Zowel het AED apparaat zelf als de kast ervoor kunt u kopen bij een specialist

Gaat u een AED kopen voor gebruik in uw bedrijf? Dan zet u een goede eerste stap om de veiligheid te verbeteren. Hoe u de veiligheid nóg beter maakt? Zorg ervoor dat het hulpmiddel eenvoudig wordt gevonden én gebruikt indien er zich een noodgeval voordoet. BHV-specialist Betervoorbereid.nl heeft dan precies het materiaal dat u zoekt.  Met de groene en witte kasten, gecombineerd met een sticker, laat u eenvoudig weten dat er een AED apparaat aanwezig is. Dankzij een ruim assortiment, vindt u altijd de kasten waar u naar op zoek bent. Wilt u een variant met een cijferslot of een alarm erop? De specialist heeft het voor u. Wanneer u de hulp inschakelt van Betervoorbereid.nl, kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring in de hulpverleningsbranche. Red levens en kom verschillende materialen omtrent een AED kopen, want u wilt toch ook geholpen worden als het erop aankomt?

Denk eraan om op tijd batterijen en elektroden voor de AED te kopen

Om uw AED apparaat goed te laten werken, is het een aanrader dat u op tijd een nieuwe krachtige batterij voor het apparaat koopt. Ook is het belangrijk dat u de juiste elektroden in huis heeft. Hiermee bespaart u zichzelf en anderen een hoop ellende. U wilt op het moment van een reanimatie het apparaat op een juiste manier kunnen gebruiken. Deze batterijen en elektroden hebben een bepaalde houdbaarheidsdatum, waardoor ze na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. BHV-specialist Betervoorbereid.nl is de online winkel waar u met het grootste gemak al uw materiaal dat te maken heeft met AED komt kopen. Op die manier weet u dat u met de grootste zekerheid presteert in geval van nood. Heeft u de batterijen en elektroden zo snel mogelijk nodig? Wanneer u voor 16.00 uur het materiaal bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis. Dat is het voordeel wanneer u uw AED materiaal bij een specialist komt kopen. Ideaal toch?

AED kopen? Gespecialiseerde trainers vertellen u hoe hetapparaat te gebruiken

Gaat u een AED apparaat kopen om de veiligheid in uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Maar wilt u ook meteen leren hoe u het apparaat nu precies moet gebruiken? Met behulp van ervaren trainers leert u eenvoudig hoe u doeltreffend levens redt. Het apparaat moet immers op de goede manier gebruikt worden om de reanimatie zo goed mogelijk uit te voeren. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Zij leren u hoe u moet reageren als u in dergelijke situaties terechtkomt. U wilt natuurlijk niet in paniek raken als u het AED apparaat ooit moet gebruiken. Zorg ervoor dat uw collega’s, werknemers, familieleden en vrienden allemaal gebruik kunnen maken van het levensreddende apparaat. Zo laat u uw kennis bijspijkeren door een trainer en red u op die manier levens! Kom een AED kopen en leer er correct mee om te gaan.