Ouder worden we allemaal

Er komt een dag dat je moet vaststellen dat je selfie niet meer de selfie van weleer is. Je ziet ineens rimpels, grijze haren en donkere kringen onder je ogen. Uiteindelijk heeft het drukke leven dat je leidt toch zijn sporen nagelaten. Toch maar een langere selfiestick aanschaffen!

Ouder worden we allemaal maar je kunt het natuurlijke verouderingsproces toch wel een beetje beïnvloeden. Je levenstijl heb je namelijk zelf in de hand. Om het verouderingsproces nog een beetje in hand te houden, kun je door goed voor je lichaam te zorgen al heel wat bereiken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je voldoende rust krijgt. Kon je vroeger gewoon hele nachten doorhalen, dat kun je met het oog op je uiterlijk nu echt niet meer doen. Buiten dat je er vermoeid uit gaat zien, zal je vermoeidheid ook nog eens je weerstand aantasten. Dan wordt je dus vaker ziek en ook daar zie je de gevolgen van in je gezicht.

Oh maar ga ik toch gewoon voor een rimpelbehandeling met Botox hoor ik je denken. Dat kun je doen maar bedenk dat Botox maar een maandje of vier in je lichaam blijft en daarna moet je de behandeling weer herhalen. Dus ik zou de eerste Botox behandeling nog maar even uitstellen.

Wat ook heel slecht is voor je huid is een te grote blootstelling aan UV. Het is heerlijk buiten als de zon lekker schijnt maar pas op voor je huid. Je kunt haar maar beter beschermen met een goede zonnebrandcrème en bruin uit een potje op je gezicht doen. Mensen die vaak gebruik maken van een hoogtezon hebben vaak een heel ouder huid. Ik zou dit er niet voor hebben. Dan maar wit in de winter.

Je kunt tenslotte ook nog wat doen aan je overhangende oogleden door een ooglidcorrectie bovenoogleden.

Voor meer info : http://faceland.nl

Dermatopigmentatie

Ben jij trots op je uiterlijk? Niet alleen jouw innerlijke, maar ook de uiterlijke schoonheid is voor jou van groot belang? Ben je het echter, net zoals veel mensen, beu om dagelijks lang voor de spiegel te staan vooraleer met het nodige vertrouwen je huis te verlaten?

Gaan zulke vragen ook door jouw hoofd? Dan kan Dermatopigmentatie voor jou een heel eenvoudige oplossing zijn! Laat ons even enkele voorbeelden bekijken.

Borstreconstructies kunnen vaak emotionele en soms zelfs relationele gevolgen hebben. Na een technisch perfect uitgevoerde borstreconstructie kan een juiste pigmentatiebehandeling van de tepel en/of de tepelhof echter nog veel persoonlijke onzekerheden wegnemen.

Daarom is Karen Sarasin, bachelor in de verpleegkunde en oprichtster van Dermatopigmentatie zich dan ook verder gaan specialiseren in paramedische behandelingen zoals Medische Pigmentatietechnieken en Semi-Permanente Make-Up. Via een continue, hoogwaardige bijscholing kan zij alle klanten van Dermatopigmentatie met fierheid de meest recente inzichten en behandelingen aanbieden. Kleurstabiliteit van de pigmentatie is gegarandeerd van minstens twee tot zelfs vijf jaar! Bij repigmentatie van de tepelhof is soms nog een korte aanvullende behandeling nodig na zeven jaar, maar niet altijd.

Bovendien is Dermatopigmentatie ook gespecialiseerd in het simuleren van een vollere haargroei via een cosmetische en niet-chirurgische techniek. Deze toepassing is vrijwel pijnloos en geeft onmiddellijk het gewenste resultaat.

Je kan bij Dermatopigmentatie ook terecht voor laserbehandelingen voor het verwijderen van ongewenste beharing. Indien jijzelf ook zou overwegen om jouw uiterlijk op een verantwoorde manier bij te schaven, aarzel dan zeker niet om de website van Dermatopigmentatie te verkennen!

 

 

Borstreconstructies, een kalende hoofdhuid, transgenderbehandelingen waarbij het mannelijk gelaat vervrouwelijkt dient te worden, ongewenste lichaamsbeharing, … Het zijn meestal factoren die een uitgesproken invloed hebben op het zelfvertrouwen van mensen. Iedereen wil zich immers comfortabel voelen in zijn of haar lichaam. Indien jij je hierin herkent, dan kan Dermatopigmentatie voor jou een mogelijke oplossing zijn.

Karen Sarasin, oprichtster van Dermatopigmentatie, komt als bachelor in de verpleegkunde wekelijks in contact met reconstructieve en esthetische chirurgen. Vandaar dat Karen de Belgische onderneming Dermatopigmentatie in het leven heeft geroepen. Door middel van onschadelijke kleurpigmenten, conform aan alle Europese normen, kunnen littekens, tepelhoven, kalende hoofdzones en mannelijke gelaatskenmerken eenvoudig, vrijwel pijnloos en efficiënt behandeld worden.

Bovendien wordt vaak veel tijd besteed bij het aanbrengen van make-up. Hierdoor kunnen ogen immers nog meer spreken. Lippen beklemtonen wie je bent. Zo zijn er tal van redenen waarom de klanten van Dermatopigmentatie kiezen voor het aanbrengen van permanente make-up.

In vele gevallen gebruiken mensen ook dure en pijnlijke methoden voor het epileren van ongewenste haargroei. Ook hier kan Dermatopigmentatie een oplossing bieden! Door een veilige en vrijwel pijnloze laserbehandeling worden de ongewenste haren letterlijk in de kiem gesmoord. Deze behandeling is combineerbaar met Skin Tightening, een technologie die de huid door middel van radiofrequenties en lichtpulsen stimuleert. De huid wordt hierdoor opnieuw meer strak en elastisch.

En bezoekje aan de website is dus zeker de moeite waard en kan een aanloop zijn naar een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van jouw eigenheid. Van jouw lichaam!

Voor meer info : http://www.dermatopigmentatie.be/