deze generatie op de markt met enkele aanpassingen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo nam het gewicht met 90 kilogram af en de lengte werd vijf centimeter korter. Als u een Ford Fiesta lease overweegt kunt u kiezen uit een Fiesta die op benzine rijd, maar het is ook mogelijk om voor een dieselvariant te kiezen. Een echte noviteit heeft te maken met de verlichting. Als een van de weinige auto’s uit zijn klasse is de Ford Fiesta leverbaar met ledverlichting. De Ford Fiesta leaset u bij ons vanaf 398 euro.

Voor meer vragen en/of informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale !

Voor meer info : http://autoleasecentrale.nl/ford-lease/