Van wie wordt het huis na de scheiding?

Bij het verdelen van de bezittingen bij een scheiding is de woning vaak een heikel punt. Het gaat hier natuurlijk om een grote bezitting, die van je partner en jou samen was. Wanneer je gaat scheiden is het belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt.

Zorg voor een gezonde financiële situatie na het scheiden

Een lastig onderwerp tijdens het scheiden is toch wel de verdeling van de financiële bezittingen. Al het geld op de bankrekeningen moet worden verdeeld, maar vergeet ook de eventuele schulden niet. Daar moet uiteraard een oplossing voor geboden worden. Schakel je een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in, dan weet je zeker dat de financiën voor beide partijen op een eerlijke manier worden afgehandeld wanneer jullie uit elkaar gaan. Denk hierbij aan het regelen van de hypotheek en bezittingen, maar ook aan advies over je opgebouwde pensioen en eventuele belastingen. Als je deze specialist inschakelt, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet in deze emotionele periode. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vraagt eenvoudig een gratis intakegesprek aan.

Zorg dat alles goed geregeld wordt tijdens het scheiden

Voor jou, je partner én je eventuele kinderen moet alles goed verlopen wanneer je gaat scheiden. Hierbij spelen er vaak een hoop emoties, of er nu ruzie tussen jou en je partner is of niet. Hierdoor is het altijd verstandig om een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat er de juiste keuzes worden gemaakt waardoor jij, je toekomstige ex-partner en je kinderen zo goed mogelijk uit de scheiding komen. Hoe zij dit doen? Door het maken van duidelijke afspraken, financieel advies en door ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Dat is pas zorgeloos scheiden.