Sportblessure? Schakel de hulp van een osteopaat in Eindhoven in

Als u een keer een sportblessure heeft, is het aan te raden om een afspraak te maken bij een osteopaat in bijvoorbeeld Eindhoven. Zij kijken niet alleen naar het geblesseerde lichaamsdeel, maar het gehele lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar Osteopathie van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

Tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij de osteopaat in Eindhoven

Bent u zwanger? Dan is het verstandig om de deskundige hulp van Osteopathie van Duursen in Eindhoven in te schakelen. Uw lichaam verandert namelijk enorm en moet ineens voor twee personen zorgen. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. De osteopaat weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap helpen te voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

Buikklachten verhelpt de osteopaat in Eindhoven graag voor u

Winderigheid, maagzuurklachten of andere buikklachten kunnen erg vervelend. Schakel daarom de hulp van een osteopaat in Eindhoven in. Osteopathie van Duursen helpt u graag van uw klachten af. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

Voor meer info :