Kies voor kabelmanagement op kantoor en profiteer van de vele voordelen!

Schakelt u Bowerkt in voor het verzorgen van uw kabelmanagement op kantoor? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt kabelmanagement op kantoor ook het nodige overzicht voor ICT-medewerkers. Daarnaast wordt het schoonmaken voor de facilitaire dienst eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust en professionaliteit uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Laat de akoestiek verbeteren met zogenoemde akoestiek-wanden op kantoor of kies voor planten in een kantoortuin. Zo creëert u een prettig werkklimaat.

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Een professionelere uitstraling creëren? Of een vergaderruimte eindelijk die frisse en opgeruimde look geven? Kies dan voor kabelmanagement voor uw kantoor. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van kabelmanagement op uw kantoor?

Draden in de knoop. Kabels, aansluitingen en draden overal en nergens. Dat ziet er toch niet uit. Wilt u een opgeruimd kantoor? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook het creëren van een betere akoestiek op kantoor dankzij Bowerkt is een zo gebeurd. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd. 

Voor meer info :