Waan je even in een andere wereld tijdens deze escape game

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Wil je eens een spannende activiteit doen in het weekend? Dan is een mysterieuze escape game iets voor jou! Bij De Gouden Kooi in Mechelen laat je je samen met je collega’s, familie of vrienden opsluiten in een escape room. Je krijgt 60 minuten om de escape game tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie om op tijd de deuren te openen? Het is belangrijk om goed samen te werken, alleen zo kun je de reeks interessante en gevarieerde puzzels oplossen.

Iedereen kan deze uitdaging aangaan

Je kunt kiezen uit vier verschillende kamers. In elke kamer speel je voor even de hoofdrol in een uniek verhaal. Als je succesvol uit de escape room wilt ontsnappen, moet je avontuurlijk, inventief en sociaal zijn. Je leert tijdens het spel ook elkaars persoonlijkheid nog beter kennen. De kamers die elk een andere verhaallijn hebben, zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. Deze escape game is geschikt voor iedereen. De kamers waarin je wordt opgesloten zijn ruim en niet angstaanjagend. Het spel vergt geen fysieke inspanning en je kunt de kamer ten allen tijde verlaten. Als je de uitdaging aangaat, dan wordt jullie teamgeest en vindingrijkheid enorm op de proef gesteld!

Plan een spannend avondje uit

Zie je zo’n escape game wel zitten en wil je de uitdaging aangaan? Plan dan een spannend avondje uit bij De Gouden Kooi in Mechelen. Reserveren is heel eenvoudig. Raadpleeg het online boekingssysteem om te kijken of er op de gewenste dag nog een escape game vrij is en reserveer jouw favoriete kamer. Heb je specifieke vragen? De medewerkers staan steeds voor jou klaar, twijfel dus niet om ze te contacteren. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen uit een van de vier kamers? Kom het snel ontdekken!

https://degoudenkooi.be/

Tips tegen fruitvliegen

In de zomermaanden zal je het waarschijnlijk al zijn tegengekomen zijn. Kleine irritante vliegjes. Compleet onschadelijk en schijnbaar in oneindige nummers zijn ze vaak in de keuken te vinden. Hoe kun jij er voor zorgen dat jouw huis fruitvriegenvrij is? In deze blog zullen wij enkele stappen toelichten hoe jij kunt voorkomen dat er fruitvliegen in jouw huis komen en als je ze toch al hebt hoe je ze kunt bestrijden.

Voorkomen

Fruitvliegjes lijken uit het niets te komen maar het is goed mogelijk dat jij de reden bent dat ze in je huis zijn. Onwetend draag je ze je huis in de winkeltas met fruit of groente. Dit komt omdat fruitvliegjes hun eieren in rijp fruit of groente leggen. Er is dus een grote kans dat het fruit of groente dat je in de winkel koopt al fruit vlieg eieren bevat. Maar hoe kun jij zorgen dat jij geen vliegen je huis binnendraagt? Een van de beste dingen die je kunt doen is zorgen dat je als je fruit of groente koopt je het eerst wast en als het rijp is het in de koelkast legt. Anders loop je de kans dat de eieren van de fruitvliegjes uitkomen. Dus let goed op met rijp fruit.

Bestrijding van fruitvliegen

Er is een grote kans dat het waarschijnlijk al te laat is als je deze blog leest en je huis vol is met fruitvliegen. Gelukkig bestaan er genoeg methodes die je kunt toepassen om fruitvliegen te bestrijden. Door al het fruit dat kan worden gebruikt om eieren te leggen te wassen en in de koelkast te leggen. Let er ook op dat je de vuilniszakken vaak genoeg leeghaalt. Een van de betere manieren van fruitvliegbestrijding is door een fruitvliegenval te gebruiken. Deze vallen zijn klein en je kunt ze makkelijk aan de zijkant van je vuilnisbak bevestigen.

https://outathome.be/product/fruitvliegenval/

Vragen en antwoorden over de ballonvaart of ballonvaren

C-Air beantwoord graag al je vragen aangaande de ballonvaart of ballonvaren. Hieronder kan je alvast een aantal vraagjes terugvinden. Heb je zelf ook vragen of wens je wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen je graag verder.

Bestaat hoogtevrees tijdens een ballonvaart?

Nee, veel mensen denken dat je hoogtevrees kan hebben tijdens een ballonvaart. Dit klopt echter niet hoogtevrees is een angst dat je totaal niet hebt tijdens een ballonvlucht. Je maakt echter geen contact met de grond en laat dat nu net hetgeen zijn dat ervoor zorgt dat je hoogtevrees hebt.
Mensen die op een dak van een gebouw gaan staan maken contact met de grond waardoor ze een zekere angst hebben.

Uiteraard zijn er mensen die tijdens een ballonvaart vliegangst hebben, maar onze piloot geeft voor de vaart een uitgebreide briefing en bereid hen goed voor op de ballonvaart. Hierdoor gebeurt het zelden dat de mensen tijdens de vaart nog schrik hebben. Wat vele mensen denken is dat een luchtballon niet onmiddellijk kan landen, dit is wel degelijk mogelijk. Een luchtballon kan een landing uitvoeren binnen de 5 minuten.
Heb je nog vragen aangaande hoogtevrees wij helpen je graag verder.

 

Kan je een luchtballon besturen tijdens het ballonvaren?

Ja en nee, op sommige dagen is het mogelijk dat je een luchtballon kan sturen. Een ballonvaart duurt meestal 1 uur. Laat het ons zo stellen in het verticale vlak kan  je een luchtballon tot 10 cm nauwkeurig besturen. In het horizontale vlak is dit iets moeilijker, dit is namelijk afhankelijk van de windrichting. Een luchtballon vaart namelijk altijd met de wind mee. Door de hoogte te veranderen kan je meestal toch een andere wind vinden. Bijvoorbeeld op een hoogte van 1000 meter hebben wij een wind van 090° met een snelheid van 20 km/u. Aan de grond hebben we een wind van 045° met 10 km/u. In deze situatie kan je een hoek van 45 graden opsturen door juist de hoogte aan te passen.

 

Waarom gebeuren er gedurende de dag zo weinig aan ballonvaren?

Ballonvaren gedurende de dag is mogelijk, maar uitsluitend in de winter. De reden hiervoor is dat we overdag last hebben van thermiek.

Wat is thermiek?

Simpel uitgelegd: “Door de opwarming van de aarde krijg je stijg en daalstromingen.” Dat is de reden dat je overdag zelden luchtballons ziet. In de winter is er echter geen thermiek dit komt doordat de zon niet zoveel warmte afgeeft. De luchtballonvaart wordt daarom in de zomer uitsluitend georganiseerd gedurende de ochtend en avond. In de winter kan je dan de hele dag door ballonvaren.

https://www.cair-ballonvaart.be

Schuurverwarming voor in de winter

Je wilt tijdens de herfst of winter rustig met je vrienden  voetbal kijken in je schuur of rustig onder de mannen iets drinken maar het is er altijd zo koud maar je weet niet wat nu de beste optie is om je schuur te verwarmen.

 De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische verwarmingen. De elektrische verwarming is een veel gekozen  keuze als kleine verwarming om te gebruiken in schuren. Elektrische verwarming kan op korte tijd je schuur helemaal verwarmen, ook nog eens tegen lage prijs. Het nadeel is dat je gebruik moet maken van een kabel die door je schuur loopt wat natuurlijk niet handig is, ook kan je hem niet overal plaatsen omdat hij in de buurt van een stopcontact geplaatst moet worden.

 Een alternatief om van de onhange snoeren en kabels af te zijn is een verwarming op diesel. Deze kan je overal in je schuur plaatsen zonder de ergernissen datje de kabel ziet liggen of erover struikelt.  Het nadeel van deze verwarming is dat je nare geurtjes in je schuur verkrijgt.

Het derde en volgens ons beste alternatief is een gaskanon gebruiken als verwarming.  Het voordeel van gaskanonnen is  dat je geen nare geurtjes in je scheur krijgt  en dat je ook  geen gebruik moet maken van een kabel die in het stopcontact moet.   Indien je een gaskanon uit iets duurder segment koopt kan je over verschillende extra handig functies beschikken. Het handigste aan gaskanon is dat je  ‘s morgens kan instellen op welke uur het moet aanspringen in de avond, dus bijvoorbeeld als je vriend of familie om 8uur komt kan je zorgen dat hij om half 8 aanspringt zodat je schuur om 8uur verwarmt is.

Indien je nog ander tuingereedschap zoals een veegmachine of heggenschaar nodig hebt kan je  deze altijd bij de online aanbieder fuxtec kopen.

Voor meer info : http://www.fuxtec.nl/

Waar zitten al die leuke vrijgezellen?

Bij Speeddating Limburg ontmoet je op 1 avond minstens 7 singles uit je eigen streek!

Vraag jij je ook af waar je naartoe moet trekken om toffe singles te leren kennen? Je kan uiteraard je kansen wagen in het uitgaansleven, maar het kan ook gemakkelijker!

Bij Speeddating Limburg brengen we minstens 7 single dames en 7 single heren uit regio Limburg samen op een sfeervolle locatie in Hasselt om met elkaar kennis te maken. Op 1 avond maak je met ieder van hen kennis tijdens een kort gesprekje van 7 minuten. Dat is net lang genoeg om een eerste indruk op te doen.

Na de speeddate kan je dan thuis via de website aanduiden wie je beter wil leren kennen en enkel bij een wederzijdse “klik” gaan we contactgegevens uitwisselen. Zo ben je gerust dat enkel mensen die je écht interesseren je nadien nog kunnen bereiken, want tijdens de speeddating in Limburg verklap je namelijk enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam.

Meer nog, bij een match ben je ook 100% zeker dat de interesse van 2 kanten komt en dat is een hele goeie start voor een vriendschap op lange termijn of wie weet zelfs een romantisch avontuur?

Speeddaten kan je trouwens niet alleen in Hasselt om singles uit regio Limburg te ontmoeten, elke weekdag kan je op verschillende locaties in Vlaanderen zo’n uniek avondje uit vol interessante ontmoetingen meemaken. Speeddating Gent, Antwerpen, Brugge, Mechelen, … zijn beslist ook de moeite om te ontdekken!

Voor meer info : http://www.speeddatinghasselt.be

Dating op locatie in België? Neem een kijkje op Speeddating-belgie.be!

Speeddating-belgie.be is het datingbureau in België

Daten of dating doen we steeds vaker . We zijn ook met alsmaar meer vrijgezellen. Online dating is hierbij geliefd maar niet altijd even effectief en veilig. Er zijn nu eenmaal veel oplichters in het spel die met fake profielen werken die standaard mails versturen naar alle nieuwe leden. En net daarom is er een perfect alternatief voor online dating waarbij u gegarandeerd in contact komt met meerdere vrijgezellen. Het principe heet Speeddaten en wordt nu wekelijks in de kijker gezet door Speeddating-belgie.be, en dit op diverse locaties in Limburg, Antwerpen en Leuven.

U kiest een locatie naar keuze, met bijpassende leeftijdsgroep en schrijft zich in. Betalen voor de speeddating doet u gewoon online met PC banking. Voor een klein inschrijvingsbedrag kunt u in contact komen met 7-10 vrijgezellen die ook op zoek zijn naar de liefde van hun leven. We maken er een gezellige avond van, want u krijgt immers ook een drankje en 2 hapjes bij, met kers op de taart, een tegoedbon van Visaversa voor een snit en brushing all-in, zowel voor de dames als de heren. Zo is direct dating nog nooit zo makkelijk geweest. Neem een kijkje op onze website voor meer info: Speeddating-belgie.be

Voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be/

Speeddaten? Speeeddating-belgie.be is the place to voor een stijlvolle speeddate!

Speeddating-belgie.be: dat is op en top speeddaten

Speeddaten? Speeddating-belgie.be is the place to be voor een stijlvolle speeddate! De aanpak van speeddaten werkt bij dit speeddatingbureau als volgt.  10 vrouwen en 10 mannen leren elkaar kortstondig  kennen en dit op toplocaties in Vlaanderen, maar vooral Limburg, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Wenst u ook eens een speeddate mee te maken van het datingbureau bij uitstek? Surf dan naar de website www.speeddating-belgie.be en schrijf u in voor een tijdstip en locatie naar keuze. U zal merken dat datingbureau Rich romance u de ideale setting aanbiedt om gelijkgestemde singles te ontmoeten bij u in de buurt.

Hoe werkt speeddaten bij Speeddating-belgie.be?

Sedert een aantal jaren worden er speedates georganiseerd in België. Steeds vaker wordt een speeddate geaccepteerd als een interessante manier om heel wat gelijkgezinde vrijgezellen in een relatief korte periode te leren kennen. Speeddaten is een moderne vorm van dating.  Uit nader  onderzoek blijkt dat een speeddater gemiddeld 91% kans op een match heeft, dat wil zeggen een wederzijdse “ja in meer interesse omde persoon beter te leren kennen en dat er een klik is”. Op hippe locaties organiseert Speeddating-België.be wekelijks speeddates. De vrouwen blijven aan hun tafel zitten en de mannen roteren iedere keer als de bel luidt. u krijgt 10 minuten de tijd om met elkaar te praten. De gesprekspartners kruisen dan bij alle gesprekspartners  ja of neen aankruisen op hun matchkaart. “Ja” betekent interesse en “neen” geen belangstelling. Als beide gesprekspartners “ja” hebben ingevuld, is er een match voor die avond.

Speeddating-belgie.be maakt de uitslag van het Speeddaten dezelfde avond nog bekend. Iedereen krijgt zijn matchkaart terug. Heb je een match? Dan staat op jouw matchkaart het telefoonnummer van jouw match erop! Tijdens de avond kan je meteen uitgebreider kennis met elkaar maken.

Meer weten? surf snel naar Speeddating-belgie.be!

Voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be

www.speeddating.belgie.be is the place to be voor speeddating!

Welkom bij Speeddating België

Speeddating van het speeddatingbureau bij uitstek Speeddating-belgie.be is ongetwijfeld hot & trending in Vlaanderen, daar hoeft u alvast niet aan te twijfelen. Dit datingbureau brengt speeddating avonden zoals geen ander bureau dat doet. En dit start reeds met de locatie. Dit moet u meegemaakt hebben.  www.speeddating-belgie.be licht even toe waarom!

Speeddating is einde jaren 90  in de VS ontstaan en nadien begin jaren 2000 overgevlogen naar Europa. Speeddating is een populaire manier van dating die steeds meer aan terrein wint. Het wordt ook steeds meer gekend bij alle leeftijdsgroepen in België. En net daarom zal Speeddating-belgie.be  vanaf april  wekelijks speeddating evenementen organiseren in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Brussel.

Het concept bestaat uit 20 single mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten aan de oppervlakte ontdekken. Gedurende deze 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be 

Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op Speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be