Welke telefoon past bij mij?

Er zijn een groot aantal smartphones in omloop. Daarnaast zijn er ook een groot aantal merken. Elk merk is anders en staat voor andere waarde, normen en kwaliteiten. De bestaande merken binnen de telecombranche zijn onder te verdelen via een aantal criteria. Voorbeelden hiervan zijn: prijs, kwaliteit, design en gebruiksgemak. Het is bij de aankoop van een telefoon sowieso aan te raden om er een gsm hoesje bij te kopen om zo je telefoon te beschermen tegen vallen, krassen, waterschade en nog veel meer. Het is vaak maar een kleine investering maar het kan je op de lange termijn veel ellende zoals kapotte schermen en niet meer functionerende telefoon besparen. Het geeft je dus ook een veiliger gevoel. Je loopt met een iets zekerder gevoel rond. Het is daarmee dan ook niet gezegd dat je de telefoon zomaar tegen een muur kunt gooien of van een brug kunt laten vallen. Zelfs wanneer hij vanuit je hand op de grond valt moet je nog opletten want een verkeerde hoek kan betekenen dat het nog verkeerd afloopt. Het is dus belangrijk dat je wel nog steeds voorzichtig blijft.

Apple

Het merk Apple staat erom bekend dat veel mensen fan zijn van het design van de telefoon. Daarnaast wordt de term ‘overpriced’ vaker genoemd bij de nieuwste IPhone. Voor prijs-kwaliteit moet je eigenlijk niet bij Apple zijn. Het is namelijk vaak een duur grapje en als je achteraf kijkt blijkt vaak dat de specificaties toch wel een beetje tegenvallen. Daarnaast is het besturingssysteem van de IPhone IOS wel door veel mensen als gebruiksvriendelijk bestempeld. Kortom heb je een groot budget, houd je van A-merken, vind je design en kwaliteit belangrijk? Dan ben je bij Apple aan het goede adres.

Samsung

De grote tegenhanger van Apple is Samsung. Het bedrijf Samsung produceert haar eigen telefoons als tegenhangers van die van Apple. Echter bestaat de IPhone van Apple grotendeels uit Samsung onderdelen. Een voorbeeld hiervan is de processor. Het grote verschil met de IPhone is dat de Samsung telefoons vaak iets goedkoper zijn en toch een A-merk zijn. Ook is het vaak zo dat de telefoons gekeken naar de specificaties en prestaties vaak iets beter uit de hoek komen.

https://www.telefoonhoesje.nl/

Een 085 nummer, wat is het en hoe kun je er een aanvragen?

Telefoonnummers die beginnen met 085 heeft sinds 2015 een toename gehad in gebruik. Maar wat is een 085 nummer en waarom worden deze gebruikt? Wat zijn de voordelen van dit nummer? Om kort antwoord te geven, je bent simpelweg niet meer gebonden aan jouw regioe en dat geeft een sterkere uitstraling voor jouwn bedrijf. Meer hierover lees je hieronder.

 

Telefoonnummers die beginnen met 085 zijn niet gebonden aan een vaste regio in Nederland. Daarom heb je dus ook geen aansluiting nodig in een vaste woon- of vestigingsplaats. Het wordt meestal gebruikt voor bellen via internet (VoIP), maar ook steeds meer (grote) bedrijven stappen over op deze nieuwe, niet regio gebonden nummers. Een aantal kenmerken zijn:

 • Je kunt ze per stuk aanvragen
 • Lagere kosten per maand
 • Niet locatie gebonden
 • Sterkere uitstraling voor een onderneming

 

085 nummer: telefoonnummers zonder vaste regio

Door de groei van internetbedrijven is de vraag van locatie onafhankelijke nummers gestegen. Dat komt doordat internetbedrijven vaak thuis zijn gevestigd of “klein” ogen en voor een betere uitstraling kiest men vooor 085. Tevens zijn dit soort bedrijven landelijk actief en niet slechts binnnen de regio waar ze zijn gevestigd. Denk aan webshops.

Webshops zijn in heel Nederland actief en dat willen ze graag ook uitstralen. Dat geldt ook voor een zzp’ers die zijn diensten levert in heel Nederand.

 

Regio-onafhankelijk

Door de komst van 085-nummers wordt er weer volop gekozen voor vaste telefonie in plaats van mobiel. 085 nummers staan ook bekend als: nomadische nummers, niet regio gebonden, landelijk nummer, landelijk kengetal, bedrijfsnummer of niet geografisch gebonden nummerreeks.

 

Wat zijn de voordelen van een 085 telefoonnummer?

De voordelen van 085 nummers ten opzichte van de regionale nummers zijn onder andere:

 • Professionele uitstraling voor zzpers, kleine ondernemers en webshops.
 • Landelijke dekking.
 • Je behoudt altijd je nummer, ongeacht of je verhuist.
 • Bedrijven met meerdere vestiging kunnen met dezelfde 085 nummer bereikbaar zijn.
 • 085-nummers vraag je per stuk aan.
 • Voor 085 gelden de lokale belkosten.
 • Het is een klantvirnedelijk alternatief ten op zichte van een betaalde service nummer.
 • Makkelijk bereikbaar voor klanten uit het buitenland.

 

Benieuwd naar een 085 nummer en wil je er één aanvragen?

Is 085 ook de ideale oplossing voor jou en wil je graag gebruik maken van dit nummer? Dat kan! Je kunt het eenvoudig aanvragen bij jouw telefonie provider of bij een VoIP telefonie provider. Vraag naar de mogelijkheden en vraag om advies.

 

Bronnen

Voor meer informatie kun je de volgende bronnen raadplegen:

0800 nummers voor bedrijven

Telefoonnummers zakelijk

Voor meer info : https://www.speakup.nl/bereikbaar/telefoonnummers/085-nummer-aanvragen/

Waarom een alles in 1 pakket?

Jaren geleden was je verplicht om een internet en tv abonnement apart af te sluiten. Sinds de invoering van een alles in 1 pakket kunnen klanten een abonnement nemen op tv, bellen en internet in 1. Je hebt dus niet meer te maken met losse pakketten.

Er zijn een aantal redenen om voor een alles in 1 pakket te gaan.

 • Het is financieel voordeliger
 • Je hebt maar met 1 provider te maken. Mochten er problemen voordoen dan heb je één aanspreekpunt.
 • Minder rompslomp met facturen. Slechts 1 factuur.

Een alles in 1 pakket vergelijken

Nu er de laatste jaren vele alles in 1 aanbieders zijn bijgekomen, kan het aan te raden zijn om alles in 1 pakketten te vergelijken. Er zijn vele websites waar je dit kunt doen. Je krijgt vaak direct te zien welke providers er op je adres kunnen leveren. Het online afsluiten van een alles in 1 pakket is erg simpel te regelen. Daarnaast is het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket toch ook mooi meegennomen?

Conclusie

Iedereen die gebruik wilt maken van internet, tv en bellen kan het beste gebruik maken van een alles in 1 pakket. 

Voor meer info : http://allesin1pakketvergelijken.com