Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen helpt u op weg

Wereldwijd is er transport nodig om goederen van punt a naar punt b te krijgen. Dat transport kan gebeuren per boot, per vliegtuig of per vrachtwagen. Vooral deze laatste categorie wordt vaak toegepast in België en Europa. Iedere dag zijn er honderden, misschien wel duizenden vrachtwagens op de baan die ervoor zorgen dat alle ladingen veilig op hun bestemming geraken. Yebo Trans is een van de vele bedrijven die zich inzetten om heel België en ver daarbuiten te bevoorraden. Hun transportbedrijf is gevestigd in Oost-Vlaanderen, en vervoert verschillende soorten ladingen. U kunt hen zowel inschakelen voor grote als voor kleine volumes. De grote ladingen worden getransporteerd met een vrachtwagen met trailer. De kleinere ladingen kunnen snel vervoerd worden met bestelwagens.

In iedere omstandigheid de beste service

Transportbedrijf Yebo Trans uit Oost-Vlaanderen verzorgt diverse soorten transport. Zo kunt u bij hen terecht voor ‘normale’ ladingen, zoals verpakkingsmateriaal, ijzerwaren en droge voeding. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in nicheladingen. Schakel hen in voor geconditioneerd transport. Bij geconditioneerd transport wordt de lading onder een beschermende atmosfeer vervoerd. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld bloemen, voedingswaren en medicijnen. Verse producten verliezen niets van hun kwaliteit en komen kraakvers aan op hun bestemming. Ook vloeibare producten vervoeren, is een kolfje naar hun hand. Ze beschikken over een trekker die uitgerust is met ADR en een compressor voor vloeistoffen. Zo kan er geen vloeistof uit de tank ontsnappen en verkleint het risico op ongevallen.

Doe een beroep op deze professionals

Tot slot kunt u bij dit transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen ook exprestransporten laten uitvoeren. Wanneer u op voorhand weet dat u binnenkort een exprestransport nodig heeft, verwittigt u hen best op voorhand. Zo ben je zeker dat er een wagen beschikbaar is, en kan het nodige personeel voorzien worden. Als het gaat om een transport naar het buitenland, kan het bedrijf vervoer met een dubbele bemanning voorzien. Beide chauffeurs kunnen elkaar dan afwisselen, waardoor er geen vertraging wordt opgelopen door rusttijden.