Neem assessments professioneel af met behulp van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch

Krijg zekerheid over uw nieuwe personeel door bijvoorbeeld assessments af te nemen of een rollenspel te organiseren. Op die manier krijgt u veel meer inzichten over een nieuwe medewerker dan bij enkel sollicitatiegesprekken. Als u hier interesse in heeft, neemt u contact op met een specialist in werving en selectie zoals Jobs That Work uit Den Bosch. Zij nemen namelijk ook assessments af. Tijdens deze assessments bekijken zij of de kandidaat bij uw organisatie en doelstellingen past. Hierdoor krijgt u als werkgever een betrouwbaar beeld van de kandidaat en kunt u de juiste persoon kiezen. U schakelt deze specialist in werving en selectie uit Den Bosch in voor banen in de automotive sector en de hospitality- en (non)profitsector. U kunt bij hen rekenen op een kritische blik. Ze denken mee en steken veel zorg, tijd en aandacht in het selectietraject. Hierdoor vinden ze de juiste kandidaat voor uw vacature!

Wat kunt verwachten van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch?

Hoe gaat een samenwerking met een specialist in werving en selectie eigenlijk in zijn werk? Op veel plekken komt de basis overeen. Zo begint elk traject smet een intakegesprek. Hierin bespreken ze uw wensen en vacatures die u wilt vervullen met bijvoorbeeld banen in de automotive sector. Op basis hiervan gaan ze op zoek naar de juiste kandidaten. Hierbij kijken ze verder dan cv’s en diploma’s. Wilt u assessments laten afnemen om er zeker van te zijn dat de kandidaten geschikt zijn? Ook dat verzorgen zij graag voor u. Door middel van deze assessments kunt erachter komen of de kandidaten bij uw organisatie en doelstellingen passen. Kies voor een totaalpakket en schakel de specialist in werving en selectie in, Jobs That Work uit Den Bosch. Zo vindt u de juiste kandidaten voor uw vacatures in de automotive, hospitality en (non)profitsector.

Vind de geschikte baan met de hulp van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch

Op zoek naar een baan? Al voor langere tijd? Of kriebelt het om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Heeft u interesse in banen in de automotive sector, hospitalitysector of de non-profitsector? Bekijk dan eens de vacatures van Jobs That Work. Zij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en gevestigd in het Brabantse Den Bosch. Samen met u vinden ze de baan die bij u past en plaatsen u alleen wanneer zij ervan overtuigd zijn dat u gaat excelleren in uw nieuwe functie. Ze kijken dan ook verder dan diploma’s en hebben interesse in de mens achter de cv. Mogen ze u benaderen voor vacatures in bijvoorbeeld de automotive branche? Schrijf u dan in via de website of bekijk de vacatures van ons werving en selectie bureau in Den Bosch.

 

Voor meer info :