Op vakantie naar Barcelona

Spanje is een mooi land met bijzondere steden en daarom ook ideaal om een lastminute Spanje te boeken. In Spanje waan je je in een bijzonder mooie omgeving met verschillende steden die allemaal een eigen karakter hebben. Voor het echte bruisende stadsleven is Madrid een uitstekende optie. Naast Madrid zijn er nog zoveel mooie steden die je in Spanje kunt vinden. Zo kunt je ook naar Valencia voor citytrip maar ook als je gewoon van het strand wilt genieten. Spanje is een bijzonder land dat zeker een bezoekje waard is. Als u binnenkort naar Spanje gaat is een bezoekje aan de Barcelona zeker iets wat u moet overwegen.

Wanneer u in Barcelona aankomt zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Zo kun je naar de la Rambla. Dit is een grote winkelstraat waar je verschillende grote winkels tegenkomt. Deze straat is zeer populair en is altijd heel druk bezocht. Naast dat er hier veel winkels zijn kun je ook goed eten in verschillende restaurantjes en kun je veel tapas uit proberen. In Spanje kun je ook naar de Parc de la Ciutadella. Dit is een van de grootste parken van Spanje en je kijkt werkelijk je ogen uit. In het parkje heb je bijzondere vijvers, fonteinen en ook musea. Wanneer je in Barcelona bent moet je natuurlijk ook naar de Sagrada Familia. Dit is een zeer grote en zeer bekende kathedraal dat is ontworpen door de bekende kunstenaar Goudi. Van de kunstenaar Goudi zijn er meer kunstwerken te vinden in de stad. Zo kun je naar de Prk Guell waar er nog meer kunstwerken van Gaudi te vinden zijn. Er wordt al meer dan 100 jaar aan de kathedraal gebouwd maar is tot op de dag van vandaag nog steeds niet af.

Een lastminute naar Spanje Barcelona is dus zeker een goede optie voor een citytrip en even te ontsnappen van het alledaagse leven in Spanje.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/

Online visum Turkije aanvragen

Turkije vakantieland
Turkije is één van de meest populaire zon vakanties. Er komen jaarlijks miljoenen toeristen naar Turkije. Het is een ideale bestemming om heerlijk van de zon te genieten en om de prachtige plaatsen te bezoeken zoals Efeze en het bijzondere Pamukkale.

Reizen naar Turkije
U kunt op verschillende manieren naar Turkije reizen. Het vliegtuig is echter wel het snelst en het goedkoopst natuurlijk. Het vliegen duurt ongeveer 3 uur, het hangt af van uw bestemming in Turkije. Wanneer u naar Turkije gaat heeft u een visum nodig. Het visum is verplicht voor onder andere Nederlanders en Belgen.

Visum voor Turkije
Zoals net is vermeld; een visum heeft u nodig om in Turkije te mogen verblijven. Bij aankomst kunt u een visum kopen op het vliegveld. Hier staat een loket waar u het visum kunt bemachtigen. Nadat u het visum voor Turkije heeft gekocht kunt u door de paspoortcontrole en kunt u Turkije binnen. Het visum kost op het vliegveld € 25 en is 6 maanden geldig. Het visum kan meerdere keren in deze 6 maanden gebruikt worden. U kunt echter niet langer dan 90 dagen onafgebroken in Turkije verblijven. Na 90 dagen bent u dus verplicht om het land te verlaten. U kunt wel weer gewoon terug naar Turkije met hetzelfde visum, mits het binnen deze 6 maanden is.

Online e-visum aanvragen
Het visum Turkije online aanvragen bespaart veel tijd voor u als u in Turkije aankomt. U hoeft niet meer in die lange wachtrijen te staan bij het loket. U kunt direct doorlopen naar de paspoortcontrole. Het online aanvragen van een visum van Turkije is vrij eenvoudig. Het is in drie stappen geregeld. Als eerst moet u uw gegevens invullen zoals uw voornamen, achternaam en woonadres. Let er wel goed op dat u de juiste gegevens invoert, anders komt u niet langs de paspoortcontrole. Bijvoorbeeld uw voornamen en documentnummer moeten exact overeenkomen met uw paspoort of identiteitskaart. Wanneer u klaar bent met het invullen van uw gegevens, kunt u betalen. U komt bij een betaalsysteem waar u kunt betalen via iDeal of Mister Cash. Wanneer u heeft betaald krijgt u binnen 24 uur uw e-visum Turkije in uw postvak. Neem uw visum uitgeprint mee naar Turkije en laat hem zien bij de paspoortcontrole. Het is tevens ook mogelijk om het e-visum op uw telefoon te laten zien. Maar voor de zekerheid raden wij u aan om het visum uit te printen.

Voor meer info : https://visumvoorturkije.nl/aanvragen

Vakantievilla in Frankrijk boeken

Wilt u een vakantievilla in Frankrijk boeken, dan is de Côte d’Azur een echte aanrader. Jaarlijks komen vele miljoenen mensen van over de hele wereld naar dit stukje van Zuid-Frankrijk om te genieten van een welverdiende vakantie. Jaarlijks kent de Côte d’Azur zo’n 300 zonnige dagen, wat het boeken van een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk een echte aanrader maakt. U bent namelijk vrijwel zeker van mooi weer. En met ruim 400 kilometer kustlijn is het ook goed toeven aan het strand.

Vanuit uw vakantievilla aan de Côte d’Azur in Frankrijk kunt u prachtige dagtrips maken, bijvoorbeeld naar Nice. U zult hoe dan ook genieten van de Franse cultuur, de natuur en de culinaire mogelijkheden. Vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk kunt u eenvoudig erop uit trekken om de prachtige natuur in Frankrijk te verkennen. Dit kan niet alleen per auto, maar ook prima per fiets of mountainbike.

Boek een vakantievilla in Frankrijk op tijd, zodat u zeker weet dat er nog plek is voor uw gezin in Zuid-Frankrijk. Zuid-Frankrijk is namelijk een prachtige bestemming voor uw vakantie en een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is altijd een prima keuze. En met een luxe villa of een comfortabel vakantiehuis wordt de vakantiepret alleen maar groter.

Voor meer info : http://www.francevilla.nl