Goedkoper en comfortabeler wonen dankzij gevelbekleding met steenstrips

Gevelbekleding met steenstrips van Isoklinker Nederland is niet alleen voordelig omdat de stookkosten lager worden, uw wooncomfort gaat ook met sprongen vooruit! Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Thermosteen, weleens van gehoord? Nee? Het is dé nieuwe manier van gevelbekleding die wooncomfort, isolerende waarde én uitstraling van uw woning met elkaar combineert. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Duurzaam wonen met gevelbekleding met steenstrips

Duurzaam wonen betekent dat u zoveel mogelijk energieneutraal woont. Dat bereikt u door innovatieve oplossing toe te (laten) passen. Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Voor meer info :

Residentieel vastgoed: de specialist kent de geschiedenis

Bent u van plan om residentieel vastgoed te kopen of verkopen? Of toch liever een stuk bouwgornd in de omgeving van Kapellen? Cum Laude is er voor u. Men is op de hoogte van de huidige woningmarkt in de omgeving en kent als geen ander de geschiedenis van ieder residentieel vastgoed. Denk hierbij aan het bouwjaar, maar ook verbouwingen die plaatsvonden en kan men iets vertellen over de ligging van het pand. Bovendien wordt u gedurende het gehele aankooptraject intensief begeleid: van het onderhandelen over de aankoopprijs tot verzekeringstechnisch advies. Wilt u in de toekomst residentieel vastgoed verbouwen? Dan kan men voor u een raming maken.

Snel uw residentieel pand, bouwgrond of ander vastgoed verkopen in en rondom Kapellen

Opzoek naar iets nieuws? U krijgt hulp van Cum Laude bij de aankoop van bouwgrond in Kapellen. Er komt daarbij veel op u af. Denk maar eens aan het aantrekken van eventuele kopers en de lijst aan andere zaken die u moet regelen bij de verkoop van vastgoed. Daarom staat Cum Laude u graag bij. Men informeert u over de hele lijn. Zo kan men de waarde van uw woning bepalen, de verkoopprijs vaststellen en wordt uw residentieel vastgoed of bouwgrond onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers in en rondom Kapellen. Door de uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt kan een lokale makelaar u uitstekend helpen.

Kies voor ervaren makelaar bij de aankoop van residentieel vastgoed of bouwgrond nabij Kapellen

Veel mensen willen zich vestigen in Kapellen. Zowel Nederlanders als Belgen. Heel gek is dat niet,w ant het is een prachtige omgeving om te wonen in een villa of luxe appartement. Maar hoe vindt u het residentieel vastgoed? Cum Laude is u hierbij graag van dienst. Men kent de geschiedenis van de omgeving en is op de hoogte van de ontwikkelingen van de lokale woningmarkt. Liever uw droomhuis bouwen dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen? Bij deze aan- en verkoopmakelaar wordt ook bouwgrond in en rondom Kapellen aangeboden. In beide situaties ondersteunt men u van A tot Z.

Voor meer info :

De juiste keuze maken tijdens het kopen van een wastafelkraan

Je hebt je badkamer of toiletruimte opgeknapt en zoekt momenteel een douchekraan voor uw wastafel. Er zijn zoveel verschillende wastafelkranen te koop dat je soms niet direct goed weet welke je nauwkeurig moet selecteren. De onderstaande vragen helpen je op weg omtrent het aanschaffen van een wastafelkraan.

Zaken bij kopen wastafelkraan

1. Welke stijl wastafelkraan past uw meest in mijn inrichting?

Heb je een beperkt budget en hou je van soberheid? Dan is een standaard wastafelkraan de juiste beslissing. Zij zijn evenzeer voorhanden als eengreeps- of tweegreeps wastafelkraan (zie hieronder). In een nostalgisch of landelijk inrichting past een klassieke stijl kraan het beste. Klassieke wastafelkranen hebben mooie ronde vormen en stijlvolle grepen of knoppen. Moderne wastafelkranen bestaan juist strak vormgegeven. Vaak betreffen uw eengreepsmodellen. Een subcategorie geavanceerde wastafelkranen bedragen de minimalistische wastafelkranen. Zij zijn frequent vierkant van vorm en bezitten een futuristische uitstraling.

2. Welk materiaal vind je fraai?

Uw meeste wastafelkranen zijn van chroom. Kranen van het materiaal fonkelen mooi. Roestvrij staal is daarentegen mat van kleur en ietsje duurder. Uw voordeel van RVS is dat het bacterievorming bemoeilijkt. Extreem hygiënisch vanzelfsprekend. Supersteel wastafelkraan (van het handelsmerk Grohe) lijken op RVS. Deze zijn voorzien van een krasbestendige laag waarop geen vingerafdrukken achterblijven. Nikkel is het ideale materiaal voor een nostalgische wastafelkraan.

3. Wil ik een eengreeps of tweegreepswastafelkraan?

Tweegreeps wastafelkranen bezitten een aparte toevoer voor heet en koud water. Je regelt de temperatuur door zowel de knop voor koud water als heet water correct af te stellen. Tweegreeps wastafelkranen doen dit bovenal goed in klassieke interieurs. Eengreeps wastafelkranen worden dit beste verkocht door hun gemak. Je vindt ongecompliceerd de voor jou ideale temperatuur en kan de greep nadien in deze stand laten staan. Behoorlijk duurder zijn one toch wastafelkranen. Hiermee kan je met één of verscheiden tippen met je vinger de temperatuur van uw water regelen.

4. Is een in de muur ingebouwde wastafelkraan kopen een optie voor mijzelf?

Mits je een wastafel hebt met een waskom dan kun je het beste een in de muur ingebouwde wastafelkraan kopen. Alhoewel wandkranen enigszins duurder zijn dan staande wastafelkranen, beschikken zij twee belangrijke baten. Ten eerste is het wegens een ingebouwde kraan heen eenvoudiger schoonmaken dan rond een opbouwkraan. Rondom staande wastafelkranen vormt behoorlijk wat vuil en kalkaanslag dat veelal lastig te verwijderen door moeilijke hoekjes. Hier heb je met een ingebouwde kraan geen last van. Een tweede voordeel van een wandkraan is de luxe uitstraling die dit betreffende jouw badkamerinterieur geeft.

5. Is voor mij een hoge, lage of middelmatig wastafelkraan het handigste?

Tijdens een wastafel bestaan lage kranen de standaard. Een middelmatig kraan verstrekt desalniettemin meer gemak bij dit handen afwassen en is derhalve handig mits je even snel een drinkwaterflesje wilt vullen. Hoge wastafelkranen zijn een must als je kom op je wastafel hebt.

6. Hoe aanmerkelijk vind je de kwaliteit van een wastafelkraan?

De deugdelijkheid van een wastafelkraan wordt gedetermineerd door uw binnenwerk. Wastafelkranen bezitten standaard een kunststof binnenwerk. De duurdere wastafelkranen met een keramisch binnenwerk bestaan van hogere kwaliteit: ze zijn soepel te gebruiken, lekken minder gauw en gaan langer mee.

Uw hebt door dit antwoorden van deze dingen een goed plaatje van de wastafelkraan welke jij wilt aankopen. Neem een kijkje op www.installatievakwinkel.nl en koop uw ideale wastafelkraan.

Voor meer info :

Op afstand uw warmtemeter uitlezen

Door het uitgekiende ontwerp van de warmtemeters van VWV en de achterliggende techniek zijn ze geschikt voor een groot aantal doeleinden en praktijk situaties. Het is daarnaast mogelijk voor individuele gebruikers om online het eigen warmteverbruik zelf op te volgen. Dat geldt overigens niet enkel voor de bewoner(s), in de meeste gevallen kunnen de meterstanden op afstand worden uitgelezen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk voor de meteropnemer om de standen persoonlijk op te nemen.

Warmtemeters voor accuraat inzicht
Warmteverbruik inzichtelijk maken kan een effectief middel zijn om het daadwerkelijke warmteverbruik in te zien. De warmtemeters van VWV bieden een duidelijke meerwaarde voor situaties waarin sprake is van centrale opwekking. Door de eenvoudige interface en het compacte design bieden de warmtemeters de mogelijkheid om heel gespecificeerd data beschikbaar te maken wat betreft het warmteverbruik. Op deze wijze heeft u een goede mogelijkheid om accuraat metingen te verrichten om, waar mogelijk, een grotere besparing te realiseren. De warmtemeters helpen daarnaast om meer transparantie te genereren om zodoende ook individueel verbruik inzichtelijk te maken. Het maken van een effectief kostenbesparend beleid komt hiermee binnen handbereik.

Milieuvriendelijke oplossingen
Het verminderen van de milieubelasting heeft bij VWV altijd prioriteit gehad. Bij de nieuwe generatie warmtemeters is dat principe goed doorgevoerd in de leverbare modellen. De batterij die de warmtemeter gebruikt voor de eigen voeding heeft een levensduur van maar liefst tien jaar. De ultrasone uitvoering heeft daarnaast nog een reserve van 2 jaar. De tijd dat batterijen met regelmaat vervangen moesten worden ligt daarmee gelukkig ver achter ons.

De voordelen in het kort
Zeer gevarieerd assortiment aan warmte en koude meters, leverbaar in diverse doorstroomgroottes.
Communicatie via IrDa. De modellen zijn tevens voorzien van radiografische mogelijkheden, M-bus, wireless M-bus, puls of LON.
De leverbare modellen voldoen aan de EN1434 norm.
Inbouw is mogelijk, zowel horizontaal als verticaal.
ISO9001 gecertificeerd
De meter kan zowel als warmte- en koudemeter worden ingezet.
Lange levensduur van de batterij, in theorie tot 16 jaar

Voor meer info : https://www.vwv.nl/

Keramische vloertegels voor de woonkamer bij de specialist

U kunt vloertegels voor de woonkamer bij de specialist halen in diverse uitvoeringen. Zo is er voor elke woonkamer een oplossing te vinden. U kunt kiezen uit diverse materialen zoals keramiek. Zo zijn er in betonlook of houtlook tegels, maar ook met levensechte imitaties van natuursteen. De tegels lijken soms net echt beton of natuursteen, maar hoe kan dat? Dat komt omdat er nuances worden aangebracht om het natuurlijke effect te realiseren en zelfs te evenaren. Keramiek is voor een groot deel klei. De keramische tegelvloeren bestaan uit klei, zand en diverse andere natuurlijke bestanddelen. Deze vloertegels kunnen eenvoudig worden vervormd naar de gewenste vormen. Dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn wanneer u keramische vloertegels zoekt en dat het een flexibel materiaal is. Alleen maar voordelen voor u dus!

Houtlook tegels: net als echt hout!

Houtlook tegels lijken zoveel op echt hout dat het nauwelijks van echt is te onderscheiden. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de nieuwste technologieën voor de productie van deze tegels. Dit soort tegels zijn ideaal als u ook graag vloerverwarming wilt laten aanleggen en graag een houten vloer wilt. Dit is echter niet aan te raden omdat hout een isolerend product is en dus tegenstrijdige effecten zal hebben met vloerverwarming. De houtlook tegels hebben dezelfde uitstraling en zijn daarbij ook nog eens zeer slijtvast. De houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en soorten. Hierdoor vindt u zeker vloertegels voor de woonkamer die aan uw wensen voldoen.

Inspiratie voor vloertegels voor de woonkamer opdoen

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste keuze voor vloertegels voor de woonkamer te maken. Het aanbod is enorm en elke soort is beschikbaar in verschillende varianten. Daar komt bij dat het vaak lastig is om het totaalplaatje te kunnen zien. Hoe zal de vloer staan in uw woning? Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden, maar het is wel mogelijk om wat inspiratie op te doen. KROON Vloeren in Steen biedt u de mogelijkheid om enkele tegelvloeren te bekijken. Deze vloeren zijn in zijn geheel geplaatst. Op de website ziet enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten. Op deze manier kunt u zien hoe bepaalde vloeren er in diverse situaties uitzien.

Voor meer info : http://www.kroonvloereninsteen.nl/