Alleen maar genieten met deze mobiele frituur aan huis

Wanneer u een grootschalig feest organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat de gasten genieten van heerlijk eten. Ongeacht of u nu thuis of op locatie het evenement laat doorgaan, het is altijd een heel geregel om dit in orde te maken. Daarom kunt u vertrouwen op Friet & Co om zorgeloos en eenvoudig uw hele feestgezelschap van eten te voorzien. Met hun mobiele frituur aan huis nemen ze alles wat nodig is direct met zich mee en hoeft u vrijwel geen voorbereidingen te treffen. Het enige wat u moet doorgeven is welke snacks u de gasten wenst te geven en op welk tijdstip de frietjes gebakken mogen worden. De specialisten van Friet & Co verzorgen de rest!

Maak het uzelf heel gemakkelijk

Wanneer Friet & Co met zijn mobiele frituur aan huis komt, dan weet u dat het feest kan beginnen. Al uw gasten kunnen even langsgaan bij de frietmobiel en bestellen naar hartenlust wat ze graag eten. Vervolgens zorgen de deskundige medewerkers achter de toog ervoor dat zij snel een puntzak met goudbruine, artisanale frietjes in hun handen hebben. Volgens de regels van de kunst en met een oog voor hygiëne en detail werkt het personeel hard om ervoor te zorgen dat niemand honger lijdt. Kies hierbij uit de formules als ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ of ‘Deluxe’ om het snackaanbod voor uw gasten vast te leggen.

Leg uw afspraak vast

Heeft u interesse in de mobiele frituur aan huis van Friet & Co? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers om een afspraak vast te leggen. Zo geeft u meteen door wat de specifieke wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot het evenement zodat de medewerkers hiervan meteen op de hoogte zijn. Vervolgens mag u zich verheugen op een zorgeloos verloop van uw evenement of andere feestelijke gelegenheid!

Professionele catering voor een onbezorgd huwelijksfeest

Gaat u binnenkort trouwen? Dan is de kans groot dat u ook de catering wilt laten verzorgen voor het huwelijksfeest. U wilt dat dat professioneel gedaan wordt. Als u JÖRD inschakelt, dan weet u zeker dat u tijdens het feest onbezorgd kunt eten. Uw gasten zullen niets tekortkomen. U bekijkt samen met de chefkok van JÖRD welke gerechten u wilt laten serveren. Eventuele allergieën en voorkeuren worden natuurlijk meegenomen. Op deze manier geniet u de middag en/of avond van het feest en kunnen u en uw gasten heerlijk eten. JÖRDdoet dit niet alleen voor huwelijksfeesten, maar ze zijn ook actief als traiteur op een bedrijfsfeest bijvoorbeeld.

Catering voor het huwelijksfeest met net wat extra’s

JÖRD is een bedrijf dat de catering van uw huwelijksfeest verzorgd, maar net wat extra’s geeft. U wilt onbezorgd van het feest kunnen genieten. Dit bedrijf kan walking dinners verzorgen tot aan complete buffetten en nog veel meer. Ze maken enkel gebruik van verse ingrediënten, gebruiken krachtige smaken en vinden een prachtige presentatie van groot belang. Of dit nu voor de catering is voor uw huwelijksfeest of dat u ze wilt inschakelen als traiteur voor uw bedrijfsfeest. Elk feest is uniek en dit bedrijf zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Een traiteur die uw bedrijfsfeest compleet maakt

Zoekt u geen cateraar voor een huwelijksfeest, maar wel een traiteur voor uw bedrijfsfeest? JÖRD zorgt ervoor dat uw feest compleet wordt. Het eten van een traiteur mag dus zeker niet ontbreken op een bedrijfsfeest. Spijzen en dranken zijn de perfecte manier om collega’s met elkaar te laten verbinden. Ook in deze setting kunt u kiezen uit de verschillende indelingen, zoals een walking dinner of een buffet bijvoorbeeld. Wat u ook wilt, deze traiteur zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest een succes wordt! U kunt ze om een offerte vragen voor de catering van uw huwelijksfeest of als u ze als traiteur wilt inschakelen op uw bedrijfsfeest. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ze ook even contacteren.