Betaal niet meer dan nodig is en kies voor gebruikte freesmachines

Gebruikte freesmachines zij ideaal wanneer u wit besparen op de machinekosten binnen uw bedrijf. Op die manier zorgt u ervoor dat uw productiekosten omlaaggaan, doordat u geen nieuw model aanschaft, maar wel de kwaliteit krijgt die u wilt. Het is een constant gevecht tussen deze factoren, en uiteindelijk bepaalt de verhouding hiertussen de winstmarge. En die wilt u natuurlijk zo hoog mogelijk hebben! Hoe? Het kopen van gebruikte freesmachines scheelt al een slok op een borrel. Een goed onderhouden, tweedehands machine, gaat nog heel wat jaren mee en is veel goedkoper dan een nieuwe.

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Wanneer u gebruikte freesmachines koopt, kunt u redelijk wat geld besparen. Toch is het belangrijk dat u een goed tweedehands model koopt. Om te voorkomen dat u een kat in de zak koopt, zijn er een aantal vuistregels die u helpen bepalen of een machine de investering waard is of niet. Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!

Wist u dat u gebruikte freesmachines ook in de showroom kunt bekijken?

Een eenvoudige manier om geld te besparen? Schaf gebruikte freesmachines aan en voorzie ze van nieuwe hardware. Maar die machines moeten vervolgens wel zo lang mogelijk mee kunnen gaan. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze machines blijven werken. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. Machines voor metaalbewerking schaft u het best aan bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

 

Voor meer info :