De winterschilder, ijskoud de beste

Veel schilderbedrijven zitten in het voorjaar en in de zomer helemaal volgeboekt. Erg vervelend wanneer er noodzakelijk werk moet gebeuren. Schakel daarom de winterschilder in! De wintermaanden blijken een voordelige periode om Joost Bakker Schilderwerken B.V. in te schakelen. U profiteert tussen november en maart namelijk van een fikse korting. Waarom? De winterschilder is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Er bestaat een kans dat de Nederlandse schilder een andere keer langs komt bij slecht weer. Daarom komt de winterschilder u tegemoet met deze aantrekkelijke regeling en kunnen er meer schilderwerkzaamheden in de winter plaatsvinden.

Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staat voorop bij Nederlandse schilder

U wilt een Nederlandse schilder voor al uw schilderwerkzaamheden die u kunt vertrouwen, ook als u een keer niet thuis bent. Zowel binnen- en buitenschilderwerk kunt u gerust overlaten aan de Nederlandse schilder. Het schildersbedrijf beschikt namelijk over de nodige vakkundigheid en bekijkt samen met u in een persoonlijk gesprek wat het beste is voor het pand dat u laat schilderen. Als u in de winter uw woning of bedrijfspand laat schilderen, kunt u kiezen voor de winterschilder. De winterschilder? Ja, deze is actief in de wintermaanden waarbij u profiteert van winterkorting.

Ontvang vakkundig advies van Nederlandse schilder na kennismakingsgesprek

Het inschakelen van een professionele schilder bij Joost Bakker Schilderwerken B.V. begint altijd met een intakegesprek en een inventarisatie van de huidige staat van uw pand. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij u op locatie plaats. Het is de start van een duurzame relatie. Er wordt gekeken naar het pand of de ruimte die geschilderd wordt, waarbij uw wensen ook centraal staan. Hier zullen een aantal kleurmogelijkheden uit rollen waarna u een persoonlijke keuze kunt maken. Bent u tevreden? Dan gaat de Nederlandse schilder aan de slag in de periode waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u overigens profiteren van een aantrekkelijke korting? Laat de winterschilder langskomen in de wintermaanden. Doordat de winterschilder afhankelijk is van het weer, staat er een korting tegenover.

Voor meer info :

Op zoek naar een toonaangevende producent van ramen?

Dan mag je je zoektocht wel staken als je contact hebt opgenomen met Peeters, dé raamproducent. Deze specialist richt zich enkel op vaklui en professionals en levert de beste kwaliteit in ramen. Deze producent van ramen heeft al heel wat jaren ervaring, werkt met toonaangevende merken als Kömmerling voor PVC ramen en Blyweert (ALUK) voor aluminium ramen, weet wat service is. Het is dan ook logisch dat honderden specialisten in België reken op Peeters voor hun ramen.

Peeters, een begrip in België

De voorbije jaren groeide Peeters als producent van ramen uit tot een begrip in heel België. De persoonlijke aanpak speelt hierbij zeker een rol. Bij Peeters ben je zeker geen nummer, maar worden al je vragen snel en correct verwerkt. Bovendien leveren ze tijdig en komen ze afspraken na. Zo hoort het want je moet op je producent van ramen kunnen rekenen. Ook jouw klanten willen immers op tijd hun ramen hebben.

 

Toonaangevende merken

Zowel voor aluminium ramen als voor pvc ramen kan je een beroep doen op Peeters, de raamproducent. Voor beide soorten van ramen doen ze beroep op een bekend merk die hen de profielen aanlevert. AluK (Blyweert) en Kömmerling staan garant voor kwalitatieve profielen en dat merk je aan de ramen. Door beroep te doen op deze producent van ramen kan jij je klanten ongekende mogelijkheden aanbieden. Er is immers de keuze uit een waaier aan profielen en vormen. De ramen kunnen dus perfect aangepast worden aan de stijl van het huis. Als je dan ook nog weet dat deze ramen perfect isoleren, al jaren een uitstekende reputatie hebben en in de bovenste schuif liggen bij andere collega’s, dan weet je dat je goed zit.

 

Gepassioneerde medewerkers bij Peeters, dé raamproducent!

Bij Peeters, dé raamproducent gaan ze passioneel om met ramen. Deze producent van ramen telt niet minder dan 75 medewerkers die in België de ramen produceren en monteren. Je doet dus beroep op een lokale specialist die snel bereikbaar en benaderbaar is. De prijzen die zijn zeker concurrentieel en de ondersteuning ongeëvenaard. Door het snelle handelen van Peeters kun jij ook jouw klanten een snelle service garanderen. Belangrijk in deze concurrentiële tijden waarin elke seconde telt.

Neem vandaag nog contact op en spring eens binnen bij Peeters, dé raamproducent. Ze werken er met plezier een gratis offerte uit, laten je zien hoe de ramen geproduceerd worden en vertellen je alles over hun manier van werken. Met deze producent van ramen ga je een partnership aan voor jaren!

Voor meer info : https://www.peeters.com

Plaats een verwarming in de varkensstal

Door een professionele verwarming in uw varkensstal te plaatsen hebben uw varkens het nooit meer te koud. Dit met de positieve gevolgen van dien. De dieren hebben minder kans op infecties of om ziek te worden, waardoor u aanzienlijk bespaart op kosten voor de veearts. En dat is niet de enige manier waarop u bespaart bij het installeren van verwarming in de varkensstal. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat het verwarmen van agrarische gebouwen erg goedkoop kan zijn. Een specialist genaamd Kolsters Installatie Techniek kan de verwarming in uw varkensstal zelfs aansluiten op uw houtkachel. Deze werkt prima op afvalhout. Zo heeft u niet alleen lage stookkosten, draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Een typische win-win situatie.

Kies voor een expert bij het installeren van nevelkoeling in uw stal

Vee dieren zijn niet gemaakt voor hoge temperaturen. Wanneer het boven de 20 graden is, is het verstandig om een nevelkoeling te plaatsen. Heerlijk wanneer u een dagje naar het strand gaat, maar niet voor dieren. Voor hen kan deze hitte zelfs dodelijk zijn. Dat is waarom het zo belangrijk is om een installatie voor nevelkoeling te installeren in uw stallen. Met Nevelkoeling worden kleine druppels water verdampt, waardoor er vocht wordt onttrokken aan de stal. Vaak gaat het bij nevelkoeling om aanzienlijke installaties, voornamelijk als u een grote stal wilt koelen. Dan komt een expert op het gebied van installatietechniek wel van pas. Een echte specialist op het gebied van nevelkoeling is Kolsters Installatie Techniek. Al meer dan 10 jaar houden zij zich bezig het installeren en onderhouden van verwarmings- en verkoelingsinstallaties in de agrarische sector. Succes verzekerd dus!

Verschillende mogelijkheden voor verwarming van uw varkensstal

Bent u eigenaar van varkens? Dan wilt u ze natuurlijk goed behandelen. Laat daarom verwarming installeren in de varkensstal! Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van Kolsters Installatie Techniek, heeft u de keuze uit verschillende verwarmingsmethoden om uw varkensstal lekker warm te houden voor uw varkens. Kiest u voor vloer-, lucht- of stralingswarmte? Of misschien een combinatie ervan? Het is zelfs mogelijk om de verarmingsinstallaties automatisch aan te sturen. Als bijvoorbeeld de ruimtetemperatuur in de biggenafdeling hoger wordt, wordt de vloerverwarming automatisch verlaagd. Hierdoor voorkomt u dat biggen op roosters gaan liggen en minder goed groeien. En dat is nog maar een topje van de ijsberg als het op mogelijkheden voor verwarming van uw varkensstal aankomt. En komt de zomer eraan? Dan kan de specialist ook nevelkoeling voor u installeren. Neem contact op met de specialist om erachter te komen wat er voor u allemaal mogelijk is.

Voor meer info :

Waterschade? Door een bouwdroger te huren bent u er zo vanaf!

Na een overstroming of een geklapte leiding is het van belang om de ruimte zo snel mogelijk te drogen door een bouwdroger te huren. Dat doet u met een bouwdroger voor het ontvochtigen van een ruimte. Is er recentelijk een zware regenbui of overstroming geweest? Is er een waterleiding gesprongen? Of heeft u om een andere reden te kampen met wateroverlast? Wat uw specifieke situatie, het is belangrijk om snel te handelen door een of meerdere bouwdrogers te huren. Door snel te beginnen met drogen beperkt u de waterschade namelijk tot een minimum. Met een bouwdroger verdwijnt het vocht als sneeuw voor de zon en heeft u de waterschade in een mum van tijd opgelost. Wacht dus niet langer met het huren van bouwdrogers! In het ruime assortiment van een specialist zoals BSTEEN vindt u altijd wel een geschikte bouwdroger die te huur staat.

U kunt verschillende soorten bouwdrogers huren

Afhankelijk van de soort wateroverlast kunt u verschillende professionele bouwdrogers huren. Neem contact op met een specialist voor meer informatie. Een specialist als BSTEEN biedt voor elke situatie de juiste bouwdroger te huur aan. Dit bedrijf heeft namelijk een zeer uitgebreid gamma bestaande uit bouwdrogers van verschillende formaten en met verschillende vermogens. Welke bouwdroger voor u het meest geschikt is, is voornamelijk afhankelijk van het formaat van de ruimte die u wilt drogen. Zo heeft u voor een grotere ruimte ook een grotere bouwdroger nodig. En voor een kleinere ruimte, u raadt het al, een kleinere bouwdroger. Om zeker te weten welke bouwdroger het best geschikt is voor uw toepassing, kunt u het beste even advies vragen aan de specialist.

Naast een bouwdroger ook allerlei hulpmiddelen te huur bij de specialist

Heeft u naast een bouwdroger ook nog andere materialen nodig om een ruimte sneller te laten drogen? Dan is het wel zo makkelijk om dit bij hetzelfde bedrijf te doen. Men kiest er vaak voor om bouwdrogers te huren bij bijvoorbeeld waterschade, maar ook om een bouwproject te versnellen. De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger te huur aan, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Voor meer info :

Aanlegsteiger aanleggen? Denk aan de elektrische voorzieningen!

U wilt een aanlegsteiger aanleggen. Dat is het belangrijk dat u eraan denkt dat de aanlegsteiger van kwaliteit is én dat u denkt aan de voorzieningen voor de elektriciteit en het aanbrengen van verlichting. Dit is belangrijk, omdat de steiger in de avond en nacht goed zichtbaar is voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

Een aanlegsteiger laten aanleggen door de specialist

Het is verstandig een specialist in te schakelen die aan aanlegsteiger voor u kan bouwen. Welke specialist? U bent bij De Vries Werkendam B.V. aan het juiste adres. Men is gespecialiseerd in waterbouwkunde en civieltechnische constructies en objecten. Al jarenlang realiseren zij projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Wilt u een aanlegsteiger vervangen? Of wilt u een nieuwe aanlegsteiger laten bouwen? Wanneer de oude aanlegsteiger er nog staat, dient deze eerst gesloopt te worden zodat er plaats is voor de nieuwe steiger. Daarna is het tijd om de onderbouw en de bovenbouw van de nieuwe aanlegsteiger aan te brengen. En uw nieuwe aanlegsteiger is gerealiseerd.

Voer regelmatig groot onderhoud uit aan uw aanlegsteiger

Uiteraard wilt u dat uw aanlegsteiger een lange levensduur kent. Daarom is regelmatig onderhoud vereist. De Vries Werkendam B.V. biedt innovatieve en duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor (scheepvaart)verkeer. Wanneer het eigenlijk al te laat is voor onderhoud, kan er altijd gekozen worden voor renovatie. Bij deze specialist kunt u terecht voor het renoveren van constructies van hout, staal, beton en metselwerk. Moet er een waterbouwkundig kunstwerk gerenoveerd worden? Ook hiervoor bent u bij deze specialist in het juiste adres. Hier wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de geldende technische eisen en randvoorwaarden. Of het nu gaat om een aanlegsteiger, sluisdeur of brug, u kunt op De Vries Werkendam B.V. rekenen!

Voor meer info :

Buitenproducten als rolluiken en een zonnescherm bij de zonweringspecialist in Wageningen

Als u op zoek bent naar zonwering, bijvoorbeeld rolluiken of een zonnescherm, is het aan te raden om langs te gaan bij een specialist in zonwering in de omgeving van Wageningen in Gelderland. Zij kunnen u vaak van een persoonlijk advies voorzien. Ambiance Zonwering is een specialist op het gebied van zonneschermen in Gelderland en kan u helpen bij het kiezen van de juiste zonwering voor zowel buiten als binnen. Dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan zowel binnen als buitenproducten. Onder buitenproducten vallen onder andere zonneschermen, terrasoverkappingen, vouw- en textieldaken, Ambiance lammellendaken, screens, rolluiken en uitvalschermen. Maar ook voor serre- en balkonbeglazing, buitenjaloezieën en sidelines kunt u bij deze specialist terecht. Weet u niet welke zonwering het beste bij u past? Een echte specialist kan u altijd voorzien van een passend en persoonlijk advies.

Ruime keuze uit een doekcollectie voor een zonnescherm bij een specialist in de buurt van Wageningen

Zonwering is er in allerlei soorten en maten. Maar wist u dat u bij een specialist als Ambiance Zonwering keuze heeft uit verschillende doekcollecties. Zo heeft deze specialist keuze uit maar liefst 212 effen, traditionele en trendy dessins van Dickson. Ook bieden zij waterdichte, sterke en vormvaste doeken hetzelfde merk. De verschillende doekcollecties bieden tevens ook ruime keuze in lichtdoorlatendheid, waterdichtheid, natuurlijke of synthetische uitstraling en structuur. Doordat u keuze heeft uit een ruim assortiment kunt u niet alleen alles afstemmen op u smaak, maar bent u ook verzekerd van een hoogwaardig doek dat jarenlang mooi blijft! U kunt bij een specialist ook terecht voor een zonnescherm of rolluiken in Wageningen (Gelderland).

Rolluiken, een zonnescherm of binnenproducten vindt u bij een specialist in de buurt van Wageningen

Wanneer de zon de hele dag naar binnen schijnt kan dit ontzettend irritant zijn. Daarnaast kan het ook vervelende gevolgen hebben, zoals het verkleuren van uw meubilair. Ook kan een raam zonder raambekleding saai of kaal overkomen. Gelukkig heeft u bij een zonweringspecialist in Wageningen (Gelderland) genoeg keuze uit bijvoorbeeld rolluiken of een zonnescherm, zodat u de zon buiten blijft. Ambiance Zonwering is een specialist in zonwering en verkoopt onder andere binnenproducten. Bij binnenproducten moet u denken aan rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen, shutters, fractions en horren. Alle binnenproducten kunnen worden aangepast naar uw smaak. Weet u niet precies wat het beste past in uw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies bij een zonweringspecialist.

Voor meer info :

Last van gevoelige luchtwegen? Pas dampopen bouwen toe

Dampopen bouwen kent vele voordelen voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van gevoelige luchtwegen. Of omdat u zich thuis wilt voelen in een aangename woning? Dan kunt u kiezen voor zowel muurverwarming als voor dampopen bouwen. Door de stralingswarmte ervaart u bij muurverwarming een hoog comfortgevoel. Bij dampopen bouwen wordt de luchtvochtigheid in uw woning verbeterd door middel van de natuurlijke vocht- en warmteregeling. Wanneer u dan verzekerd wilt zijn van natuurlijke en kwalitatieve producten, dan kiest u voor een specialist als Warmteplan. Hier is men gespecialiseerd in isolatiematerialen en -systemen en het realiseren van reële oplossingen voor een aangenamer binnenklimaat.

Ken de voordelen van dampopen bouwen

Dampopen bouwen en ademend bouwen zijn twee woorden voor dezelfde betekenis. Hier wordt vocht dat binnenin uw woning ontstaat, afgevoerd door een duurzame constructie en afgegeven aan de buitenlucht. Vanzelfsprekend is het van belang dat de constructie volledig dampopen wordt gebouwd. Zo wordt er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregeling gerealiseerd. Net als bij muurverwarming van Warmteplan neemt het wooncomfort toe en zult u minder stookkosten hebben. Waarom? In tegenstelling tot een hoge luchtvochtigheid, kunt u uw woning eenvoudiger verwarmen met de juiste luchtvochtigheid. Voor een deskundig advies over dampopen bouwen, benadert u Warmteplan. Een specialist in het produceren, verwerken en verkopen van isolatiemateriaal en -systemen en het leveren van oplossingen voor een beter binnenklimaat.

De positieve effecten van muurverwarming in uw woning

Heeft u het snel koud, maar weet u niet goed wat een goede oplossing is? Denkt u eens aan muurverwarming. Er wordt namelijk, in tegenstelling tot traditionele verwarming, een aangenamer binnenklimaat gecreëerd. Dit komt door de stralingswarmte. Muurverwarming kent echter meerdere positieve effecten. Zo is uw woning strak afgewerkt, omdat u geen radiatoren meer nodig heeft. Daarnaast verdient u de investering gegarandeerd terug en dient de muurverwarming als koelinstallatie in de zomermaanden. U heeft geen airconditioning nodig wat leidt tot minder stof en een gezondere lucht binnenshuis. Bij Warmteplan heeft men verstand van zaken en is u graag van dienst als het aankomt op muurverwarming. Maar ook voor dampopen bouwen bent u hier aan het juiste adres.

Voor meer info :