Leer slimme keuzes maken met leerzame business games

Je voelt de druk om te presteren en je hebt de neiging om direct over te gaan tot actie. Maar het resultaat wordt optimaler als je een goede analyse doet, slimme keuzes maakt en de juiste doelstellingen formuleert. Welke business games hier het beste bij aansluiten? Jungle Fire bij Eagle’s Flight natuurlijk. Tijdens deze interactieve business game ga jij samen met jouw team op pad in het hart van het Amazonegebied. Jullie zijn op zoek naar diamanten, maar onderweg komen jullie voor benauwde en avontuurlijke situaties te staan. Lukt het jouw expeditieteam om met een goed doordachte strategie de diamanten te vinden?

Met business games zijn saaie trainingen en cursussen verleden tijd

Met de business games van Eagle’s Flight reken je af met saaie trainingen en cursussen voor werknemers. Waarom? Tijdens de business game die de specialist organiseert, betreed jij samen met jouw team een andere wereld. Deze wereld wordt gedreven door een interactief en spannend verhaal. Denk bijvoorbeeld aan de business game Jungle Fire. Je waant je in het Amazonegebied in Zuid-Amerika, waarbij het jouw missie is om de jungle te doorkruisen op zoek naar de schat. Tijdens deze business game krijg je te maken met tropenziektes en bijgelovige lokale bewoners die roet in het eten kunnen gooien. Het is een race tegen de klok om het doel te behalen.

Realiseer voortaan gestelde doelen dankzij interactieve business games

Het klinkt erg leuk, een spannend verhaal in het Amazonegebied. Maar wat levert het op? Tijdens business games die Eagle’s Flight organiseert, leer jij samen met jouw team vaardigheden die van toegevoegde waarde zijn op de werkvloer. Zo leer je tijdens de business game Jungle Fire onder andere wat de waarde is van het begrijpen en opstellen van een juiste doelstelling, het identificeren en gebruiken van relevante informatie en het effectief inzetten van het plan met alle teamleden. Enthousiast geworden over Jungle Fire? Of ben je benieuwd naar de andere business games? Bekijk dan de verschillende business games die je kunt volgen bij Eagle’s Flight.

Voor meer info :