Ticnology
Image default
Woning en Tuin

Ruime keuze bij de winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen

Als u op zoek bent naar items voor uw interieur dan wilt u natuurlijk ruime keuze hebben. Daarnaast stelt u ongetwijfeld prijs op goede kwaliteit. Voor beide kunt u terecht in de winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in Roeselare, West-Vlaanderen van Servio Deco. Als u mooie meubels heeft uitgezocht en een mooie vloer, dan volgt de finishing touch met fraaie gordijnen en/of zonwering. Daarvoor gaat u niet naar zomaar een winkel maar gaat u naar een specialist. Deze kan u optimaal adviseren en er samen met u voor zorgen dat u een goede keuze maakt. Een keuze waar u de komende jaren tevreden over bent.

Gaat u voor warme kleuren of voor veel licht en ruimte?

Bij het uitzoeken van nieuwe stoffen in de winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen is er allereerst de keuze welke kleur uw voorkeur heeft. Gaat u voor een warme donkere tint, die het prima doet in combinatie met een lichte vloer of lichtgekleurde meubelen? Of kiest u voor lichte gordijnen en zonwering omdat de meubels juist donker zijn en dit zo mooi afsteekt? Als u gaat shoppen is het aan te raden om foto’s mee te nemen van het interieur zodat u ter plaatse kunt controleren of de door u uitgezochte kleuren inderdaad goed bij elkaar passen.

Breng een bezoek aan de toonzaal in Roeselare

Als u shopt bij een winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen dan wilt u dat natuurlijk niet online doen. U wilt de stoffen die u kiest zien en voelen zodat u weet wat u koopt. Daarom winkelt u bij Servio Deco ook niet online, maar bent u van harte welkom in de toonzaal in Roeselare. Deze is dagelijks geopend van maandag tot en met zaterdag. De precieze openingstijden vindt u op de website. U kunt hier zonder afspraak langskomen. Er is altijd een medewerker beschikbaar om u deskundig te adviseren.

Gerelateerde artikelen

Welke bekende Quick Step laminaat collecties zijn er?

Sectionale poorten: info & advies over een sectionale poort

Waarop letten bij de aankoop van een poortopener?