Combineer een truckwash meteen met het reinigen van de binnenkant van uw vrachtwagen

Een truckwash is een ware uitkomst voor elke vrachtwagenchauffeur. En weet u wat helemaal handig is? Wanneer u de truckwash meteen combineert met het HACCP-reinigen van de binnenkant van uw voertuig. Als u uren onderweg bent met uw vrachtwagen om vrachten te laden, vervoeren en lossen is het niet gek dat de binnenkant vies wordt. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Bent u een ervaren vrachtwagenchauffeur? Dan kennen de Nederlandse én buitenlandse snelwegen voor u geen geheimen meer. De weg is uw werkveld. Dagelijks maakt u heel wat kilometers. Van het noorden van het land naar het zuiden, en van het westen naar het oosten en visa versa. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Een wekenlange tocht met de camper door Europa. Een zomer op de camping in uw caravan. Of een lange rit over de snelwegen met de bus. Al met al wordt uw voertuig tijdens een vakantie of andere lange rit behoorlijk vies. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Voor meer info :