Maak gebruik van de beste palletiseermachine voor uw onderneming

Wanneer u met pallets werkt in uw bedrijf, wilt u het liefst dat al uw producten veilig en wel op de pallets blijven staan. Zo behoudt alles namelijk de beste kwaliteit en bespaart dit u een hele hoop tijd. Maar wanneer u dozen of producten op een pallet stapelt, bestaat er het risico dat ze er zijwaarts afvallen bij het optillen van de pallet. Om dit te vermijden kunt u het best plasticfolie rond het geheel wikkelen zodat alles netjes bij elkaar blijft. Hiervoor maakt u het liefst gebruik van een palletiseermachine. Bij Certis Benelux beschikken ze over een ruim aanbod van mogelijkheden om dit deel van uw productieproces vlotter te laten verlopen.

Ontdek het ruime assortiment

Als u voor een palletiseermachine gaat, kiest u uit verschillende modellen. Daarbij is het verstandig om te kiezen voor een model dat past bij de schaal van uw bedrijf en het type productieproces dat u hanteert. Zo werken sommige bedrijven met een volledig geautomatiseerd systeem, waarbij geen enkele werkkracht wordt ingezet. Dan kunt u ook rekenen op een volautomatische palletiseermachine die u perfect kunt aansluiten op uw systeem. De medewerkers van Certis Benelux kijken met u hoe ze alles naadloos in elkaar laten overgaan en configureren de machine zodat deze uw pallets probleemloos in folie wikkelen. Heeft u toch enkele werkkrachten actief op de werkvloer? Dan maakt u het hen heel makkelijk met een halfautomatische machine. Deze bedient een medewerker zonder daarbij overtollige werklast te ervaren.

Kies de machine die u het meeste aanspreekt

Heeft u interesse in een palletiseermachine die past bij uw onderneming? Neem contact op met de specialisten van Certis Benelux die precies weten wat voor machine in uw onderneming past. Op een afspraak bepalen ze met u welke oplossingen er geschikt zijn voor u en welke verpakkingstechniek het meeste in uw voordeel speelt. Twijfel daarom zeker niet om hun expertise in te schakelen.

https://www.certis.be/nl/