Ticnology
Image default
Beauty en verzorging

Ouder worden we allemaal

Er komt een dag dat je moet vaststellen dat je selfie niet meer de selfie van weleer is. Je ziet ineens rimpels, grijze haren en donkere kringen onder je ogen. Uiteindelijk heeft het drukke leven dat je leidt toch zijn sporen nagelaten. Toch maar een langere selfiestick aanschaffen!

Ouder worden we allemaal maar je kunt het natuurlijke verouderingsproces toch wel een beetje beïnvloeden. Je levenstijl heb je namelijk zelf in de hand. Om het verouderingsproces nog een beetje in hand te houden, kun je door goed voor je lichaam te zorgen al heel wat bereiken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je voldoende rust krijgt. Kon je vroeger gewoon hele nachten doorhalen, dat kun je met het oog op je uiterlijk nu echt niet meer doen. Buiten dat je er vermoeid uit gaat zien, zal je vermoeidheid ook nog eens je weerstand aantasten. Dan wordt je dus vaker ziek en ook daar zie je de gevolgen van in je gezicht.

Oh maar ga ik toch gewoon voor een rimpelbehandeling met Botox hoor ik je denken. Dat kun je doen maar bedenk dat Botox maar een maandje of vier in je lichaam blijft en daarna moet je de behandeling weer herhalen. Dus ik zou de eerste Botox behandeling nog maar even uitstellen.

Wat ook heel slecht is voor je huid is een te grote blootstelling aan UV. Het is heerlijk buiten als de zon lekker schijnt maar pas op voor je huid. Je kunt haar maar beter beschermen met een goede zonnebrandcrème en bruin uit een potje op je gezicht doen. Mensen die vaak gebruik maken van een hoogtezon hebben vaak een heel ouder huid. Ik zou dit er niet voor hebben. Dan maar wit in de winter.

Je kunt tenslotte ook nog wat doen aan je overhangende oogleden door een ooglidcorrectie bovenoogleden.

Voor meer info : http://faceland.nl