Wat gebeurt er met de spullen na het ontruimen van een woning?

U laat uw woning ontruimen. Maar wat gebeurt er eigenlijk met alle spullen? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen wanneer zij een specialist inschakelen voor het ontruimen van een woning. Begrijpelijk ook. Een specialist genaamd Woningontruiming Regionaal is daar erg transparant in. Eerst bekijken ze de te ontruimen boedel nauwkeurig. Is er nog iets van emotionele of financiële waarde? Dan laten ze u dat altijd weten. Vervolgens bekijken ze de rest van de inboedel. Alle spullen die nog bruikbaar zijn krijgen een tweede leven. De specialist schenkt deze spullen aan goede doelen of brengt ze naar de kringloop. Op deze manier zorgt de specialist ervoor dat de spullen uit de ontruimde woning zo goed mogelijk terechtkomen.

Reken op bezemschone oplevering nadat u de woning heeft laten ontruimen

Een woning is ontruimd. Vervolgens moet deze snel opgeleverd worden aan de verhuurder. Hiervoor moet de woning aan bepaalde eisen voldoen. De specialisten van Woningontruiming Regionaal helpen u om aan deze eisen te voldoen en zorgen voor een spoedige oplevering van het huis. Standaard leveren zij de te ontruimen woning leeg en bezemschoon op. Stelt de huurder echter nog andere eisen? Ook dan helpt de specialist u graag. Zo kunnen ze ook vloeren verwijderen, spijkers uit de muren halen en gaatjes dichten, kroonsteentjes plaatsen op elektrapunten en zelfs de muren van de woning schilderen. Gaat het in uw geval om een koopwoning die u wilt laten leeghalen? Laat uw wensen zeker weten aan de specialist. Zij zorgen ervoor dat de woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor toekomstige kopers.

Laat een woning ontruimen en meteen de verhuizing verzorgen

Bent u op zoek naar een specialist om een woning te laten ontruimen? Gaat er een ouder of grootouder van u verhuizen naar een verzorgingstehuis? Zoek dan niet verder en bekijk eens de diensten die Woningontruiming Regionaal aanbiedt. Dit bedrijf levert namelijk een speciale service voor senioren die gaan verhuizen van een huis naar een kleiner appartement of een verpleeghuis. Wilt u meubilair uit de oude woning meenemen? De specialist zorgt dat uw meubels efficiënt en veilig op de gewenste plaats staan. Dit doen ze met professionele hulpmiddelen zoals een eigen verhuiswagen, verhuisdekens en een verhuislift. Ook met de kleinere spullen helpen ze u graag. Hiervoor ontvangt u stevige kunststof bakken die de spullen goed beschermen. U kunt deze bakken zelf inpakken, maar ook daarmee helpt de specialist u graag. En blijft er nog inboedel in de woning achter die u niet meer wilt hebben? Laat dan de woning ontruimen. De professionals van Woningontruiming Regionaal zorgen er meteen voor dat de spullen een nieuwe bestemming krijgen en leveren uw woning bezemschoon op.

Voor meer info :