Bekijk welke regels er gelden voor mbo examens en laat u ondersteunen door een specialist

Het is belangrijk om te voldoen aan de landelijke regels die zijn ontwikkeld door het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Neemt u binnenkort mbo examens af? Bekijk dan goed de regels. Maar wat zijn die regels precies? Op het mbo is het verplicht om bij opleidingen van niveau 2, 3 en 4 verschillende centrale examens te maken. Zo maken alle leerlingen verplicht het centraal examen ‘Nederlands’ en het centraal examen ‘Rekenen’. Voor niveau 4 is ook het centraal examen ‘Engels’ verplicht. Maar ook voor de manier van afnemen van examens zijn regels opgesteld. Wilt u hier als school op een goede manier aan voldoen? Dan kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens goed gebruiken.

Geef de examinering van mbo examens uit handen aan een specialist

Het is belangrijk om rekening te houden met verschillende zaken als u mbo examens afneemt bij uw leerlingen. Bekijk eerst de regels die zijn vastgesteld door het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Merkt u dat de regels nog niet helemaal duidelijk voor u zijn? Maar wilt u hier wel goed aan voldoen? Zodat examens goed en op een geldige manier worden afgenomen? Dan kan het slim zijn om de examinering van mbo examens uit handen te geven aan een specialist. Onafhankelijk examencentrum Eureka Examens helpt u de examens volgens alle regels af te nemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar draait het om.

Complete ontzorging van mbo examens én andere examens en toetsen

Wenst u hulp te ontvangen bij het afnemen van mbo examens op uw school? Eureka Examens is een professioneel en onafhankelijk examencentrum die u hier graag bij helpt. Waarom schakelt u deze specialist in? Dan weet u namelijk zeker dat u over voldoende examenlocaties beschikt én dat er voldoende surveillanten kunnen worden ingezet. Maar de specialist helpt u niet alleen bij de afname van mbo examens. U wordt ook compleet ontzorgd bij het plannen, het organiseren en het afnemen van allerlei andere examens. Denk bijvoorbeeld aan intaketoetsen en instellingsexamens. De afname van examens en toetsen is op die manier altijd goed geregeld.