Maak een keuze uit een mooi aanbod aan Peugeot bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een garage die aan mooi aanbod aan Peugeot bedrijfswagens aanbiedt? Dan zit je goed bij Garage Scheerens. Je geniet hier van snelle en professionele service vanaf het moment dat je bij deze expert binnenwandelt. Heb je geen idee welk model het best is voor jouw onderneming? Dan kun je rekenen op bijstand en gedegen advies van de enthousiaste en ervaren medewerkers. Zij hebben veel kennis en expertise en vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van ieder model. Deze ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis en staan te allen tijde voor jou klaar.

Ruime kennis van verschillende wagens

Als officieel erkende Peugeotdealer heeft deze expert een ruime kennis van de verschillende Peugeot bedrijfswagens die hier beschikbaar zijn. Zowel particulieren als professionelen kunnen hier steeds terecht voor de aanschaf van nieuwe of tweedehandswagens. Teven kun je ook altijd bij deze garage aankloppen als jouw Peugeot bedrijfswagens aan onderhoud of herstelling toe zijn. Deze expert weet als geen ander dat je het als bedrijfsleider of werkgever enorm druk hebt. Daarom openen zij hun werkplaats ook iedere zaterdagvoormiddag. Denk je een model gevonden te hebben dat perfect aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten? Dan kun je bij deze garage ook een afspraak maken voor een testrit. Je bent dan meteen zeker of deze auto iets voor jou is.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialisten

Heb je enkele Peugeot bedrijfswagens op het oog die je misschien wilt aanschaffen? Ga dan zeker langs in de showroom van Garage Scheerens en bespreek de verschillende mogelijkheden met de specialisten. Zij geven u graag advies op maat van jouw organisatie en weten als geen ander welk model het meest geschikt is voor jou. Heb je nog vragen of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op met de enthousiast medewerkers. Wanneer ga jij een keer langs?

https://www.peugeotscheerens.be/nl/

De Mini moest goedkoop en zuinig zijn en plek bieden aan vier volwassenen.

Het concept voor de Mini is bedacht door Sir Alec Issigonis (een Brit van Turkse afkomst) die van autofabrikant Morris Motors de opdracht kreeg een concurrent te ontwerpen voor de op dat moment benzine slurpende auto’s. De auto moest goedkoop en zuinig zijn en plek bieden aan vier volwassenen.

Geschiedenis

Bij de lancering had niemand gerekend op het ongelooflijke succes van de Mini. Van de originele Mini zijn er tot 2000 meer dan 5 miljoen verkocht. Gedurende de meer dan 40 jaar waarin de originele Mini is geproduceerd werd er technisch nauwelijks iets veranderd.

In 1961 presenteert John Cooper de eerste door hem ontwikkelde sport versie van de Mini. Deze sportieve uitvoering heeft een 55 pk sterke motor in plaats van de reguliere 34,5 pk. De opvolger van de Cooper is de nog snellere Cooper S die ook succesvol was in de rallysport. 

Nieuwe Mini

BMW is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de New Mini. Deze is qua design geïnspireerd op de ‘oude’ Mini. Technisch is hij compleet anders. Er is niet voor niets het woordje ‘new’ toegevoegd. De nieuwe modellen zijn een stuk ruimer en leveren meer vermogen.

Cooper

De Mini heeft in de loop der jaren de naam Mini Cooper in de volksmond gekregen. De toevoeging Cooper kwam van John Cooper. Hij had veel ervaring had met het opvoeren van zijn racewagens. Hij gebruikte dezelfde techniek bij de Mini. In 1961 kreeg de opgevoerde versie van de Mini voor het eerst de naam Mini Cooper.

Mini kenmerken

Interessant zijn bij MINI een aantal kenmerkende design-elementen zoals de kenmerkende lichten, de mondvormige grille en de snelheidsmeter die in het midden van het dashboard is gemonteerd. De brede wielbasis zorgt voor meer binnenruimte en geeft de auto een krachtige uitstraling.

Mini Private Lease

Wanneer men tegenwoordig over een Mini spreekt gaat, dan gaat het om de Mini Hatchback. Deze wordt ook wel Mini Cooper, Mini One of gewoon Mini genoemd. Hij is leverbaar met 3 of 5 deuren en is de meestverkochte Mini uitvoering. Met de opkomst van Private Lease is ook Mini Private Lease snel populair geworden.

Bij private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Volvo. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Mini Electric

Waar de oliecrisis aan de basis stond van de eerste Mini is het opnieuw een wereldwijde olie gerelateerde uitdaging die zorgt voor innovatie. De opwarming van de aarde en de ambitie om te stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen zorgen nu voor een nieuwe innovatiegolf.

De Cooper SE is de eerste volledig elektrisch aangedreven Mini. In de Mini zit een 135kw sterke elektromotor. Mini Electric Private Lease wint snel aan populairiteit. 

Clubman

De eerste Clubman van MINI Cooper is geproduceerd in 1969. De Clubman is een stationwagen met als opvallend kenmerk de dubbele achterdeuren. Mini Clubman Private Lease is interessant voor iedereen die in een trendy Mini wil rijden en behoefte heeft aan meer bagageruimte.

Klimaat bewuster rijden door middel van een elektrische bedrijfswagen

Inmiddels zijn er flink wat elektrische auto’s verkrijgbaar, maar heeft u er al eens over nagedacht om een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen voor uw personeel? Onze wereld ondergaat op dit moment een klimaatsverandering, waar wij als mens grotendeels voor verantwoordelijk zijn. Het is dan ook belangrijk dat iedereen wat meer milieubewust wordt. Hier kunt u in uw thuisomgeving al mee beginnen door bijvoorbeeld afval te scheiden en voor ledlampen te kiezen in plaats van gloeilampen. Echter kunt u als bedrijf ook bijdragen door de CO2 uitstoot te verlagen. Een elektrische bedrijfswagen draagt namelijk bij aan verbetering van de luchtkwaliteit.

Laadpunten voor op kantoor

Overweegt u elektrische bedrijfswagens voor uw personeel? Dan krijgt u ook te maken met laadpunten. Misschien is dit iets wat er voor zorgt dat u nog wat terughoudend bent. Kost het regelen van zo’n paal voor uw bedrijf namelijk niet ontzettend veel moeite en tijd? Het antwoord op deze vraag is nee. Kiest u voor de laadpunten van ChargePro dan kunt u ervan verzekerd zijn dat een van de werknemers er alles aan zal doen om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Na het kiezen van de beste laadoplossing voor uw kantoor, zal een ervaren installateur deze vervolgens bij u komen plaatsen.

Zelf de controle in handen houden

Wanneer u kiest voor een of meerdere laadpunten van ChargePro, bent u zelf degene die het overzicht en de controle behoudt. Via het online portaal van het bedrijf kunt u namelijk exact bijhouden welke kosten er verbonden zijn aan het laden van de elektrische wagen. Deze kosten worden vervolgens automatisch berekend. Daarnaast kunt u simpel in de gaten houden hoe lang de laadsessies duren en wat het energieverbruik hiervan is. Belangrijke klanten? Er is tevens een optie waarbij u hen vrij kunt stellen van betaling.

De mythe over CNG wordt ontkracht

prijzen tweedehands autos

Elektriciteit en waterstof zijn niet de enige alternatieven voor benzine en diesel. Samengeperst aardgas is immers schoner dan andere fossiele brandstoffen, al weet niet iedereen dat. Dit zijn de vijf mythen over CNG, die we hier ontkrachten.

Samengeperst aardgas = vloeibaar petroleumgas

Fout! Vloeibaar petroleumgas wordt gewonnen uit aardolie en gecomprimeerd aardgas staat gelijk aan aardgas onder druk.

Gecomprimeerde aardgastanks zijn gevaarlijk

Nog een misverstand: CNG-opslagtanks worden gebouwd en gecertificeerd volgens extreem strenge veiligheidsnormen. In tegenstelling tot vloeibaar petroleumgas is gecomprimeerd aardgas lichter dan lucht en zijn auto’s toegestaan ​​op ondergrondse parkeerterreinen.

CNG-auto’s hebben onvoldoende reisafstand

Weliswaar zijn CNG-opslagtanks kleiner dan benzine- of dieselopslagtanks, maar dat betekent niet dat je vast komt te zitten, ook al is het aantal CNG-tankstations in België beperkt tot honderd. Elke auto op CNG heeft een benzinedepot …

Auto’s rijden anders op CNG

Nogmaals, dit is nutteloos: auto’s op CNG rijden als benzinewagens. Schakelt hij automatisch van CNG naar de gastank, dan merk je dat helemaal niet.

Moeilijk te onderhouden

Mee eens, u moet de bougies en filters van CNG-auto’s sneller vervangen en elke 4 jaar visuele inspectie door experts, niets meer … 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com