Alles wat u moet weten over VoIP en de aanbieders ervan

De laatste jaren kiezen steeds meer bedrijven ervoor om gebruik te maken van de diensten van VoIP aanbieders. Bent u al bekend met deze nieuwe trend? Niet? Lees dan snel verder, we vertellen u er alles over! VoIP is de afkorting van ‘Voice over Internet Protocol’. Eenvoudig gezegd is dit bellen over het internet. Deze nieuwe manier is een alternatief voor het traditionele bellen over een telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig.  

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

Wanneer u overgaat op Hosted VoIP kunt u heel wat verwachten. Er zijn namelijk enorm veel voordelen verbonden aan deze moderne vorm van telefonie. En dat geldt al helemaal als u kiest voor een gerenommeerde aanbieder zoals Lilytel. Er wordt veel waarde gehecht aan “afspraak is afspraak”. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

Vele mogelijkheden door VoIP te bellen met VoIP aanbieders

Zodra u gebruik gaat maken van bellen over het internet zal er een wereld voor u opengaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral vergeleken met traditionele telefonie. Dankzij de superieure service en support van Lilytel komt u er alles over te weten. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

 

Voor meer info :

Een 085 nummer, wat is het en hoe kun je er een aanvragen?

Telefoonnummers die beginnen met 085 heeft sinds 2015 een toename gehad in gebruik. Maar wat is een 085 nummer en waarom worden deze gebruikt? Wat zijn de voordelen van dit nummer? Om kort antwoord te geven, je bent simpelweg niet meer gebonden aan jouw regioe en dat geeft een sterkere uitstraling voor jouwn bedrijf. Meer hierover lees je hieronder.

 

Telefoonnummers die beginnen met 085 zijn niet gebonden aan een vaste regio in Nederland. Daarom heb je dus ook geen aansluiting nodig in een vaste woon- of vestigingsplaats. Het wordt meestal gebruikt voor bellen via internet (VoIP), maar ook steeds meer (grote) bedrijven stappen over op deze nieuwe, niet regio gebonden nummers. Een aantal kenmerken zijn:

 • Je kunt ze per stuk aanvragen
 • Lagere kosten per maand
 • Niet locatie gebonden
 • Sterkere uitstraling voor een onderneming

 

085 nummer: telefoonnummers zonder vaste regio

Door de groei van internetbedrijven is de vraag van locatie onafhankelijke nummers gestegen. Dat komt doordat internetbedrijven vaak thuis zijn gevestigd of “klein” ogen en voor een betere uitstraling kiest men vooor 085. Tevens zijn dit soort bedrijven landelijk actief en niet slechts binnnen de regio waar ze zijn gevestigd. Denk aan webshops.

Webshops zijn in heel Nederland actief en dat willen ze graag ook uitstralen. Dat geldt ook voor een zzp’ers die zijn diensten levert in heel Nederand.

 

Regio-onafhankelijk

Door de komst van 085-nummers wordt er weer volop gekozen voor vaste telefonie in plaats van mobiel. 085 nummers staan ook bekend als: nomadische nummers, niet regio gebonden, landelijk nummer, landelijk kengetal, bedrijfsnummer of niet geografisch gebonden nummerreeks.

 

Wat zijn de voordelen van een 085 telefoonnummer?

De voordelen van 085 nummers ten opzichte van de regionale nummers zijn onder andere:

 • Professionele uitstraling voor zzpers, kleine ondernemers en webshops.
 • Landelijke dekking.
 • Je behoudt altijd je nummer, ongeacht of je verhuist.
 • Bedrijven met meerdere vestiging kunnen met dezelfde 085 nummer bereikbaar zijn.
 • 085-nummers vraag je per stuk aan.
 • Voor 085 gelden de lokale belkosten.
 • Het is een klantvirnedelijk alternatief ten op zichte van een betaalde service nummer.
 • Makkelijk bereikbaar voor klanten uit het buitenland.

 

Benieuwd naar een 085 nummer en wil je er één aanvragen?

Is 085 ook de ideale oplossing voor jou en wil je graag gebruik maken van dit nummer? Dat kan! Je kunt het eenvoudig aanvragen bij jouw telefonie provider of bij een VoIP telefonie provider. Vraag naar de mogelijkheden en vraag om advies.

 

Bronnen

Voor meer informatie kun je de volgende bronnen raadplegen:

0800 nummers voor bedrijven

Telefoonnummers zakelijk

Voor meer info : https://www.speakup.nl/bereikbaar/telefoonnummers/085-nummer-aanvragen/

Waarom een alles in 1 pakket?

Jaren geleden was je verplicht om een internet en tv abonnement apart af te sluiten. Sinds de invoering van een alles in 1 pakket kunnen klanten een abonnement nemen op tv, bellen en internet in 1. Je hebt dus niet meer te maken met losse pakketten.

Er zijn een aantal redenen om voor een alles in 1 pakket te gaan.

 • Het is financieel voordeliger
 • Je hebt maar met 1 provider te maken. Mochten er problemen voordoen dan heb je één aanspreekpunt.
 • Minder rompslomp met facturen. Slechts 1 factuur.

Een alles in 1 pakket vergelijken

Nu er de laatste jaren vele alles in 1 aanbieders zijn bijgekomen, kan het aan te raden zijn om alles in 1 pakketten te vergelijken. Er zijn vele websites waar je dit kunt doen. Je krijgt vaak direct te zien welke providers er op je adres kunnen leveren. Het online afsluiten van een alles in 1 pakket is erg simpel te regelen. Daarnaast is het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket toch ook mooi meegennomen?

Conclusie

Iedereen die gebruik wilt maken van internet, tv en bellen kan het beste gebruik maken van een alles in 1 pakket. 

Voor meer info : http://allesin1pakketvergelijken.com