IT support van deze professional uit Gent

Als je op zoek bent naar een deskundige IT-partner uit Gent, dan ben je bij Cuarta op de juiste plek. Deze vakspecialisten staan voor jou klaar met professioneel IT support voor jouw bedrijf in Gent of elders in Vlaanderen. Zij voorzien jouw onderneming van een flexibel en innovatief systeem en zorgen ervoor dat de cyberveiligheid op punt staat. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over jouw systemen. Als je deze IT-partner uit Gent onder de arm neemt, ben je gegarandeerd van goed beveiligde netwerken en werk je veel efficiënter door het snelle vervoer van jouw data.

Werken en data raadplegen vanop afstand

Het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven vanop afstand willen werken. Met het IT support van deze betrouwbare IT-partner uit Gent, is dit allemaal mogelijk. Bovendien zorgen zij er ook graag voor dat je jouw data vanop afstand kunt raadplegen via hun innovatief datacenter. Dit datacenter is de ideale oplossing voor zowel kmo’s als grotere bedrijven. Je hebt dan zelf geen dure servers meer nodig en beschikt over een gestroomlijnd systeem voor jouw dataopslag. De vakmensen van Cuarta staan tevens 24/7 voor jou klaar met hun support en service. Zo zorgen zij ervoor dat jouw onderneming te allen tijde draaiende blijft.

Werk veilig en flexibel met behulp van deze expert

Wil je ervoor zorgen dat jij en jouw werknemers veilig en flexibel werken? Dan schakelt u het best de hulp in van een ervaren IT-partner, zoals Cuarta uit Gent. Deze specialist verzorgt IT support voor bedrijven uit Gent of elders in Vlaanderen. Wil je weten wat deze professional voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker telefonisch contact op met de deskundige medewerkers of vul het online contactformulier in om beroep te doen op hun diensten. Zij staan u graag te woord met gedegen advies en geven antwoord op al jouw vragen zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Alles over Aed’s

Een AED onderhouden

 

Bij de aanschaf van een AED is het belangrijk om van te voren te bedenken dat het onderhoud nodig heeft. Hiervoor zijn diverse pakketten af te sluiten. Het afsluiten hiervan leidt ertoe dat de AED altijd goed functioneert, 24/7 technische support mogelijk is, en de in de volgende alinea genoemde elektroden en batterijen automatisch toegestuurd krijgt wanneer het tijd voor vervanging is. Daarnaast is het mogelijk om aan het onderhoudspakket een diefstalverzekering toe te voegen. Hierdoor is er altijd een AED binnen handbereik.

AED accessoires

 

Bij het inzetten van een AED kan het handig zijn om bepaalde accessoires binnen handbereik te hebben. Denk aan pictogrammen wanneer communiceren lastig is, een beademingsmasker voor de hygiëne, of een beademingsballon. Daarnaast zijn er meerdere soorten tassen, koffers, kasten en wandbeugels voor een AED verkrijgbaar. Tot slot is het van belang dat de elektroden en batterijen regelmatig gecontroleerd en vervangen worden. Dit voorkomst ongewenste situaties wanneer de AED nodig is, maar niet ingezet kan worden. Een voorraad van deze producten wordt daarom aangeraden.

AED aanbieding bekijken

 

In de AED webshop zijn alle modellen en accessoires individueel te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om van diverse aanbiedingen te profiteren waardoor een AED goedkoop aangeschaft kan worden. Ga hiervoor naar de pagina’s ‘acties’ en ‘koopjes’. Hier worden naast de afgeprijste AED’s ook regelmatig diverse accessoires aangeboden.

Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails.

De laatste jaren wordt er overal om u heen gebruik gemaakt van elektrische oplossingen voor dagelijks gebruik. Zo wordt het ook steeds gebruikelijker om te kiezen voor elektrische raamdecoraties. U kunt tegenwoordig kiezen voor elektrische rolgordijnen, elektrische vouwgordijnen en ook voor elektrische gordijnrails. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een elektrische gordijnrail in uw woning. Zo kan het zijn dat u hele zware of hele hoge gordijnen heeft die met de hand lastig of zwaar te bedienen zijn. Vaak zie je bij hele hoge gordijnen dat het lastig is om de gordijnen goed te laten sluiten, zeker bovenaan. Doordat een elektrische gordijnrail een overlapbeugel gebruikt zullen de gordijnen in het midden mooi over elkaar heen vallen waardoor er een perfecte sluiting is. Het kan ook zijn dat u kiest voor elektrische gordijnen omdat u niet dagelijks de gordijnen met de hand wilt bedienen. Stel dat u hele mooie witte gordijnen heeft en dit dagelijks gebruikt. In de loop van de tijd zullen deze gordijnen snel vies worden omdat u dagelijks de gordijnen vastpakt. Het is dan onvermijdelijk dat de gordijnen dan vies worden. Ook kan het zijn dat u de gordijnen niet eens met de hand kunt bedienen omdat u er simpelweg niet bij kunt. Denk eens aan een erker waar een bankstel voorstaat, nu moet u elke dag op de bank klimmen om bij de gordijnen te komen.

BlindDesign werkt voornamelijk met de elektrische gordijnrail van Somfy. Deze Somfy Glydea rail is leverbaar in 6 verschillende motortypes. Er zijn 2 types die gebaseerd zijn op het gordijngewicht. Daarnaast zijn er 3 varianten hoe u de rails gaat bedienen. De Somfy Glydea WT uitvoering wordt aangestuurd met 2 schakeldraden, dit kan met een schakelaar of via een domotica systeem. De Glydea RTS is voorzien van een ingebouwde RTS ontvanger en wordt aangestuurd met een afstandsbediening of via een Somfy app. De Glydea DCt heeft een vaste 230V voeding en heeft een aparte stuurdraad die wordt aangestuurd door een domotica systeem. Zo is er voor iedere situatie wel een motortype beschikbaar. Het meest gebruikt zijn de rechte gordijnrails maar het is ook mogelijk om gebogen elektrische gordijnrails te bestellen. de rail wordt dan gebogen op de graden die u wenst in een speciaal buigblok. Zo kan er bijvoorbeeld een elektrische rail gebogen worden door een erker met 4 bochten. Laat u eens voorlichten over de mogelijkheden van elektrische gordijnrails door BlindDesign.

Kijk hier eens naar verschillende opdrachten met elektrische gordijnrails die BlindDesign heeft uitgevoerd.

Voor meer info : https://blinddesign.nl/somfy-glydea/

Signaal opvangen met een schotel

Als je op vakantie gaat is het wel zo leuk om als het lekker weer is buiten even lekker de televisie aan te zetten. Op een mooie zomeravond wil je niet gauw binnen zitten maar toch wel op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de wereld. Je hebt verschillende soorten schotels die het mogelijk maken om televisiekanalen te ontvangen  van je thuisland. Zo heb je de automatische schotelantenne camper die zoals het woord het al zegt automatisch de satelliet opzoekt om de meest sterke verbinding te kunnen maken. De schotel camper kom je steeds vaker tegen op campings. Het wordt toch gezien als een extra luxe, als je op vakantie toch nog naar de favoriete programma’s kan kijken. Je hoeft niet meer al je favoriete series op te nemen thuis, want het wordt gewoon gemakkelijk om deze te bekijken. Ik begrijp ook dat veel mensen het een lelijk gezicht vinden als er een super grote schotel in de tuin staat. Daarom worden er steeds meer schotels ontworpen die klein en compact zijn. Deze zijn gemakkelijk op het dak te plaatsen, waardoor deze niet veel opvalt. Het is bij een verbinding maken met de satelliet van belang dat er voldoende sterkte is, anders zal het beeld op een ruis vallen. De schotel zorgt voor een oppervlak waar dit signaal op terecht komt en de ontvanger zit in het midden van de schotel. Deze ontvanger kun je herkennen aan de steel. Het is een langwerpige steel met een bolletje aan de voorzijde. Dit bolletje vangt het signaal op dat van de satelliet afkomt. Maar ook satellieten ebwegen voortdurend, waardoor het aan te raden is om een automatische schotel aan te schaffen. Deze zal de satelliet volgen, waar je deze niet zelf hoeft in te stellen. Dit zal ervoor zorgen dat je continue zeer sterk signaal hebt en rustig naar je favoriete zender kan luisteren en kijken.

Voor meer info : https://www.deschotelshop.nl/

Scherm reparatie Enschede

Er is niets dat vervelender is dan een kapot scherm van je telefoon of tablet. Scherm reparatie is dan ook iets wat je echt moet laten doen. Door de barsten kun je op een moment niets meer zien, maar ook is het scherm gewoonweg niet meer goed te gebruiken. Je gaat er met je vinger overheen maar niets reageert meer. Scherm reparatie is door een ervaren reparateur binnen 30 minuten geregeld. Het scherm zal er op vakkundige wijze uit worden gehaald en een nieuw scherm zal snel en professioneel worden teruggeplaatst, zodat jouw telefoon of tablet gewoon weer optimaal zal werken. Als je nog garantie hebt, dan kun je het kosteloos laten repareren, maar valt het buiten deze periode, dan zijn er altijd nog specialisten die dit voor een relatief laag bedrag binnen no time voor je gerepareerd hebben. In  Enschede zijn er meer dan genoeg winkels die je telefoon of ander apparaat binnen een half uur van een nieuw scherm kunnen voorzien.

Een kappote scherm hoeft dus niet het einde van uw telefoon te betekenen, meestal kan een scherm goedkoop gemaakt worden en kan de telefoon weer een gebruik worden genomen. 

Voor meer info : http://www.gsmreparatiexl.nl/

Hot foil printing

Het coderen van producten is erg belangrijk in de zakenwereld. Productcodering houdt in dat producten gecodeerd worden en vervolgens met een systeem makkelijker te herkennen zijn. Het coderen van producten is iets wat al langere tijd wordt gedaan en is ontzettend handig voor bedrijven als dit op de juiste manier wordt gedaan. Het is een hele makkelijke en snelle manier om producten te herkennen en bijbehorende gegevens bij te kunnen houden. In veel winkels wordt er met deze systemen gewerkt, denk maar aan kledingwinkels, supermarkten enzovoort. De winkels werken met barcodes en scanners die elkaar herkennen door het systeem waar ze beide mee verbonden zijn. Het herkennen van de producten wordt ook wel coding and marking genoemd en is een erg handig systeem om te gebruiken bij productcodering. Het coderen van producten is erg belangrijk, aangezien het ook voor een effectievere afhandeling zorgt bij de klanten van een winkel.

Codeersystemen zijn erg handig voor winkels/bedrijven die met heel veel verschillende producten werken en snel en makkelijk deze producten willen herkennen en registreren. Het is je vast opgevallen dat er in kledingwinkels en supermarkten gebruik gemaakt wordt van barcodes, die met een scanner makkelijk te herkennen zijn en voor een effectievere afhandeling bij de kassa zorgen voor klanten, maar ook voor de medewerkers. Er zit een bepaald systeem achter, waardoor de scanner het product herkent en op deze manier gegevens veel makkelijker bijgehouden en geregistreerd kunnen worden. Een printer die tegenwoordig veel voor productcodering  gebruikt wordt is een hot foil printer. Een printer met erg goede print resultaten, makkelijk in gebruik en is een printer die goed kan worden voor productcodering. Hotfoil printers zijn erg goede printers en maakt productcodering een stuk makkelijker, door het eenvoudige gebruik van de printer. Daarnaast is de levensduur van deze printers erg lang, dus is dit een aankoop zeker waard. De prints van deze printer hecht daarnaast ook bijna aan alle materialen en dat maakt de productcodering nog een stukje makkelijker!

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/

Microfluidic chip

De toekomst tegemoet met de microfluidic chip 

De microfluidic chip maakt gebruik van en wordt gebruikt door microfluïdica, een wetenschapsgebied dat onderzoekt hoe vloeistoffen en gassen zich gedragen op heel klein niveau, waarbij u moet denken aan hoe een miljardste of misschien zelfs wel een triljoenste liter water zich gedraagt als je het ergens door heen laat stromen. Je kijkt dan dus naar de spanningen tussen de verschillende waterdeeltjes en men ziet dan dat water zich bijvoorbeeld heel erg stroperig gaat gedragen. 

De microfluidic chip  maakt kleinschalig onderzoek mogelijk 

Het leuke van de microfluidic chip is dat ze heel erg klein zijn. Dit betekent dat het in uw zak meegenomen kan worden: het is dan alsof u een draagbaar laboratorium bij u heeft, dat u zo op tafel kunt neerleggen. Vervolgens een druppeltje water op de juiste plek van het apparaatje laten vallen en dan analyseert de chip wat er zich allemaal afspeelt in het water. Maar het kan natuurlijk met nog veel meer type vloeistoffen en gassen gedaan worden. Zo kun je met deze chip op heel kleine schaal de eigenschappen van twee type vloeistoffen met elkaar vergelijken: is de inhoud van de twee flessen voor u weldegelijk verschillend of juist anders? 

De wetenschappen gecombineerd in een chip 

De microfluidic chip maakt gebruik van vele verschillende technieken. Ten eerste moet een chip natuurlijk op de juiste wijze vervaardigd worden door machines, waar technologie een grote rol speelt. Maar daarnaast spelen op een dergelijke kleine schaal ook andere zaken een rol. Men krijgt te maken met fundamentele natuurwetten die zich op dergelijk niveau opeens heel anders gaan gedragen. Natuurkunde en wiskunde gaan dan dus ook een belangrijk rol spelen in het ontwerp. Daarnaast is de toepassing vaak scheikundig of natuurkundig: hoe gedraagt een molecuul of cel onderdeel zich? Een spannende wetenschappelijk ontwikkeling dus. 

Voor meer info : http://www.micronit.com/

Alarmsysteem of alarminstallatie nodig? www.alarmsysteem-alarminstallatie.be beveiligt uw woning!

Welkom bij Alarmsysteem-alarminstallatie.be

Uw woning of bedrijf beveiligen met een degelijke alarminstallatie of alarmsysteem komt dikwijls nadat de feiten zich hebben afgespeeld. We lopen dus als het ware achter de feiten aan. Bent u actief op zoek om er preventief eentje te laten installeren? Raadpleeg dan zeker www.alarmsysteem-alarminstallatie.be voor meer info over de beste alarmsystemen op de markt verkrijgbaar.

Het plaatsen van een dergelijk inbraakwerende beveiliging is al niet zelden een overbodige luxe gebleken! Het ongelukkige slachtoffer worden van een inbraak, dat wenst u niemand toe. Beeldt u het volgende maar in: U komt op een dag thuis van een welverdiende vakantie, maar bij het open doen van de voordeur ontdekt u dat u het slachtoffer bent geweest van brutale inbrekers die uw volledige woning ondersteboven hebben gehaald op zoek naar waardevolle juwelen en geld. Niets is zo vervelend als dit te hoeven ervaren.

U kunt dus maar beter voorkomen dan genezen, en dit met een up-to-date alarmsysteem of een polyvalente alarminstallatie van Alarmsysteem-alarminstallatie.be die inbrekers preventief weert. De huidige alarmsystemen op de markt zijn zeer betrouwbaar en kunnen gekoppeld worden aan een alarmcentrale. Ze zijn zelfs zeer eenvoudig te bedienen met een smartphone of via het internet. Ook al bevindt u zich aan de andere kant van de wereld.

Alarmsysteem-alarminstallatie.be is een infoplatform waar particulieren en bedrijven een offerte kunnen aanvragen voor een alarmsysteem of alarminstallatie op maat, en dit bij 3 potentiële alarminstallateurs. Deze alarminstallateurs doen dan het nodige om deze aanvraag te behandelen en op te volgen. Zo bent u zeker van kwalitatief interessante inbraakbeveiligingsvoorstellen en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Alarmsysteem-alarminstallatie.be is zo de ontbrekende schakel tussen de alarminstallateur en de zoekende klant! Vraag vandaag nog een offerte aan om toekostig leed van inbrekers te vermijden en u te voorzien van zo broodnodige goede nachtrust die u steeds verdient!

Voor meer info : http://www.alarmsysteem-alarminstallatie.be