Ga voor origineel en productief met een heisessie op de vergaderlocatie in Zeeland

Kent u heisessies? Nee? In feite is een heisessie een bedrijfsuitje. Dit bedrijfsuitje is tot in de puntjes verzorgd. U kiest hierbij de invulling. Een voorbeeld van een heisessie: start de heisessie met boerengolf, een zeiltocht of een scootertocht door Zeeland. Daarna schuift u aan tijdens een diner in het restaurant van Op ’t Hof Olmenstein waarna ieder zijn eigen kamer zoekt in een van de appartementen of het bakhuis. De volgende ochtend start u met een vers ontbijt op de vergaderlocatie in Zeeland waarna u de dag vervolgt met teambuilding activiteiten. Leer uw collega’s op een andere manier kennen en kom even uit de sleur van alledag.

De Theetuin: dé vergaderlocatie in Zeeland

U vindt de mooie vergaderlocatie de Theetuin achter de Bed & Breakfast van Op ’t Hof Olmenstein. Dagelijks wordt hier heerlijk eten bereid voor ieder moment van de dag. Geniet hier van de rust met een goede kop koffie of thee in uw handen. Is het nog net iets te koud om buiten te zitten? Betreed dan de gezellige binnenruimte en vergader met uw collega’s. Even een pauze inlassen? Pak de fiets en ontdek de prachtige natuur. Eenmaal terug op de vergaderlocatie in Zeeland neemt u plaats in het restaurant of boekt u een van de kamers. Even weg van het kantoor, maar zeker niet minder productief.

Brainstormen op de vergaderlocatie in Zeeland

Experimenteer met een nieuwe mindset door uw dagelijkse werkzaamheden, vergaderingen en bijeenkomsten voor enkele uren of een hele dag te verplaatsen naar Op ’t Hof Olmenstein, dé vergaderlocatie in Zeeland. U zult merken wat een andere omgeving met uw mindset doet. U vindt de vergaderlocatie midden in de natuur van Zeeland. Geen saaie vergaderkamers, maar een inspirerende vergaderlocatie waar uw ideeën de ruimte krijgen. Uiteraard vult u zelf de dag in naar uw eigen wensen en eisen. Hoe wilt u de vergaderlocatie ingericht hebben en wat wilt u uw zakenpartners aanbieden? Laat de enthousiaste medewerkers weten hoe u de vergadering voor u ziet. Op ’t Hof Olmenstein zorgt ervoor dat het u tijdens de vergadering aan niets ontbreekt.