Een groutanker is een must bij verschillende projecten

Bij de aanleg van een kanaal is goede indijking belangrijk. Daarom kan de aanleg van een dam een goed idee zijn. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Een groutanker wordt gebruikt voor het versterken van dammen, dijken en grond. Een precieze klus, laat deze daarom uitvoeren door een specialist. Het gebruik van een groutanker of groutkolom, de grote uitvoering hiervan, komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Een goede verankering van de grond is bij bijvoorbeeld het aanleggen van een kanaal een must. Dan is een hoogwaardige groutanker essentieel. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.