Zaagsel, voeders en andere producten kopen bij de specialist

Op uw landbouwbedrijf gebeurt natuurlijk veel meer dan dieren voeren. Daarom vindt u bij Gedizo ook zaagsel, dat u voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen. Maar daarmee bent u er nog niet. Wist u dat de specialist ook houtpellets te koop heeft, om uw stallen mee te verwarmen? Het gebruik van houtpellets in uw houtgestookte CV is een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Deze biobrandstof is namelijk duurzaam, 100% gemaakt vanuit natuurlijk hout en geeft een constante warmte af. Hiermee is het een van de meest stabiele milieuvriendelijke bio brandstoffen die er op de markt te verkrijgen zijn. 

Zaagsel en ander hoogwaardige diervoeder kopen bij de specialist

Gedizo verpakt en levert al jarenlang diervoerders en strooisels. Dit wordt geëxporteerd binnen Europa, maar ook vlak daarbuiten. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. Geniet ook van de snelle levering door Gedizo Trading.

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Alle agrarische bedrijven kunnen bij Gedizo terecht. Hier vindt u voeders voor alle dieren en strooisels zoals zaagsel kunt u ook bij deze specialist kopen. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.