Ticnology
Image default
Beauty en verzorging

Dermatopigmentatie

Ben jij trots op je uiterlijk? Niet alleen jouw innerlijke, maar ook de uiterlijke schoonheid is voor jou van groot belang? Ben je het echter, net zoals veel mensen, beu om dagelijks lang voor de spiegel te staan vooraleer met het nodige vertrouwen je huis te verlaten?

Gaan zulke vragen ook door jouw hoofd? Dan kan Dermatopigmentatie voor jou een heel eenvoudige oplossing zijn! Laat ons even enkele voorbeelden bekijken.

Borstreconstructies kunnen vaak emotionele en soms zelfs relationele gevolgen hebben. Na een technisch perfect uitgevoerde borstreconstructie kan een juiste pigmentatiebehandeling van de tepel en/of de tepelhof echter nog veel persoonlijke onzekerheden wegnemen.

Daarom is Karen Sarasin, bachelor in de verpleegkunde en oprichtster van Dermatopigmentatie zich dan ook verder gaan specialiseren in paramedische behandelingen zoals Medische Pigmentatietechnieken en Semi-Permanente Make-Up. Via een continue, hoogwaardige bijscholing kan zij alle klanten van Dermatopigmentatie met fierheid de meest recente inzichten en behandelingen aanbieden. Kleurstabiliteit van de pigmentatie is gegarandeerd van minstens twee tot zelfs vijf jaar! Bij repigmentatie van de tepelhof is soms nog een korte aanvullende behandeling nodig na zeven jaar, maar niet altijd.

Bovendien is Dermatopigmentatie ook gespecialiseerd in het simuleren van een vollere haargroei via een cosmetische en niet-chirurgische techniek. Deze toepassing is vrijwel pijnloos en geeft onmiddellijk het gewenste resultaat.

Je kan bij Dermatopigmentatie ook terecht voor laserbehandelingen voor het verwijderen van ongewenste beharing. Indien jijzelf ook zou overwegen om jouw uiterlijk op een verantwoorde manier bij te schaven, aarzel dan zeker niet om de website van Dermatopigmentatie te verkennen!

 

 

Borstreconstructies, een kalende hoofdhuid, transgenderbehandelingen waarbij het mannelijk gelaat vervrouwelijkt dient te worden, ongewenste lichaamsbeharing, … Het zijn meestal factoren die een uitgesproken invloed hebben op het zelfvertrouwen van mensen. Iedereen wil zich immers comfortabel voelen in zijn of haar lichaam. Indien jij je hierin herkent, dan kan Dermatopigmentatie voor jou een mogelijke oplossing zijn.

Karen Sarasin, oprichtster van Dermatopigmentatie, komt als bachelor in de verpleegkunde wekelijks in contact met reconstructieve en esthetische chirurgen. Vandaar dat Karen de Belgische onderneming Dermatopigmentatie in het leven heeft geroepen. Door middel van onschadelijke kleurpigmenten, conform aan alle Europese normen, kunnen littekens, tepelhoven, kalende hoofdzones en mannelijke gelaatskenmerken eenvoudig, vrijwel pijnloos en efficiënt behandeld worden.

Bovendien wordt vaak veel tijd besteed bij het aanbrengen van make-up. Hierdoor kunnen ogen immers nog meer spreken. Lippen beklemtonen wie je bent. Zo zijn er tal van redenen waarom de klanten van Dermatopigmentatie kiezen voor het aanbrengen van permanente make-up.

In vele gevallen gebruiken mensen ook dure en pijnlijke methoden voor het epileren van ongewenste haargroei. Ook hier kan Dermatopigmentatie een oplossing bieden! Door een veilige en vrijwel pijnloze laserbehandeling worden de ongewenste haren letterlijk in de kiem gesmoord. Deze behandeling is combineerbaar met Skin Tightening, een technologie die de huid door middel van radiofrequenties en lichtpulsen stimuleert. De huid wordt hierdoor opnieuw meer strak en elastisch.

En bezoekje aan de website is dus zeker de moeite waard en kan een aanloop zijn naar een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van jouw eigenheid. Van jouw lichaam!

Voor meer info : http://www.dermatopigmentatie.be/