Ticnology
Image default
Auto

Ford lease

Ford lease en Ford Fiesta lease

Dat Spanjaarden meer kunnen dan paella maken bewijzen de ontwerpers van Ford. Dit automerk maakt deel uit van de Volkswagen AG-groep en komt met de Ford Fiesta als de opvolger van de Ford Focus. Deze citycar is een hatchback die leverbaar is in een driedeurs uitvoering en sinds 2012 ook in een vijfdeurs variant. De uitvoeringen van de Ford Fiesta zijn ontworpen om elk type bestuurder tegemoet te komen in zijn wensen. Zo heb je ook andere uitvoeringen in het merk Ford, namelijk B-Max en C-Max

Een Ford leasen laat u kennismaken met allerlei innovaties die in dit model zijn doorgevoerd. Lasergestuurd afremmen is hier een voorbeeld van. Voor bestuurders die zich bewust zijn van het feit dat de brandstofprijzen de pan uitrijzen is er ook goed nieuws: de Ford Fiesta behoort tot de top tien van zuinigste auto’s van dit moment. De Ford Fiesta leaset u bij Autoleasecentrale al vanaf 398 euro.

De Ford Fiesta gaat zonder problemen de concurrentie aan met de Seat Leon en de Opel Astra. De auto is verkrijgbaar als hatchback met drie of vijf deuren en ook als stationwagon met vijf deuren. Inmiddels is de Ford Fiesta toe aan de derde generatie. In 2012 kwam deze generatie op de markt met enkele aanpassingen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo nam het gewicht met 90 kilogram af en de lengte werd vijf centimeter korter. Als u een Ford Fiesta lease overweegt kunt u kiezen uit een Fiesta die op benzine rijd, maar het is ook mogelijk om voor een dieselvariant te kiezen. Een echte noviteit heeft te maken met de verlichting. Als een van de weinige auto’s uit zijn klasse is de Ford Fiesta leverbaar met ledverlichting. De Ford Fiesta leaset u bij ons vanaf 398 euro.

Voor meer vragen en/of informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale !

Voor meer info : http://autoleasecentrale.nl/ford-lease/