Goedkoper en comfortabeler wonen dankzij gevelbekleding met steenstrips

Gevelbekleding met steenstrips van Isoklinker Nederland is niet alleen voordelig omdat de stookkosten lager worden, uw wooncomfort gaat ook met sprongen vooruit! Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Thermosteen, weleens van gehoord? Nee? Het is dé nieuwe manier van gevelbekleding die wooncomfort, isolerende waarde én uitstraling van uw woning met elkaar combineert. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Duurzaam wonen met gevelbekleding met steenstrips

Duurzaam wonen betekent dat u zoveel mogelijk energieneutraal woont. Dat bereikt u door innovatieve oplossing toe te (laten) passen. Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Voor meer info :