Ga je droom achterna en volg een horeca opleiding

Droom je er altijd al van om in de horeca te werken als kok, sommelier of misschien wel hotelmanager? Hiervoor heb je een Horeca opleiding nodig en vind je bij Linnartz Opleidinggroep. Nu denk je misschien: ‘nu moet ik alle dagen van half negen tot vier naar school.’ Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Bij Linnartz Opleidinggroep bepaal je zelf of je overdag of ’s avonds een Horeca cursus volgt. Vul het inschrijfformulier in en geef je voorkeuren aan. Aan de hand van jouw wensen zoekt de specialist de juiste opleiding voor jou. Bekijk de verschillende Horeca opleidingen online en maak je keuze. Vind je het lastig om een juiste keuze te maken? Neem dan contact op met de specialist. Het team voorziet je graag van persoonlijk en deskundig advies.

Theorie en praktijk tijdens de horeca opleiding

Om in de horeca te kunnen werken, is een theorie opleiding alleen niet genoeg. Je moet het zelf ervaren en doen. Daarom volg je ook regelmatig praktijklessen. Zo maak je kennis met de praktijk en word je alvast klaargestoomd voor het echte werk. Uiteraard krijg je uitstekende begeleiding tijdens de horeca cursus en kun je alles vragen. Door praktijklessen met theorielessen af te wisselen vergroot jij je kans op een betaalde baan. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een van de horeca opleidingen en word kok, serveerster, ondernemer of wijnkenner. Jij wilt toch ook doen wat je het leukste vindt?

Volg een horeca cursus bij de specialist

Al meer dan 80 jaar is Linnartz Opleidingengroep de specialist op het gebied van vak- en beroepsopleidingen. Persoonlijke aandacht. Dat is wat centraal staat tijdens de horeca opleidingen. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Daarom bestaat er geen standaard aanpak, maar een horeca cursus dat echt bij jou past! Maar de specialist kijkt ook naar de markt. Wat speelt er op dit moment in de horecabranche? Door in te spelen op de ontwikkelingen en trends ben jij goed op de hoogte en helemaal klaar voor het echte werk na een horeca opleiding.