Ticnology
Image default
Auto

Wagen verkopen: hoe doe je dat het best?

Mijn auto verkopen, dat was makkelijk via www.ikdoemijnautoweg.be. Ik wilde eerst proberen om mijn auto te verkopen via de traditionele manier: een bordje achter het raam en een advertentie op een algemene zoekertjessite. Dat had echter niet het resultaat waarop ik hoopte: ik moest tientallen mailtjes beantwoorden, telefoontjes plegen en afspraken maken voor allerlei bezichtigingen en testritten, waarna de kandidaten dan toch afhaakten omdat we het niet eens werden over de prijs of omdat ze één of ander vermeend mankement hadden gezien. Die manier schoot dus niet op, en ik zocht verder naar een manier om mijn auto te verkopen. Via ikdoemijnautoweg.be kon ik heel snel mijn wagen te koop aanbieden aan een netwerk van professionele autokopers.

Ik meldde me gratis aan, vulde de gegevens van mijn auto in en voegde enkele duidelijke foto’s toe. Tegen mijn verwachtingen in, ik was namelijk al een paar weken bezig met de verkoop, kreeg ik al binnen de 24 uur een redelijk bod op mijn auto. De prijs die geboden werd kwam overeen met de prijs die ik in mijn achterhoofd hield, dus hoefde ik niet lang na te denken en besloot ik het bod te aanvaarden. Ik werd meteen in contact gebracht met de koper van mijn auto en kon de transactie heel snel en makkelijk afhandelen. Ik hoefde me niet meer bezig te houden met administratieve werkjes en ik moest ook niet meer naar de keuring voor verkoop. Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk kon zijn om mijn auto te verkopen!

Voor meer info : http://www.ikdoemijnautoweg.be