Ticnology
Image default
Particuliere dienstverlening

Verleng de levensduur van uw Vaillant ketel met vakkundig onderhoud

De levensduur van uw Vaillant ketel hangt mede af van goed onderhoud. Als u het onderhoud van uw Vaillant ketel laat uitvoeren door een erkende en deskundige monteur, gaat de ketel zeer zeker vele jaren langer mee. Sommige mensen denken dat onderhoud niet nodig is. Totdat de ketel ineens een storing geeft en ze in de kou zitten en geen warm water meer hebben. Op zulke momenten wordt duidelijk dat het toch echt beter is om uw cv-installatie regelmatig te laten controleren. Jaarlijks onderhoud is aan te bevelen als u zonder zorgen wilt kunnen stoken in de winter en op ieder gewenst moment over warm water wilt kunnen beschikken.

Voorkom gevaarlijke situaties met een goed onderhouden cv ketel

Een cv ketel wordt gestookt op gas. Dat betekent dat er wel degelijk een gevaarlijke situatie kan ontstaan als de ketel een defect heeft. Als het goed is wordt op zo’n moment een veiligheidssysteem in werking gesteld waardoor de ketel uitschakelt. Maar als er gas lekt kan dat zeker een groot probleem zijn. Ruikt u een gaslucht, neem dan direct contact op met Muysers Techniek uit de provincie Antwerpen. Zij kunnen meteen een monteur langs sturen voor Vaillant onderhoud. Hij kan het probleem in veel gevallen snel voor u oplossen.

Geniet van een zorgeloos stookseizoen met een goed onderhouden ketel

Geniet van een zorgeloos stookseizoen en laat uw Vaillant onderhoud uitvoeren in het voorjaar. De ketel heeft dan de hele winter dienst gedaan en kan vast wel een goede servicebeurt gebruiken. Maak een afspraak met de monteur zodat uw ketel weer perfect draait. De monteur controleert ook of de ketel moet worden bijgevuld, zodat u zich ook daarover geen zorgen hoeft te maken. Ook voor het verhelpen van een storing kunt u natuurlijk beroep doen op een vakkundige en ervaren monteur van Muysers Techniek. Mocht uw ketel vervangen moeten worden, dan kan hiervoor een offerte worden aangevraagd.

https://www.muyserstechniek.be/