U voorkomt een gezondheidsrisico met een allergenen analyse

Op dit moment zijn er geen methodes bekend waarmee voedselallergieën daadkrachtig kunnen worden bestreden. Daarom is het belangrijk te weten of uw product een gezondheidsrisico voor consumenten vormt. Schakel daarom Mérieux NutriSciences in voor een allergenen analyse. Dit bedrijf biedt een kwalitatieve en kwantitatieve testdienst voor voedselallergenen met geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan PCR, ELISA en LC-MS / MS. Deze onderzoeken worden altijd volgens de voedselveiligheid wetgeving uitgevoerd. Door deze testen uit te laten voeren bent u ervan verzekerd dat personen met bijvoorbeeld een glutenallergie, notenallergie of mosterdallergie uw product veilig kunnen consumeren. Daarnaast is dit bedrijf u ook graag van dienst voor tal van andere testen, zoals een listeria analyse of salmonella onderzoek.

Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

U wilt dat uw product voldoet aan de wetgeving en een hoge mate van voedselveiligheid behaalt. Hoe u dit bereikt? Door regelmatig meerdere testen uit te voeren op uw product. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Vanaf het selecteren van grondstoffen tot aan het moment dat uw product daadwerkelijk in de schappen belandt: zo af en toe verandert uw product. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.