De wereld ziet er anders uit

De maand ook oktober is er weer. In Duitsland betekent dit dat de oktoberfeesten weer op het punt staan te beginnen. De grote feesten die door heel Duitsland worden gevierd en ook zelfs in andere landen waarbij mensen massaal bij elkaar komen om te genieten van de muziek en natuurlijk het belangrijkste: het bier. Maar helaas ziet het er dit jaar anders uit. Het coronavirus gooit roet in het eten. De diverse evenementen gaan niet door en de mensen worden verzocht om thuis te blijven. Het is allemaal erg jammer voor organisatoren en ook voor de bezoekers. Maar dit jaar zal het grote feest even op zich moeten laten wachten. Hopelijk kan het volgend jaar wel weer doorgaan.

Winter

Met het begin van de maand oktober komt ook tevens de winter er weer aan. Dit zorgt ervoor dat het weer koeler wordt en mensen zitten weer lekker binnen voor de kachel. Bovendien gaat de klok ook weer terug waardoor het minder lang licht wordt. Dit alles in combinatie met het weer zorgt ervoor dat we met zijn allen weer meer binnen zitten. Helaas is de verwachting dat een tweede coronagolf ervoor zorgt dat we niet meer alles kunnen doen zoals voorheen. Als het virus zich nog verder verspreid dan kan het zelfs zo zijn dat we weer terug moeten in de situatie zoals die was in maart en april. Dit betekent dus dat we weer terugvallen in een (gedeeltelijke) lockdown. We hopen natuurlijk dat dit niet gaat gebeuren, maar het is belangrijk dat we niet denken dat het een ver van je bed show is. Het is echt mogelijk dat het namelijk weer gaat gebeuren. De reden hiervoor is dat de cijfers weer oplopen.

Plannen maken voor de toekomst

Het is dus belangrijk dat we alvast kijken naar de toekomst met corona. We zitten in de winter sowieso eigenlijk al veel binnen en dit zal dus door de maatregelen alleen nog maar meer worden. Het is dan ook eigenlijk wel een goed tijdstip om in huis wat dingen aan te pakken. Denk bijvoorbeeld eens aan de verbouwing van de zolder naar een werk/logeerkamer. Je bent van plan om hier een echte kamer van te maken die ook echt gebruikt kan worden als bijvoorbeeld thuiswerkplek. Nu kan het zo zijn dat je net niet uitkomt met het geld. Bekijk dan eens de mogelijkheden bij vrienden of familie. Daarnaast kun je nog altijd online kijken naar bijvoorbeeld lenen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden. Dus neem eens een kijkje op het internet.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/samenwerken/geld-lenen-zonder-bank-niets-dan-voordelen/

Specialist zorgt voor een onafhankelijk pensioenadviseur en voor ondersteuning bij pensioenbeheer

Veel cliënten weten hun weg te vinden naar PHB Financieel Adviseurs. Deze specialist biedt allerlei diensten aan. Dit bedrijf voorziet werknemers, directeur groot aandeelhouders en ondernemingsraden van een onafhankelijk pensioenadviseur. Heeft u een bedrijf met tussen de 10 à 400 werknemers? Dan sluiten de diensten van deze specialist perfect aan bij uw behoeften. Laat u adviseren over het opzetten van een nieuwe collectieve pensioenregeling. Naast een onafhankelijk pensioenadviseur, kunt u hier ook terecht voor pensioenbeheer. U bepaalt wat u uit handen geeft. Wilt u een bedrijf dat het aan- en afmelden van uw werknemers regelt? De jaarlijkse salarismutaties doorvoert? Of een bedrijf dat werknemers begeleidt bij pensionering? Schakel dan deze specialist in!

Een onafhankelijk pensioenadviseur waarbij kleinschaligheid de kracht is

Wilt u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelen? Dan wilt u natuurlijk in zee gaan met iemand die diensten levert van uitstekende kwaliteit. Dat is PHB Financieel Adviseurs. De kracht van deze specialist is dat het bedrijf met een klein en efficiënt team werkt. Iedere klant wordt persoonlijk behandeld, zo krijgt u de aandacht die u verdient. Er wordt gestreefd naar een serviceniveau waar cliënten graag over napraten. Deze kleinschalige specialist is een financieel vertrouwenspersoon die u leert kennen en die voor u zorgt. Of u nu op zoek bent naar een pensioenadviseur of uw complete pensioenbeheer uit handen wilt geven, u zit bij PHB Financieel Adviseurs altijd goed. Voor meer informatie of een overzicht van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dit bedrijf.

U bepaalt de dienstverlening van een onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u van plan om een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen? U kunt hier verschillende redenen voor hebben. Misschien wilt u een nieuwe collectieve pensioenregeling opzetten, bent u ontevreden over uw huidige pensioenverzekeraar of zoekt u iemand die de pensioentaal van de mensen spreekt. Of wilt u het beheer en de communicatie van pensioenregelingen laten verzorgen? In alle gevallen kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. U bepaalt voor welke diensten u deze specialist inschakelt. Vraag een gratis intakegesprek aan en bespreek uw wensen. Op basis daarvan wordt er een offerte voor u gemaakt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Of u nu pensioenadvies, pensioenbeheer of pensioencommunicatie wenst, de specialist staat voor u klaar.

Maak een weloverwogen keuze met de hypotheekadviseur nabij Utrecht

Wilt u een hypotheek afsluiten om uw nieuwe woning te financieren dicht bij Bilthoven? Dan is het belangrijk om een goede keuze te maken. Het is meestal een grote som geld, wat u na enige tijd moet terugbetalen. Vaak zit u er tientallen jaren aan vast. Daarom is het belangrijk dat u de keuze weloverwogen maakt. En dat doet u door een hypotheekadviseur in de regio van Utrecht in te schakelen, zoals Oscar Prent Assurantiën BV. Deze adviseur neemt uw persoonlijke situatie onder de loep en helpt u een adviseur te kiezen die het best bij u, uw situatie en uw toekomstbeeld past. 

Met een hypotheekadviseur nabij Utrecht bent u verzekerd van kennis en kunde

Schakel een hypotheekadviseur in om op de juiste manier een hypotheek af te sluiten in de omgeving van Bilthoven of Utrecht. Welke eisen stelt u aan uw adviseur? Om te beginnen, moet de hypotheekadviseur onafhankelijk zijn. Een hypotheek afsluiten is een persoonlijke kwestie en draait daarom volledig om uw wensen en mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk dat de adviseur de nodige deskundigheid in huis heeft en op de hoogte is van de wet- en regelgeving in het vakgebied. Met een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën BV weet u zeker dat het goed zit en dat u voor een passende hypotheek nabij Bilthoven kiest. Bij dit bedrijf krijgt u te maken met gediplomeerde hypotheekadviseurs die constant op de hoogte zijn van de nieuwste regels en ontwikkelingen in het vakgebied.

Welke hypotheek kiest u om de koop van uw huis in de omgeving van Bilthoven te financieren?

Er zijn diverse mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek voor een woning in Bilthoven. Zo kiest u uit diverse hypotheekvormen. Welke past het best bij u? Kiest u voor een aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, beleggingshypotheek of lineaire hypotheek? Al deze vormen hebben zo hun eigen kenmerken en verplichtingen. Een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën brengt deze verschillende vormen voor u in kaart, zodat u eenvoudig een keuze maakt. Ook moet u kiezen voor een verstrekker van de hypotheek. Verschillende hypotheekverstrekkers brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Ook bij het maken van deze keuze begeleidt de hypotheekadviseur in regio Utrecht u volledig.

Een Cofidis doorlopend krediet of persoonlijke lening?

U heeft geld nodig om iets te gaan kopen of een schuld af te lossen of iets anders waar u geld voor nodig hebt. Maar…neemt u een doorlopend krediet of persoonlijke lening ?  Deze beide vormen van consumptief krediet zijn veruit de meest gebruikte. Elke vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen en de keuze voor een bepaalde vorm heeft alles te maken met het bestedingsdoel of -doelen van de geld lening, de persoonlijke financiële situatie en toekomstige financiële en persoonlijke omstandigheden. Om met een belangrijk verschil te beginnen : bij doorlopende kredieten hebt u lagere maandlasten en kunt u reeds gedane aflossingen weer kostenloos opnemen. Lees verder over de verschillen !

Waarom het Cofidis doorlopend krediet ?

De algemene opvatting over een doorlopend krediet is dat je deze afsluit indien je niet zeker weet hoeveel het bestedingsdoel zal gaan kosten, zoals bijvoorbeeld bij de financiering van een verbouwing. Het zou zomaar kunnen dat u tijdens de verbouwing besluit om toch een houten vloer te nemen in plaats van laminaat, of bijvoorbeeld een grotere dakkappel. Een doorlopend krediet speelt hierop in door binnen de afgesproken kredietruimte een onbeperkte opnamemogelijkheden te bieden.

Waarom een persoonlijke lening van Cofidis?

Bij een persoonlijke lening spreekt u met de geldverstrekker af dat u het geleende bedrag binnen een bepaalde termijn weer terugbetaalt, natuurlijk met een rentevergoeding. Deze termijn wordt bepaald door enerzijds de hoogte van het bedrag en anderzijds door de wensen van uzelf en van de geldaanbieder. Ook de levensduur van het product dat u wenst te kopen, speelt mee. Het grote voordeel van een persoonlijke lening is dat u deze gegarandeerd op een gegeven moment hebt afgelost.

Het bestedingsdoel is essentieel!

Het bestedingsdoel is in feite doorslaggevend voor de keuze voor het Cofidis doorlopend krediet of een persoonlijke lening van Cofidis. Voor een product dat u aan wilt schaffen waarvan u de exacte prijs en levensduur weet, is het handig om een persoonlijke lening af te sluiten. Echter kan het ook zijn dat u – naast bijvoorbeeld een auto – er ook over denkt om bijvoorbeeld een vakantie aan te betalen of andere nog onbekende uitgaven te gaan doen. In zo’n geval kan het dan toch handig en raadzaam zijn om een doorlopend krediet af te sluiten. Daarnaast hebben doorlopende kredieten als één van de voordelen dat het te hanteren rentepercentage vaak lager is dan bij  persoonlijke leningen. Nieuwsgierig naar wat een goedkoop doorlopendkrediet nu eigenlijk kost ? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan ! Wat essentieel is bij elke lening die u af wilt sluiten is om voldoende informatie te vergaren en meerdere offertes aan te vragen.

 

Voor meer info : http://geldleneninbelgie.com