Klimaat bewuster rijden door middel van een elektrische bedrijfswagen

Inmiddels zijn er flink wat elektrische auto’s verkrijgbaar, maar heeft u er al eens over nagedacht om een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen voor uw personeel? Onze wereld ondergaat op dit moment een klimaatsverandering, waar wij als mens grotendeels voor verantwoordelijk zijn. Het is dan ook belangrijk dat iedereen wat meer milieubewust wordt. Hier kunt u in uw thuisomgeving al mee beginnen door bijvoorbeeld afval te scheiden en voor ledlampen te kiezen in plaats van gloeilampen. Echter kunt u als bedrijf ook bijdragen door de CO2 uitstoot te verlagen. Een elektrische bedrijfswagen draagt namelijk bij aan verbetering van de luchtkwaliteit.

Laadpunten voor op kantoor

Overweegt u elektrische bedrijfswagens voor uw personeel? Dan krijgt u ook te maken met laadpunten. Misschien is dit iets wat er voor zorgt dat u nog wat terughoudend bent. Kost het regelen van zo’n paal voor uw bedrijf namelijk niet ontzettend veel moeite en tijd? Het antwoord op deze vraag is nee. Kiest u voor de laadpunten van ChargePro dan kunt u ervan verzekerd zijn dat een van de werknemers er alles aan zal doen om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Na het kiezen van de beste laadoplossing voor uw kantoor, zal een ervaren installateur deze vervolgens bij u komen plaatsen.

Zelf de controle in handen houden

Wanneer u kiest voor een of meerdere laadpunten van ChargePro, bent u zelf degene die het overzicht en de controle behoudt. Via het online portaal van het bedrijf kunt u namelijk exact bijhouden welke kosten er verbonden zijn aan het laden van de elektrische wagen. Deze kosten worden vervolgens automatisch berekend. Daarnaast kunt u simpel in de gaten houden hoe lang de laadsessies duren en wat het energieverbruik hiervan is. Belangrijke klanten? Er is tevens een optie waarbij u hen vrij kunt stellen van betaling.

De mythe over CNG wordt ontkracht

prijzen tweedehands autos

Elektriciteit en waterstof zijn niet de enige alternatieven voor benzine en diesel. Samengeperst aardgas is immers schoner dan andere fossiele brandstoffen, al weet niet iedereen dat. Dit zijn de vijf mythen over CNG, die we hier ontkrachten.

Samengeperst aardgas = vloeibaar petroleumgas

Fout! Vloeibaar petroleumgas wordt gewonnen uit aardolie en gecomprimeerd aardgas staat gelijk aan aardgas onder druk.

Gecomprimeerde aardgastanks zijn gevaarlijk

Nog een misverstand: CNG-opslagtanks worden gebouwd en gecertificeerd volgens extreem strenge veiligheidsnormen. In tegenstelling tot vloeibaar petroleumgas is gecomprimeerd aardgas lichter dan lucht en zijn auto’s toegestaan ​​op ondergrondse parkeerterreinen.

CNG-auto’s hebben onvoldoende reisafstand

Weliswaar zijn CNG-opslagtanks kleiner dan benzine- of dieselopslagtanks, maar dat betekent niet dat je vast komt te zitten, ook al is het aantal CNG-tankstations in België beperkt tot honderd. Elke auto op CNG heeft een benzinedepot …

Auto’s rijden anders op CNG

Nogmaals, dit is nutteloos: auto’s op CNG rijden als benzinewagens. Schakelt hij automatisch van CNG naar de gastank, dan merk je dat helemaal niet.

Moeilijk te onderhouden

Mee eens, u moet de bougies en filters van CNG-auto’s sneller vervangen en elke 4 jaar visuele inspectie door experts, niets meer … 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com