Ticnology
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar zitten al die leuke vrijgezellen?

Bij Speeddating Limburg ontmoet je op 1 avond minstens 7 singles uit je eigen streek!

Vraag jij je ook af waar je naartoe moet trekken om toffe singles te leren kennen? Je kan uiteraard je kansen wagen in het uitgaansleven, maar het kan ook gemakkelijker!

Bij Speeddating Limburg brengen we minstens 7 single dames en 7 single heren uit regio Limburg samen op een sfeervolle locatie in Hasselt om met elkaar kennis te maken. Op 1 avond maak je met ieder van hen kennis tijdens een kort gesprekje van 7 minuten. Dat is net lang genoeg om een eerste indruk op te doen.

Na de speeddate kan je dan thuis via de website aanduiden wie je beter wil leren kennen en enkel bij een wederzijdse “klik” gaan we contactgegevens uitwisselen. Zo ben je gerust dat enkel mensen die je écht interesseren je nadien nog kunnen bereiken, want tijdens de speeddating in Limburg verklap je namelijk enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam.

Meer nog, bij een match ben je ook 100% zeker dat de interesse van 2 kanten komt en dat is een hele goeie start voor een vriendschap op lange termijn of wie weet zelfs een romantisch avontuur?

Speeddaten kan je trouwens niet alleen in Hasselt om singles uit regio Limburg te ontmoeten, elke weekdag kan je op verschillende locaties in Vlaanderen zo’n uniek avondje uit vol interessante ontmoetingen meemaken. Speeddating Gent, Antwerpen, Brugge, Mechelen, … zijn beslist ook de moeite om te ontdekken!

Voor meer info : http://www.speeddatinghasselt.be