Vloerlijm is ideaal tijdens het verbouwen

Vloerlijm is een tweecomponentenlijm op basis van polyurethaan die zeer geschikt is voor het verlijmen van houten vloeren in het algemeen. Daarom is het, als je de vloerlijm op andere soorten oppervlakken gaat aanbrengen, noodzakelijk om een voorafgaande test uit te voeren.

Kenmerken
De belangrijkste kenmerken van de vloerlijm hebben betrekking op de pasteuze tweecomponentenstaat, vervaardigd uit water, die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van natuurlijke houten vloeren en laminaten.

Hoe bereid je de lijm voor op de houten vloer
Om de lijm voor te bereiden, moeten enkele stappen worden overwogen, die we hieronder zullen opsommen:
1. de componentenkatalysator B met de componentenkatalysator A verbinden om een uniforme stof te verkrijgen. Hiervoor is het noodzakelijk om een op de boor gemonteerde mixer te gebruiken.
2. Weet dat na het maken van het mengsel, d.w.z. de bereiding van de lijm, de tijd van gebruik 30 tot 45 minuten moet bedragen. Deze keer wordt uitgegaan van een temperatuur van 25 graden Celsius.

Vergeet niet dat de tijd kan variëren afhankelijk van de atmosferische omstandigheden van het moment, waarbij altijd de ideale temperatuur in acht wordt genomen.
De vloerlijm moet op een geventileerde, koele en droge plaats worden bewaard, vooral bij een temperatuur boven 5ºC en onder 30ºC.

Het product is van uitstekende toepassing en prestaties zolang het rekening houdt met de juiste manier van voorbereiding en toepassing, de behandeling van het oppervlak waar het zal worden toegepast, en de atmosferische omstandigheden van het moment, zoals de temperatuur.

Houten vloeren kunnen waarde toevoegen aan jouw huis en zorgen ervoor dat het er goed uitziet. Het grote voordeel van houten vloeren, naast schoonheid, comfort en adel, is gerelateerd aan duurzaamheid en ze zijn praktischer dan veel andere soorten vloeren.
Een goede houten vloerinstallatie wordt altijd geconditioneerd door het gebruik van de juiste lijm en de kwaliteit van de lijm.

Maar als we aan vloerlijm denken, denken we eraan dat deze bij het aanbrengen ervan kneedbaar moet zijn en een droogtijd moet hebben die de juiste installatie en afstelling van de vloer mogelijk maakt, anders kan het proces desastreus worden.
Een ander belangrijk detail is de prestatie van de lijm, omdat dit de kosten van de installatie van de houten vloer kan verhogen.

Voor meer info : https://www.meiboom.eu/tapijtlijm

Op zoek naar een toonaangevende producent van ramen?

Dan mag je je zoektocht wel staken als je contact hebt opgenomen met Peeters, dé raamproducent. Deze specialist richt zich enkel op vaklui en professionals en levert de beste kwaliteit in ramen. Deze producent van ramen heeft al heel wat jaren ervaring, werkt met toonaangevende merken als Kömmerling voor PVC ramen en Blyweert (ALUK) voor aluminium ramen, weet wat service is. Het is dan ook logisch dat honderden specialisten in België reken op Peeters voor hun ramen.

Peeters, een begrip in België

De voorbije jaren groeide Peeters als producent van ramen uit tot een begrip in heel België. De persoonlijke aanpak speelt hierbij zeker een rol. Bij Peeters ben je zeker geen nummer, maar worden al je vragen snel en correct verwerkt. Bovendien leveren ze tijdig en komen ze afspraken na. Zo hoort het want je moet op je producent van ramen kunnen rekenen. Ook jouw klanten willen immers op tijd hun ramen hebben.

 

Toonaangevende merken

Zowel voor aluminium ramen als voor pvc ramen kan je een beroep doen op Peeters, de raamproducent. Voor beide soorten van ramen doen ze beroep op een bekend merk die hen de profielen aanlevert. AluK (Blyweert) en Kömmerling staan garant voor kwalitatieve profielen en dat merk je aan de ramen. Door beroep te doen op deze producent van ramen kan jij je klanten ongekende mogelijkheden aanbieden. Er is immers de keuze uit een waaier aan profielen en vormen. De ramen kunnen dus perfect aangepast worden aan de stijl van het huis. Als je dan ook nog weet dat deze ramen perfect isoleren, al jaren een uitstekende reputatie hebben en in de bovenste schuif liggen bij andere collega’s, dan weet je dat je goed zit.

 

Gepassioneerde medewerkers bij Peeters, dé raamproducent!

Bij Peeters, dé raamproducent gaan ze passioneel om met ramen. Deze producent van ramen telt niet minder dan 75 medewerkers die in België de ramen produceren en monteren. Je doet dus beroep op een lokale specialist die snel bereikbaar en benaderbaar is. De prijzen die zijn zeker concurrentieel en de ondersteuning ongeëvenaard. Door het snelle handelen van Peeters kun jij ook jouw klanten een snelle service garanderen. Belangrijk in deze concurrentiële tijden waarin elke seconde telt.

Neem vandaag nog contact op en spring eens binnen bij Peeters, dé raamproducent. Ze werken er met plezier een gratis offerte uit, laten je zien hoe de ramen geproduceerd worden en vertellen je alles over hun manier van werken. Met deze producent van ramen ga je een partnership aan voor jaren!

Voor meer info : https://www.peeters.com