Ticnology
Image default
Dienstverlening

De beste hulp voor verzekeringen in de omgeving van Zedelgem

De wereld van de verzekeringen kan een groot doolhof vol valkuilen en mogelijkheden lijken. Vooral als u verantwoordelijk bent voor een bedrijf of een familie, zijn er veel situaties die u kunnen overkomen. Bij dé specialist op het gebied van verzekeringen in Loppem (omgeving Zedelgem) vindt u advies op maat voor uw specifieke belangen. De specialisten die er werken, weten precies wat de verschillen zijn tussen verzekeringen die dezelfde naam dragen, maar net andere aspecten dekken. Zo kunt u vervelende situaties in de toekomst voorkomen en geld besparen.

Verzeker de infrastructuur van uw onderneming zodat u geen tijd verliest

De meeste ondernemingen kunnen niet meer zonder hun machinepark en/of IT-infrastructuur. Als dit gedeelte van het systeem kapot gaat, kan het hele bedrijf stil komen te liggen, wat tot hoge kosten kan leiden omdat er van alles doorbetaald moet worden. U krijgt betrouwbaar advies over alle nodige verzekeringen bij 2BESURE, een verzekeringsmakelaar in de buurt van Zedelgem.

Verzekeringen voor machines en elektronica

Een machineverzekering dekt onder andere het repareren van machines nadat de fabrieksgarantie afgelopen is. Als het gaat om computersystemen dan zijn de kosten gedekt van het terugkrijgen van uw databestanden en het opnieuw opzetten van uw softwarestructuur. De verzekering dekt daarnaast ook eventuele kosten die u maakt doordat personeel overuren moet draaien om het probleem op te lossen, of als er een specialist moet worden ingevlogen. Ook worden de vervangmaterialen vergoed die nodig zijn om zo snel mogelijk door te kunnen gaan.

Vraag hulp voor alles op het gebied van verzekeringen  in de regio Zedelgem

Als startend ondernemer is er veel om over na te denken. In Loppem, naast Zedelgem, vindt u de specialisten van 2BESURE die u helpen om door de bomen het bos weer te zien. Zij geven u in hun kantoor nabij Zedelgem een duidelijk beeld van de verzekeringen die voor u absoluut nodig zijn, de pakketten die bij pech grote uitkomst kunnen bieden en de extra opties die u kan inzetten als u ook de minst waarschijnlijke scenario’s waterdicht wilt afdekken.