Een vloerkluis laten inbouwen in uw zaak

Het is als ondernemer natuurlijk extra belangrijk dat waardevolle spullen en bijvoorbeeld geld veilig opgeborgen zijn. Daarom maken veel ondernemingen gebruik van de extra beveiligde kluizen van TMA Kluizen. Zo maken kantoren vooral gebruik van brandkasten voor het opbergen van laptops en belangrijke documentatie. Ziekenhuizen kunnen niet zonder een medicijnkast met slot en horecagelegenheden, winkels en verenigingen niet zonder een afroomkluisje. Welke kluis het meest geschikt is voor uw onderneming, is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten wat u wilt opslaan en waar de kluis staat. U kunt bijvoorbeeld een muurkluis of vloerkluis laten inbouwen.

Welke vloerkluis laat u inbouwen?

Zoekt u een goede kluis voor het opslaan van waardevolle bezittingen? Een handig hulpmiddel hiervoor is de ‘snelzoeker’ van TMA Kluizen. Allereerst selecteert u wat voor soort waarde u wilt beschermen. Denk bijvoorbeeld aan geld, documenten of data. Waartegen wilt u de waarde beschermen? Enkel tegen inbraak of ook tegen brand? Als laatste selecteert u de geschatte totaalwaarde in euro’s. Er verschijnt een overzicht van kluizen die aan uw eisen voldoen. Weet u nog niet welke vloerkluis u wilt laten inbouwen? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de uitgebreide online zoekhulp of contact opnemen met het deskundige team van TMA Kluizen.

Een vloerkluis in een woning inbouwen

Het is belangrijk om waardevolle bezittingen op te slaan op een onopvallende plaats. Ook is het belangrijk dat de kluis beschermt tegen brand en diefstal. Laat daarom een veilige vloerkluis inbouwen door TMA Kluizen. Deze veilige kluizen zijn leverbaar in verschillende maten en met sleutelslot of een mechanisch cijfercombinatieslot. Alhoewel het moeilijk wordt voor de inbreker om de kluis te vinden en open te maken, is het voor u als gebruiker zeer eenvoudig. Verlaat met een gerust hart uw woning en haal uw kostbare bezittingen op ieder gewenst moment tevoorschijn. U wilt het inbrekers toch ook niet te makkelijk maken?