Ticnology
Image default
Groothandel

Van distributie tot afwerking: deze kunststof groothandel doet het allemaal

Kunststof is een materiaal dat in een groot aantal plaatsen wordt toegepast. Doe-het-zelvers die een kamer opknappen, meubelmakers, bouwbedrijven en architecten zijn slechts enkele voorbeelden van gebruikers van veelzijdige materiaal. Als jij kunststof- of aluminium platen of staven nodig hebt, dan is Cuprochimique dé kunststof groothandel voor jou. En met meer dan 700 aluminium profielen om uit te kiezen, is het ook voor de gevelbouw en interieurbouw een uitstekende leverancier. Gevestigd in Aalst leveren ze aan klanten in Zuid Nederland, Noord Frankrijk en geheel België. En het goede nieuws is dat ze de meeste processen zelf in beheer hebben.

Standaard afmetingen, maatwerk en afwerking

Bij deze kunststof groothandel kun je platen, profielen en staven bestellen van verscheidene technische kunststoffen (onder andere ertalon, polycarbonaat, schuim pvc en polyethyleen), non-ferro metalen (messing, brons, koper, aluminium) en inox. Deze kunnen geleverd worden in huidige staat en met standaardafmetingen, of ze kunnen op maat voor je worden gesneden en gevormd. Dat wordt gedaan in het eigen zaag- en snijcentrum en het cut-to-length centrum. Eventueel voeg je daar nog een afwerking aan toe en kunnen ze je producten coaten in alle RAL kleuren of je aluminium profielen technisch- of decoratief laten anodiseren.

Enkel de aflevering nog

Nadat je je bestelling hebt samengesteld en geplaatst, kan deze door de eigen chauffeurs die deze kunststof groothandel in dienst heeft worden afgeleverd. Deze komen elke dag in een andere regio, wat betekent dat je je producten snel in huis hebt. Is dat toch niet snel genoeg voor je, dan werkt Cuprochimique ook met externe transportbedrijven. Op die manier zijn ze bijzonder flexibel en in staat om aan de strenge eisen van hun veelzijdige klanten te voldoen. Door de meeste diensten in eigen beheer te houden kan deze kunststof groothandel uit Aalst kwaliteit garanderen en waarborgen. Dat is voor iedereen die kunststof en aluminium nodig heeft een heel groot voordeel.

https://www.cupro.be/