Ticnology
Image default
Electronica en Computers

Alles over Aed’s

Een AED onderhouden

 

Bij de aanschaf van een AED is het belangrijk om van te voren te bedenken dat het onderhoud nodig heeft. Hiervoor zijn diverse pakketten af te sluiten. Het afsluiten hiervan leidt ertoe dat de AED altijd goed functioneert, 24/7 technische support mogelijk is, en de in de volgende alinea genoemde elektroden en batterijen automatisch toegestuurd krijgt wanneer het tijd voor vervanging is. Daarnaast is het mogelijk om aan het onderhoudspakket een diefstalverzekering toe te voegen. Hierdoor is er altijd een AED binnen handbereik.

AED accessoires

 

Bij het inzetten van een AED kan het handig zijn om bepaalde accessoires binnen handbereik te hebben. Denk aan pictogrammen wanneer communiceren lastig is, een beademingsmasker voor de hygiëne, of een beademingsballon. Daarnaast zijn er meerdere soorten tassen, koffers, kasten en wandbeugels voor een AED verkrijgbaar. Tot slot is het van belang dat de elektroden en batterijen regelmatig gecontroleerd en vervangen worden. Dit voorkomst ongewenste situaties wanneer de AED nodig is, maar niet ingezet kan worden. Een voorraad van deze producten wordt daarom aangeraden.

AED aanbieding bekijken

 

In de AED webshop zijn alle modellen en accessoires individueel te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om van diverse aanbiedingen te profiteren waardoor een AED goedkoop aangeschaft kan worden. Ga hiervoor naar de pagina’s ‘acties’ en ‘koopjes’. Hier worden naast de afgeprijste AED’s ook regelmatig diverse accessoires aangeboden.