Ticnology
Image default
Entertainment

Een DJ voor een huwelijk huren, een lastige klus?

Een DJ voor een huwelijk huren is geen makkelijke klus, als je echt iemand zoekt die het talent heeft het publiek te vermaken. Die DJ die altijd op schoolfeesten staat, kan aardig plaatjes draaien maar is een beetje saai. Die heeft het niet in zich om de mensen te laten dansen alsof hun leven ervan afhangt. Nee, je zoekt er één die aanvoelt wat de gasten graag willen horen zonder dat ze daar constant om moeten vragen. In het begin worden er plaatjes aangevraagd maar al snel heeft de DJ door wat er leeft onder zijn publiek. Waar vind je zo’n top-DJ?

 

Evenses levert op maat

De perfecte DJ vinden is monnikenwerk, zou je denken. Niet als je zoekt via Evenses. Dit bureau kent een ruim aanbod aan DJ’s die draaien in een bepaalde stijl, zoals bijvoorbeeld house, lounge, disco maar ook DJ’s die allround zijn. Deze laatste categorie valt vaak het meest in de smaak op een trouwerij. Gezien het feit dat de gasten daar over het algemeen zeer divers zijn – grootouders, kleine kinderen, buren, collega’s, enzovoorts – is het fijn als er voor ieder wat wils is op muzikaal gebied. Een goede allround-DJ kan moeiteloos switchen van K3 naar Nana Mouskouri.

Evenses bekijkt uitgebreid wat jullie wensen zijn en heeft ongetwijfeld de DJ in huis, waar de gasten na afloop van het feest allemaal over te spreken zullen zijn en navraag naar zullen doen.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Kies de juiste tent uit voor het vieren van uw huwelijk