Kies voor een efficiënt Transport Management Systeem van de specialist

Wanneer u een bedrijf in de logistieke sector heeft, is geautomatiseerde administratie erg belangrijk voor u. Cargo Data Systems snapt dit en heeft daarom speciale transport software ontwikkeld voor de logistieke sector. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

Bent u op zoek naar nieuwe transport software en lijkt het efficiënt Transport Management Systeem van Cargo Data Systems u iets? Dan vertellen zij u graag welke mogelijkheden dit systeem biedt. Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?

Douaneloods: een transport software voor C-SUM en FemSum administraties

Grote kans dat u nog nooit hebt gehoord van Douaneloods, maar het is een speciaal systeem voor C-Sum en FemSum administraties. Dit systeem houdt zowel de binnenkomende als uitgaande goederenstromen bij en is goedgekeurd door de Nederlandse douane. Daarom maken veel grote transportbedrijven op Schiphol Airport hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Voor meer info :