CBBS services

Iedere succesvolle ZZP’er heeft op een gegeven moment meer werk dan dat hij of zij aankan. En om dit tegen te gaan zijn er een paar dingen die kunnen worden gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld het werk weigeren, wat wel zonde is van het inkomen. Of u kunt iemand in loondienst nemen. Maar bij het aannemen van een werknemer komt erg veel kijken. Vaak meer dan dat de ondernemer verwacht. Zo moet u spontaan rekening houden met salaris, loonheffing en andere administratieve werkzaamheden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. CBBS kan u deze problemen uit handen nemen en er voor zorgen dat u probleemloos uw eerste werknemer aan het werk kan zetten.

Maar CBBS is meer dan alleen een loonbureau, zo kunnen wij u ook helpen met HR, personeelsadministratie, verzekeringen, consultancy, enzovoorts. Om het kort samen te vatten kunnen wij u dus eigenlijk op ieder punt betreft werknemers helpen. Heeft u moeite met het opzetten van een CAO? Geen probleem! Met de manager self service functie kunnen wij u helpen om een wettelijk goedgekeurde CAO op te zetten om problemen met uw werknemers te voorkomen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen!

Wij bij CBBS hebben ons sinds de oprichting van ons bedrijf in 1983 gespecialiseerd het inrichten, ondersteunen en onderhouden van salaris en HRM producten. zo proberen wij samen met u altijd een oplossing te bedenken als dingen niet gaan zoals gepland. Wij zijn achtten persoonlijk contact met onze klanten enorm belangrijk en willen u altijd te hulp schieten waar wij kunnen. De wereld stopt nooit met draaien en evolueren dus CBBS doet er alles aan om bij te blijven bij de trends en marktbewegingen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat bedrijven zowel nu als in de toekomst gewoon hun werk kunnen doen zonder zich te moeten storten op zaken waar het bedrijf niet mee bezig hoeft te zijn.

 

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

piekeren

Als u met een probleem zit en niet weet hoe of met wie u er over moet praten is de piekerpoli de beste oplossing voor u. De naam van deze organisatie is dan ook gerelateerd aan het grootste probleem dat de algemene Nederlander het vaakst heeft: Piekeren!

Nederland kent heel wat psychologen. En al die psychologen hebben allerlei verschillende onderscheidingen en certificaten. Het zijn er zo veel tegenwoordig, dat het vinden van de juiste u evenveel problemen kan geven als het probleem waar u mee naar de psycholoog gaat. Zo vormen er ook steeds meer vragen in uw hoofd. Bijvoorbeeld: ‘’wat is nou de beste psycholoog Haarlem? natuurlijk zeg ik niet dat den haag de enige plek is met goede psychologen, maar het is wel een goed voorbeeld omdat den haag al zo veel psychologen kent.

Gelukkig breng ik u niet alleen een probleem, maar ook een oplossing: de Piekerpoli. Dit is een onderneming waar een paar van de beste psychologen van Nederland in zitten. Zij hebben met hun baanbrekende behandelingen al veel mensen geholpen en blijven dit voorlopig ook gewoon doen!

Opgericht door Marleen Derks in Zoetermeer, de piekerpoli helpt iedereen die met een probleem zit en er over wilt praten. En na het grote succes in Zoetermeer, is de Piekerpoli uit gaan breiden naar grote steden zoals Amsterdam, Haarlem en nog vele andere grote steden. Zo heeft de Piekerpoli ook een psychotherapeut leiden waar de twee dames Yvonne Ludwig en Sabine van der hulst zitten. Deze twee dames vullen elkaars specialisaties erg goed aan want waar de één werkt aan angst en stres stoornissen, is de ander meer gericht op werk gerelateerde problemen zoals burn-out klachten en assertiviteit. Al met al vormen deze twee dames dus een goed team!

Vraagt u zich af wat de piekerpoli voor u kan doen? Bezoek dan snel onze website of bel naar één van onze praktijken. De medewerkers van de piekerpoli zijn altijd bereid u te helpen in tijden dat u een duwtje in de rug nodig heeft.

 

Voor meer info : https://piekerpoli.nl/

Online offerte voor tuinkamer laten bouwen

Wanneer je een tuinkamer wil laten bouwen is de eerste stap kijken hoeveel het kost en bij welke goede aannemer je het goedkoopste uit bent. Voor een prijsopgave vraag je natuurlijk een offerte aan waarin de aannemer alle kosten zet voor het bouwen van een tuinkamer.

Offertes vergelijken

Het is slim om zoveel mogelijk offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven omdat je zo meer informatie hebt. Je kunt alle offertes vergelijken op prijs en een lijst maken met de top 5. De top 5 kun je vervolgens vergelijken op kwaliteit op de beste eruit te halen voor het bouwen van je nieuwe tuinkamer.

Kwaliteit

De kwaliteit van het werk dat een aannemer levert is heel belangrijk en daarom moet je ook hier goed op letten. Je kunt wel voor de goedkoopste gaan maar dit levert niet altijd goede resultaten op. Er zijn aannemers dat later duurder uitvallen omdat ze de deadline steeds verschuiven of zelfs aannemers die het project helemaal niet kunnen opveren. Van te voren uit zoeken met wat voor soort aannemer je te maken hebt en het kwaliteit van het werk is dan ook heel belangrijk. Tegenwoordig kun je dit gelukkig makkelijk op internet uitzoeken omdat ontevreden klanten altijd een review achterlaten.

gardendreams.nl/

serbo.nl/

verasol.nl/

Voor meer info :

achteruitrijcamera’s ook in de bouw!

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe goed u bent in parkeren? Of hoe veilig u zich voelt op de weg? Als deze factoren niet heel erg goed zijn, dan is het misschien slim om te gaan investeren in een achteruitrijcamera! Met zo’n kleine investering kan uw hele leven op de weg een stuk makkelijker worden! De systemen die wij aanbieden zijn allemaal van een erg hoge kwaliteit. Dus u kunt zodra de systemen zijn geïnstalleerd met een goed gevoel de weg op, wetende dat parkeren en achteruitrijden geen enkel probleem meer gaat worden!

 

Werkt u in de bouw? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het inparkeren! Wij hebben namelijk voor uw nieuwe bestelbus ook een camera die er precies goed op past! Zo kunt u zich alleen nog maar druk maken over of u uw werk wel goed doet. En daar kunnen wij natuurlijk niks aan doen, maar ik durf te verzekeren dat dat wel goed komt. Kijk bijvoorbeeld is naar de achteruitrijcamera ford transit. Dit is een camera voor de vertrouwde bus die veel ZZP’ers die in de bouw zitten gebruiken! Voornamelijk omdat deze bus een enorm grote dode hoek heeft kan inparkeren een stuk uitdagender worden dan wanneer u gewoon gebruik maakt van één van onze camera’s.

 

Al onze camera’s zijn bestendig tegen het weer wat zich buiten laat zien. Dus ook de harde windstoten en zware regenbuien. Daarbij is het installeren van deze camera’s een fluitje van een cent en gedaan in niet meer dan een half uur (als u het goed doet natuurlijk). Maar mocht u er zelf niet helemaal uit komen kunt u een paar dingen doen. U kunt bijvoorbeeld onze website of klantenservice raadplegen, waar u stap voor stap uitgelegd wordt hoe u het moet doen. Of u kunt er voor kiezen om het te laten installeren door één van onze professionals!

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Een auto kopen in Rotterdam doet u bij dit bedrijf

Wilt u een betrouwbare auto kopen in de omgeving van Rotterdam? Dan loont het de moeite om een kijkje te nemen in de garage van Autobedrijf Liekendiek. Hier vindt u namelijk tientallen auto’s van verschillende merken. Al de auto’s in het aanbod van dit familiebedrijf zijn bovendien occasions in uitstekende staat. Zo krijgt u een auto waar u nog vele kilometers en vele jaren mee kunt rijden tegen een voordelige prijs. Handig, nietwaar? Als u goede occasion zoekt in Rotterdam, bent u bij dit bedrijf dus aan het juiste adres.

Welke occasions in regio Rotterdam zoekt u?

U bent op zoek naar een betaalbare auto om te kopen in regio Rotterdam. Daarom kiest u voor occasions in Rotterdam en omgeving. Maar, wat voor auto zoekt u? Wenst u graag een blitse auto die een mooi vistikaartje is voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een auto waar het hele gezin in past? Een die perfect is voor ritjes naar school, werk en winkel? Bij Autobedrijf Liekendiek vindt u het allemaal. Dit bedrijf heeft namelijk een uitgebreid aanbod occasion in Rotterdam van verschillende automerken. Van Alfa Romeo tot Volvo, elke bestuurder vindt hier de perfecte occasion. U bepaalt zelf welke carrosserie vorm u zoekt, welke brandstof en hoeveel kilometers de auto al heeft gereden. Zo vindt u snel de juiste auto voor uw situatie in het ruime aanbod.

Kies voor betrouwbare occasions in Rotterdam

Weet u waarom u bij Autobedrijf Liekendiek enkel de beste occasions in Rotterdam vindt? Omdat het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats. Elke auto die zij in kopen wordt hier grondig nagekeken en hersteld waar nodig. Dankzij de uitstekende vakkennis van het bedrijf, bent u altijd verzekerd van een veilige ne betrouwbare auto. U krijgt hier dus altijd precies wat wordt beloofd. In alle occasion van het bedrijf in Rotterdam, zit bovendien een standaard garantiepakket inbegrepen. Het is  bovendien mogelijk om bij de aankoop van een nieuwe auto, uw huidige bij de garage in te ruilen. Zo hoeft u enkel het verschil in de twee kostprijzen te betalen. Leuk, toch? Ontdek het zelf en vind snel uw nieuwe occasion. Want, een nieuwe auto kopen nabij Rotterdam doet u het beste bij dit bedrijf.

Een loods met flexibele opslagruimte huren in Roosendaal

Bij De Wit Opslag in Ossendrecht, vlakbij Roosendaal kunt u flexibele opslagruimte huren. Er zijn verschillende loodsen met verschillende oppervlakten beschikbaar. Zo zijn er zes loodsen van 600 m2, twee van 750 m2 en een zeer grote loods van 5200 m2, die op te splitsen is in verschillende ruimtes. Ook is er in deze loods een kantoorruimte en laaddok aanwezig. Verder is er nog een loods met 500 m 2 opslag- en kantoorruimte. Deze loods is ook als werkplaats te gebruiken. Een groot deel van de loodsen is geïsoleerd, zodat uw goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Dan weet u zeker dat uw goederen lang en veilig bewaard blijven.

Profiteer van het complete pakket als u een loods wilt huren in Roosendaal

Wanneer u een veilige opslagplaats voor uw goederen zoekt, wilt u een professionele partij die juiste kennis en ervaring in huis heeft. Die vindt u bij De Wit Opslag uit Ossendrecht, in de omgeving van Roosendaal. Maar dat is nog niet alles. Zij hebben behalve kennis en ervaring ook de middelen om u op een goede manier van dienst te kunnen zijn. Behalve de geconditioneerde containers voorzien van isolatiemateriaal zijn er ook de juiste middelen aanwezig om de containers op een goede manier te kunnen laden en lossen.

Meer dan 60 jaar ervaring wanneer u een loods wilt huren in Roosendaal

Al sinds 1955 houdt De Wit Opslag zich bezig met het opslaan van goederen. Waar dit eerst vooral landbouwproducten betroffen, zijn dit tegenwoordig allerlei verschillende soorten goederen. Tegenwoordig is deze specialist ook helemaal gefocust op het opslaan van goederen. Waar zij eerst ook landbouwproducten vervoerden, zijn zij op dit moment de specialist in de regio Roosendaal wat betreft de opslag van goederen. Dus wilt u een loods huren in Roosendaal of omgeving? Dan moet u bij De Wit Opslag in Ossendrecht zijn!

Technisch sterk in product innovatie en product engineering

Het gedreven team van ervaren productontwerpers en ingenieurs zetten zich al sinds 1999 in voor ZZP’ers maar ook grotere bedrijven. Hierbij werken ze zeer resultaatgericht, zodat uw product met succes in de markt wordt gezet. Dit wordt gedaan na grondig marktonderzoek, waarna het product verder wordt gefinetuned. Ook worden er gebruik gemaakt van prototypes en assemblage. Zo weet u zeker dat uw product voldoet aan de verwachtingen van de consument. Bij het in de markt zetten van een product werkt iDNA volgens een overzichtelijk 7 stappenplan. Deze schetst de werkmethode van A tot Z. Sommige stappen zullen niet relevant voor u zijn, deze kunt u desgewenst overslaan.

De diensten van de specialist op het gebeid van product innovatie en product engineering

De experts op het gebeid van product innovatie helpt u door het gehele proces van productontwikkeling en product innovatie heen. Wanneer u een idee heeft voor een nieuw product, bedenkt u samen met de specialist hoe u dit idee kunt uitwerken tot een product. Ook denkt men graag mee over het verbeteren van uw bestaande producten. Desgewenst voeren uw persoonlijke specialisten grondig marktonderzoek voor u uit. Hierbij baseren zij zich op bestaande studies van het product, maar ook kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Laat uw bedrijf groeien met product innovatie en engineering van de specialist

Wanneer u uw product of productlijn vernieuwt, leidt dit vaak tot de groei van uw bedrijf. Voorwaarde hierbij is wel dat uw product of dienst wordt doordacht tot in de details. Dit moet door het gehele proces heen gebeuren, van de eerste schets tot aan het eindresultaat. Ook daarna moet bekeken worden of het product verbeterd kan worden. Daarom staat deze specialist u tijdens het gehele productieproces bij, maar ook daarna zullen er regelmatig onderzoeken plaatsvinden, om te bekijken of uw product aan innovatie toe is.

Comment garder votre jardin en bonne condition

 Si vous avez un jardin et que vous voulez assurer que toutes vos fleurs et plantes sont en bonne condition, cela vous prendra beaucoup de temps et d’énergie. Vous voulez éviter que vos plantes soient malades ou meurent. Voici des conseils qui vous aideront à garder votre jardin joli et en bonne condition.

 Le premier conseil est lors de l’achat de vos plantes. Vous ne voulez pas acheter des plantes qui sont en mauvais état et qui vont mourir très vite. C’est pourquoi il est important de contrôler les racines des plantes. Si les racines sont foncées, il ne faut pas les acheter. En général, inspectez la plante et observez si elle manifeste des anomalies que vous voulez éviter.

 Pensez bien à l’endroit où vous voulez planter vos plantes. Chaque plante a ses propres instructions à respecter. Certaines ont besoin d’ombre, d’autres plutôt de soleil, certaines ont besoin des deux et encore d’autres ne peuvent pas être plantées dans une saison bien spécifique de l’année. Ainsi, lorsque vous réfléchissez à l’endroit où planter vos plantes, ne pensez pas seulement à ce qui va le mieux mais également à ce qui est possible. Si en général vous n’avez pas beaucoup d’ombre dans votre jardin, évitez d’acheter des plantes qui en ont besoin.

 Si vous vivez dans un endroit avec peu de pluie, il faudra prendre soin de l’arrosage vous-même. Une pompe d’arrosage vous aidera beaucoup. La pompe à eau prend en charge l’arrosage et vous ne devez que raccorder la pompe aux asperseurs d’eau. Acheter circulateur DAB vous épargnera beaucoup de temps. Des asperseurs surélevés sont à déconseiller car l’humidité cause souvent les maladies des plantes.

 Grâce à notre dernier conseil, le jardinage vous plaira davantage. Vous pouvez tenir un journal de jardin. Ceci est un relevé écrit de votre jardin. Vous pouvez le faire dans un joli carnet, sur votre ordinateur ou encore sur votre téléphone, à vous de choisir. Dans ce journal vous pouvez planifier ou simplement suivre la croissance de vos plantes.

 

Voor meer info : http://www.pompeaeau.fr

Beveilig uw pand met een Stackdoor

Heeft u een winkel of bedrijfspand? Wilt u dit zo goed mogelijk beveiligen tegen inbraak, vandalisme en andere schade? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een innoverende Stackdoor van Dujardin. Een Stackdoor is nieuwe ontwikkeling in de beveiliging van puien en gevels. Het is een innovaties en uiterste stevig stapelhek of rolhek. Waarin onderscheidt het zich van een standaard rolhek? Bij een Stackdoor worden de panelen niet rond een rol getrokken. Ze worden in plaats daarvan opgestapeld tot een compact pakket van liggers. Hierdoor creëert u een strakker uiterlijk zonder een lelijke bak waarin het rolhek moet worden opgeborgen.

De voordelen van een Stackdoor

Bent u overtuigd over de voordelen van een Stackdoor en wilt u deze ook laten plaatsen in uw bedrijfspand door een specialist van Dujardin? Weet dan dat dit veiligheidshek eenvoudig kan worden geplaatst. Het is bovendien ook geschikt voor parkeergarages. Dankzij het frame is de Stackdoor zelfdragend zodat deze zowel aan het plafond als aan muren kan worden geborgd. Dankzij de unieke constructie kan de Stackdoor niet worden opgetild. U hoeft dus niet extra te investeren in een slot om uw pand of garage te beveiligen. Een Stackdoor kan trouwens elke vorm en grootte aannemen. Zo past deze perfect aan een grote gevel van meer dan 15 meter zonder tussenpijlers, maar net zo goed rond een draaideur.

Sluit risico buiten met een Stackdoor en andere beveiliging van de specialist

Dujardin is de specialist in brandkasten en beveiliging. Hier vindt u dus meer dan enkel de innoverende Stackdoor om uw hui sof pand te beveiligen tegen risico’s. In de categorie bouwkundige beveiliging vindt u bijvoorbeeld veiligheidsdeuren en veiligheidswanden om uw gebouw optimaal te beschermen. Wilt u ook belangrijke documenten veilig en achter slot en grendel bewaren? Kies dan voor een van de sterke kluizen of archiefkasten. Of kies een afstortkluis of uw geldstroom te beveiligen tegen diefstal. Welke beveiliging u ook zoekt, bij deze specialist vindt u het ongetwijfeld. Ontdek het zelf en bezoek de website van Dujardin.

Hoe kunt u wateroverlast bij uw bedrijf voorkomen?

Wateroverlast kan heel wat schade aanrichten en dat wilt u koste wat kost voorkomen. Daarom vertrouwt u op een ervaren specialist zoals Advanced Sealing Technology voor een oplossing op maat. Zo is het mogelijk om een waterkeringssysteem te installeren. In het aanbod van deze specialist vindt u diverse systemen. U krijgt ook een goed advies voor een oplossing op maat. Al deze artikelen zijn vervaardigd door Dam Easy. Zij beschikken over een patent op een uniek pneumatisch afdichtingssysteem. Daarbij is dit systeem eenvoudig te plaatsen en weet u zeker dat u wateroverlast bij uw bedrijf kan voorkomen. Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw situatie bij Advanced Sealing Technology.

Gebruik een inventarisatielijst als u wateroverlast wilt voorkomen

Er zijn heel wat noodsituaties waardoor wateroverlast kan ontstaan. Wanneer er een zware storm wordt aangekondigd, is het dan ook een goed idee om u hier goed op voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers de beste bescherming om waterlast te voorkomen. Start daarom met het maken van een inventarisatielijst. Vervolgens schat u de risico’s in en maakt u een actieplan. Wilt u helemaal voorbereid zijn op het noodweer? Dan kiest u voor een waterkeringssysteem dat u koopt bij Advanced Sealing Technology. Zo is uw woning of bedrijf goed beschermd tegen het komende noodweer. Neem snel contact op met de specialist voor een oplossing op maat.

Krijg een goed advies om waterlast te voorkomen

Ligt uw woning of bedrijf in een overstromingsgevoelig gebied? Dan wilt u geen risico’s nemen en wateroverlast voorkomen. Dit doet u door te vertrouwen op de goede service door Advanced Sealing Technology. De specialisten komen graag bij u langs om calculaties te maken en op die manier tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Hierbij kan het gaan over diverse soorten afdichtingen en waterkeringssystemen. Deze specialist heeft in zijn aanbod diverse Europese en Amerikaanse merken van de hoogste kwaliteit. Wanneer u vertrouwt op de technische kennis van deze specialist krijgt u altijd een oplossing die past bij uw situatie voor een goede prijs.