Waarom wilt u in vastgoed beleggen?

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning in een leuke omgeving? Bent u bovendien in het bezit van een aardig spaarpotje waar u graag iets mee wilt doen? Dan is investeren in vastgoed het overwegen waard. Center Parcs Vastgoed, dé Europese marktleider en specialist in beleggen in vastgoed, staat u hier graag in bij. Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert deze specialist duurzame toeristische parken. U vindt in deze expert dus een betrouwbare en zeer ervaren partner. Lees snel verder en kom te weten wat deze professional voor u kan betekenen en of investeren in vastgoed iets voor u is.

Een tweede eigendom die steeds iets opbrengt

Als u ervoor kiest om in vastgoed te investeren, dan brengt dit altijd wel iets op. Het grote voordeel van beleggen in vastgoed bij deze specialist, is het feit dat u zekerheid heeft en gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd krijgt. Bovendien nemen deze ervaren medewerkers u alle zorgen uit handen en vertellen zij u precies wat het u oplevert, ook op langere termijn. Deze expert stelt u in staat om zelf een cottage of vakantiewoning te kopen of verkopen in de mooiste vakantieparken in Europa. Als u een vakantiehuisje koopt, heeft u tevens zelf altijd een tweede eigendom waar u naartoe kunt gaan tijdens weekends of vakanties.

Beleg uw geld bij deze specialist

Heeft u ervoor gekozen om te investeren in vastgoed? Dan doet u dit uiteraard het liefst bij een specialist met kennis van zaken. U bent bij Center Parcs Vastgoed te allen tijde verzekerd van persoonlijke en professionele begeleiding als u wilt starten met beleggen in vastgoed. Wilt u niet langer wachten en krijgt u graag gedegen advies op maat van uw situatie? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers en plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in. U komt dan snel meer te weten over de verschillende investeringsmogelijkheden.

De grootste voorraad kartonnen dozen van Antwerpen bij de Dozenhal!

Dozenhal Antwerpen heeft een groot assortiment aan kartonnen dozen in diverse soorten en maten. Wij leveren grote, kleine, nieuwe en tweedehands kartonnen dozen. Ook zorgen we voor het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 2500 goedkope nieuwe en gebruikte dozen. U kunt u bij ons een voordelige en snelle service verwachten. We hebben eigen transport voor de kartonnen dozen. Vind de perfecte kartonnen voor uw verzendingen van uw bedrijf bij De Dozenhal! 

Veelzijdig assortiment

Bij de Dozenhal hebben we meer dan 2500 verschillende kartonnen dozen op voorraad. We hebben nieuwe en gebruikte dozen. Is uw budget wat krapper? Bestel dan gebruikte kartonnen dozen. Deze dozen zijn in goede conditie maar te bestellen voor scherpere tarieven. De Dozenhal heeft het grootste assortiment aan kartonnen dozen. Ook voor uw webshop of bedrijf hebben we de perfecte kartonnen verzenddozen. Via onze website kunt u makkelijk de juiste doos vinden. Vul de lengte, breedte en hoogte in en bereken het type kartonnen doos geschikt voor uw webshop. 

Snelle levering

Benieuwd naar de te bestellen verzenddozen bij de Dozenhal? Vraag een gratis offerte aan via de website! vind de verzenddoos die u nodig hebt. Gaat u akkoord met de offerte, dan leveren we zo snel mogelijk de kartonnen dozen op locatie. Wij hebben eigen transport waardoor de verzending snel is. Vandaag besteld? De volgende dag al op locatie bezorgd! Door onze ruime voorraad is de levering compleet en snel bij u. bestel eenvoudig de juiste kartonnen dozen voor uw bedrijf of webshop bij de Dozenhal. Onze opslag bestaat uit 10.000 pallets, opgeslagen in 6 verschillende hallen.

Kartonnen dozen Antwerpen

Bestel voordelig en eenvoudig kartonnen dozen bij de Dozenhal Antwerpen. Ook voor uw webshop hebben we een passend formaat verzenddoos. Ook voor full-colour bedrukkingen op kartonnen dozen bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Wij zijn expert in kartonnen dozen in zowel Nederland als België. U kunt gemakkelijk dozen in bulken bestellen zodat u altijd voldoende voorraad heeft. Heeft u snel nieuwe levering dozen nodig? Geen probleem! Door onze snelle transportservice leveren we de volgende dag al!

De voordelen dat een intranet op jouw bedrijf heeft

Een intranet is een privénetwerk binnen een organisatie of bedrijf, waar alleen de medewerkers toegang toe hebben. Het intranet wordt veel gebruikt om alle werknemers toegang te geven tot informatie en bepaalde diensten. Daarnaast heeft een ‘social intranet’ ook een sterke sociale component. Een intranet kan een hoop voordelen bieden voor jouw bedrijf en de medewerkers. Wat houden deze voordelen precies in?

Een hogere betrokkenheid en betere communicatie

Via een intranet is het mogelijk om meer en beter te communiceren binnen het bedrijf. Voor leidinggevenden biedt het de optie om medewerkers meer te betrekken bij projecten en discussies. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld ideeën worden gedeeld, wat kan zorgen voor een hogere motivatie.

Daarnaast is een intranet ook voordelig voor de communicatie binnen het bedrijf. Zeker bij een groter bedrijf waar er verschillende afdelingen en projectgroepen zijn, is het vaak zo dat deze heel afgezonderd werken. Via een social intranet kunnen afdelingen sneller in contact met elkaar komen. Hierdoor kan er op een transparante manier een hoop verbeterd worden. Denk hierbij aan het gezamenlijk oplossen van problemen en het opstellen van nieuwe strategieën. Hierdoor verbetert niet alleen de communicatie maar ook de samenwerking.

Informatie voor iedereen

Een van de belangrijkste zaken waar een intranet, en ook een social intranet, voor wordt gebruikt is het delen van informatie. Alle belangrijke informatie kan worden teruggevonden en is op een overzichtelijke manier geordend. Hier kunnen alle medewerkers de benodigde documenten inzien. Benieuwd hoe zo’n social intranet zou worden vormgegeven? Op zoek naar nog meer informatie? Kijk hier voor meer informatie over een social intranet

De voordelen voor Human Resource Management

Ook HRM, Human Resource Management, kan enorm profiteren van het intranet. Het eerste voordeel voor HRM is dat er een goed overzicht is van de benodigde capaciteiten binnen het bedrijf. Daarnaast biedt het intranet ook de mogelijkheid voor medewerkers om verder te groeien. Als er bijvoorbeeld nieuwe medewerkers bij het bedrijf komen, kunnen zij via het intranet gelijk alle benodigde informatie vinden. Ook trainingsmateriaal kan bijvoorbeeld op het intranet geplaatst worden, waardoor nieuwe medewerkers een stuk sneller ingewerkt zullen zijn.

Een groter bereik van je organisatie

Waar thuiswerken vroeger bijna ondenkbaar was, is dat via een intranet een stuk gangbaarder geworden. Doordat alle informatie en de juiste documenten voorhanden zijn, is het mogelijk vanuit iedere locatie werk te doen. Zo kan een spoedgeval een stuk sneller worden opgelost.

https://www.afas.nl/blog/social-intranet-meer-dan-gezellige-bijzaak

Voor elk situatie een waterpomp!

Wilt u een bijdrage leveren aan het milieu? Dat kan op verschillende manieren. Een van die manieren is het aanschaffen van een waterpomp. Een waterpomp wordt gebruikt voor leegpompen en om water uit de grond te pompen.

Er zijn veel voordelen aan. En niet alleen voor u, het milieu en uw portemonnee. Maar ook voor de volgende generatie. Die hebben ook baat aan verbetering van het huidige milieu. Dat is al reden genoeg om door te gaan met uw plan om een waterpomp aan te schaffen.

Wel zijn er verschillende soorten pompen. Een schoonwater pomp is een waterpomp die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld zwembaden, regentonnen, kelders etc. leeg te pompen. Daarnaast kan het gebruikt worden voor irrigatie van je gazon, schoon pompen van je vijver of bewatering van je planten en bomen. Schoonwater pompen kunnen alleen schoon water verpompen. Een vuilwater pomp kan zowel vuil als schoon water verpompen. Deze waterpompen worden gebruikt voor o.a. irrigatie, beregening, leegpompen van kelders, zwembaden, regentonnen en meer. Heeft u te maken met wateroverlast, of heeft u een kelder, bassin, bak of septische put die leeggepompt moet worden? Schoonwater of vuilwater, een kleine dompelpomp biedt dé uitkomst. Een beregeningspomp is een zelf aanzuigende pomp en wordt veelal ingezet om een tuin/gazon te besproeien. Het te gebruiken water kan van alles zijn, van leidingwater tot grondwater en van vijverwater tot slootwater.

Een bronpomp wordt vooral ingezet om een tuin/gazon te besproeien, maar bijvoorbeeld ook als regenwatersysteem. Vanwege de smalle diameter kan een bronpomp in bronnen geplaatst met een diameter van ± 10 cm.

Een cv-pomp zorgt ervoor dat verwarmingssystemen voorzien worden van (warm) water. Wist u dat een standaard CV-pomp verantwoordelijk is voor 10% van uw energiekosten? Bespaar direct 70% met onze CV pompen!

Er zijn vele variabelen van invloed op de pompkeuze. Waterpomp.be probeert zo goed mogelijk te voorzien in de informatievoorziening, echter indien er onduidelijkheden zijn neemt u dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Voor meer info : https://www.waterpomp.be/

CBBS services

Iedere succesvolle ZZP’er heeft op een gegeven moment meer werk dan dat hij of zij aankan. En om dit tegen te gaan zijn er een paar dingen die kunnen worden gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld het werk weigeren, wat wel zonde is van het inkomen. Of u kunt iemand in loondienst nemen. Maar bij het aannemen van een werknemer komt erg veel kijken. Vaak meer dan dat de ondernemer verwacht. Zo moet u spontaan rekening houden met salaris, loonheffing en andere administratieve werkzaamheden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. CBBS kan u deze problemen uit handen nemen en er voor zorgen dat u probleemloos uw eerste werknemer aan het werk kan zetten.

Maar CBBS is meer dan alleen een loonbureau, zo kunnen wij u ook helpen met HR, personeelsadministratie, verzekeringen, consultancy, enzovoorts. Om het kort samen te vatten kunnen wij u dus eigenlijk op ieder punt betreft werknemers helpen. Heeft u moeite met het opzetten van een CAO? Geen probleem! Met de manager self service functie kunnen wij u helpen om een wettelijk goedgekeurde CAO op te zetten om problemen met uw werknemers te voorkomen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen!

Wij bij CBBS hebben ons sinds de oprichting van ons bedrijf in 1983 gespecialiseerd het inrichten, ondersteunen en onderhouden van salaris en HRM producten. zo proberen wij samen met u altijd een oplossing te bedenken als dingen niet gaan zoals gepland. Wij zijn achtten persoonlijk contact met onze klanten enorm belangrijk en willen u altijd te hulp schieten waar wij kunnen. De wereld stopt nooit met draaien en evolueren dus CBBS doet er alles aan om bij te blijven bij de trends en marktbewegingen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat bedrijven zowel nu als in de toekomst gewoon hun werk kunnen doen zonder zich te moeten storten op zaken waar het bedrijf niet mee bezig hoeft te zijn.

 

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

piekeren

Als u met een probleem zit en niet weet hoe of met wie u er over moet praten is de piekerpoli de beste oplossing voor u. De naam van deze organisatie is dan ook gerelateerd aan het grootste probleem dat de algemene Nederlander het vaakst heeft: Piekeren!

Nederland kent heel wat psychologen. En al die psychologen hebben allerlei verschillende onderscheidingen en certificaten. Het zijn er zo veel tegenwoordig, dat het vinden van de juiste u evenveel problemen kan geven als het probleem waar u mee naar de psycholoog gaat. Zo vormen er ook steeds meer vragen in uw hoofd. Bijvoorbeeld: ‘’wat is nou de beste psycholoog Haarlem? natuurlijk zeg ik niet dat den haag de enige plek is met goede psychologen, maar het is wel een goed voorbeeld omdat den haag al zo veel psychologen kent.

Gelukkig breng ik u niet alleen een probleem, maar ook een oplossing: de Piekerpoli. Dit is een onderneming waar een paar van de beste psychologen van Nederland in zitten. Zij hebben met hun baanbrekende behandelingen al veel mensen geholpen en blijven dit voorlopig ook gewoon doen!

Opgericht door Marleen Derks in Zoetermeer, de piekerpoli helpt iedereen die met een probleem zit en er over wilt praten. En na het grote succes in Zoetermeer, is de Piekerpoli uit gaan breiden naar grote steden zoals Amsterdam, Haarlem en nog vele andere grote steden. Zo heeft de Piekerpoli ook een psychotherapeut leiden waar de twee dames Yvonne Ludwig en Sabine van der hulst zitten. Deze twee dames vullen elkaars specialisaties erg goed aan want waar de één werkt aan angst en stres stoornissen, is de ander meer gericht op werk gerelateerde problemen zoals burn-out klachten en assertiviteit. Al met al vormen deze twee dames dus een goed team!

Vraagt u zich af wat de piekerpoli voor u kan doen? Bezoek dan snel onze website of bel naar één van onze praktijken. De medewerkers van de piekerpoli zijn altijd bereid u te helpen in tijden dat u een duwtje in de rug nodig heeft.

 

Voor meer info : https://piekerpoli.nl/

Online offerte voor tuinkamer laten bouwen

Wanneer je een tuinkamer wil laten bouwen is de eerste stap kijken hoeveel het kost en bij welke goede aannemer je het goedkoopste uit bent. Voor een prijsopgave vraag je natuurlijk een offerte aan waarin de aannemer alle kosten zet voor het bouwen van een tuinkamer.

Offertes vergelijken

Het is slim om zoveel mogelijk offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven omdat je zo meer informatie hebt. Je kunt alle offertes vergelijken op prijs en een lijst maken met de top 5. De top 5 kun je vervolgens vergelijken op kwaliteit op de beste eruit te halen voor het bouwen van je nieuwe tuinkamer.

Kwaliteit

De kwaliteit van het werk dat een aannemer levert is heel belangrijk en daarom moet je ook hier goed op letten. Je kunt wel voor de goedkoopste gaan maar dit levert niet altijd goede resultaten op. Er zijn aannemers dat later duurder uitvallen omdat ze de deadline steeds verschuiven of zelfs aannemers die het project helemaal niet kunnen opveren. Van te voren uit zoeken met wat voor soort aannemer je te maken hebt en het kwaliteit van het werk is dan ook heel belangrijk. Tegenwoordig kun je dit gelukkig makkelijk op internet uitzoeken omdat ontevreden klanten altijd een review achterlaten.

gardendreams.nl/

serbo.nl/

verasol.nl/

Voor meer info :

achteruitrijcamera’s ook in de bouw!

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe goed u bent in parkeren? Of hoe veilig u zich voelt op de weg? Als deze factoren niet heel erg goed zijn, dan is het misschien slim om te gaan investeren in een achteruitrijcamera! Met zo’n kleine investering kan uw hele leven op de weg een stuk makkelijker worden! De systemen die wij aanbieden zijn allemaal van een erg hoge kwaliteit. Dus u kunt zodra de systemen zijn geïnstalleerd met een goed gevoel de weg op, wetende dat parkeren en achteruitrijden geen enkel probleem meer gaat worden!

 

Werkt u in de bouw? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het inparkeren! Wij hebben namelijk voor uw nieuwe bestelbus ook een camera die er precies goed op past! Zo kunt u zich alleen nog maar druk maken over of u uw werk wel goed doet. En daar kunnen wij natuurlijk niks aan doen, maar ik durf te verzekeren dat dat wel goed komt. Kijk bijvoorbeeld is naar de achteruitrijcamera ford transit. Dit is een camera voor de vertrouwde bus die veel ZZP’ers die in de bouw zitten gebruiken! Voornamelijk omdat deze bus een enorm grote dode hoek heeft kan inparkeren een stuk uitdagender worden dan wanneer u gewoon gebruik maakt van één van onze camera’s.

 

Al onze camera’s zijn bestendig tegen het weer wat zich buiten laat zien. Dus ook de harde windstoten en zware regenbuien. Daarbij is het installeren van deze camera’s een fluitje van een cent en gedaan in niet meer dan een half uur (als u het goed doet natuurlijk). Maar mocht u er zelf niet helemaal uit komen kunt u een paar dingen doen. U kunt bijvoorbeeld onze website of klantenservice raadplegen, waar u stap voor stap uitgelegd wordt hoe u het moet doen. Of u kunt er voor kiezen om het te laten installeren door één van onze professionals!

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Een auto kopen in Rotterdam doet u bij dit bedrijf

Wilt u een betrouwbare auto kopen in de omgeving van Rotterdam? Dan loont het de moeite om een kijkje te nemen in de garage van Autobedrijf Liekendiek. Hier vindt u namelijk tientallen auto’s van verschillende merken. Al de auto’s in het aanbod van dit familiebedrijf zijn bovendien occasions in uitstekende staat. Zo krijgt u een auto waar u nog vele kilometers en vele jaren mee kunt rijden tegen een voordelige prijs. Handig, nietwaar? Als u goede occasion zoekt in Rotterdam, bent u bij dit bedrijf dus aan het juiste adres.

Welke occasions in regio Rotterdam zoekt u?

U bent op zoek naar een betaalbare auto om te kopen in regio Rotterdam. Daarom kiest u voor occasions in Rotterdam en omgeving. Maar, wat voor auto zoekt u? Wenst u graag een blitse auto die een mooi vistikaartje is voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een auto waar het hele gezin in past? Een die perfect is voor ritjes naar school, werk en winkel? Bij Autobedrijf Liekendiek vindt u het allemaal. Dit bedrijf heeft namelijk een uitgebreid aanbod occasion in Rotterdam van verschillende automerken. Van Alfa Romeo tot Volvo, elke bestuurder vindt hier de perfecte occasion. U bepaalt zelf welke carrosserie vorm u zoekt, welke brandstof en hoeveel kilometers de auto al heeft gereden. Zo vindt u snel de juiste auto voor uw situatie in het ruime aanbod.

Kies voor betrouwbare occasions in Rotterdam

Weet u waarom u bij Autobedrijf Liekendiek enkel de beste occasions in Rotterdam vindt? Omdat het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats. Elke auto die zij in kopen wordt hier grondig nagekeken en hersteld waar nodig. Dankzij de uitstekende vakkennis van het bedrijf, bent u altijd verzekerd van een veilige ne betrouwbare auto. U krijgt hier dus altijd precies wat wordt beloofd. In alle occasion van het bedrijf in Rotterdam, zit bovendien een standaard garantiepakket inbegrepen. Het is  bovendien mogelijk om bij de aankoop van een nieuwe auto, uw huidige bij de garage in te ruilen. Zo hoeft u enkel het verschil in de twee kostprijzen te betalen. Leuk, toch? Ontdek het zelf en vind snel uw nieuwe occasion. Want, een nieuwe auto kopen nabij Rotterdam doet u het beste bij dit bedrijf.

Een loods met flexibele opslagruimte huren in Roosendaal

Bij De Wit Opslag in Ossendrecht, vlakbij Roosendaal kunt u flexibele opslagruimte huren. Er zijn verschillende loodsen met verschillende oppervlakten beschikbaar. Zo zijn er zes loodsen van 600 m2, twee van 750 m2 en een zeer grote loods van 5200 m2, die op te splitsen is in verschillende ruimtes. Ook is er in deze loods een kantoorruimte en laaddok aanwezig. Verder is er nog een loods met 500 m 2 opslag- en kantoorruimte. Deze loods is ook als werkplaats te gebruiken. Een groot deel van de loodsen is geïsoleerd, zodat uw goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Dan weet u zeker dat uw goederen lang en veilig bewaard blijven.

Profiteer van het complete pakket als u een loods wilt huren in Roosendaal

Wanneer u een veilige opslagplaats voor uw goederen zoekt, wilt u een professionele partij die juiste kennis en ervaring in huis heeft. Die vindt u bij De Wit Opslag uit Ossendrecht, in de omgeving van Roosendaal. Maar dat is nog niet alles. Zij hebben behalve kennis en ervaring ook de middelen om u op een goede manier van dienst te kunnen zijn. Behalve de geconditioneerde containers voorzien van isolatiemateriaal zijn er ook de juiste middelen aanwezig om de containers op een goede manier te kunnen laden en lossen.

Meer dan 60 jaar ervaring wanneer u een loods wilt huren in Roosendaal

Al sinds 1955 houdt De Wit Opslag zich bezig met het opslaan van goederen. Waar dit eerst vooral landbouwproducten betroffen, zijn dit tegenwoordig allerlei verschillende soorten goederen. Tegenwoordig is deze specialist ook helemaal gefocust op het opslaan van goederen. Waar zij eerst ook landbouwproducten vervoerden, zijn zij op dit moment de specialist in de regio Roosendaal wat betreft de opslag van goederen. Dus wilt u een loods huren in Roosendaal of omgeving? Dan moet u bij De Wit Opslag in Ossendrecht zijn!