Ticnology
Image default
Auto's en Motoren

Klimaat bewuster rijden door middel van een elektrische bedrijfswagen

Inmiddels zijn er flink wat elektrische auto’s verkrijgbaar, maar heeft u er al eens over nagedacht om een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen voor uw personeel? Onze wereld ondergaat op dit moment een klimaatsverandering, waar wij als mens grotendeels voor verantwoordelijk zijn. Het is dan ook belangrijk dat iedereen wat meer milieubewust wordt. Hier kunt u in uw thuisomgeving al mee beginnen door bijvoorbeeld afval te scheiden en voor ledlampen te kiezen in plaats van gloeilampen. Echter kunt u als bedrijf ook bijdragen door de CO2 uitstoot te verlagen. Een elektrische bedrijfswagen draagt namelijk bij aan verbetering van de luchtkwaliteit.

Laadpunten voor op kantoor

Overweegt u elektrische bedrijfswagens voor uw personeel? Dan krijgt u ook te maken met laadpunten. Misschien is dit iets wat er voor zorgt dat u nog wat terughoudend bent. Kost het regelen van zo’n paal voor uw bedrijf namelijk niet ontzettend veel moeite en tijd? Het antwoord op deze vraag is nee. Kiest u voor de laadpunten van ChargePro dan kunt u ervan verzekerd zijn dat een van de werknemers er alles aan zal doen om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Na het kiezen van de beste laadoplossing voor uw kantoor, zal een ervaren installateur deze vervolgens bij u komen plaatsen.

Zelf de controle in handen houden

Wanneer u kiest voor een of meerdere laadpunten van ChargePro, bent u zelf degene die het overzicht en de controle behoudt. Via het online portaal van het bedrijf kunt u namelijk exact bijhouden welke kosten er verbonden zijn aan het laden van de elektrische wagen. Deze kosten worden vervolgens automatisch berekend. Daarnaast kunt u simpel in de gaten houden hoe lang de laadsessies duren en wat het energieverbruik hiervan is. Belangrijke klanten? Er is tevens een optie waarbij u hen vrij kunt stellen van betaling.

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar een autohandelaar in de omgeving van Brugge?

Maak een keuze uit een mooi aanbod aan Peugeot bedrijfswagens

Een bandencentrale nabij Brugge waar u terecht kunt voor uw banden