Ticnology
Image default
Vervoer en transport

Auto voor geld inruilen

Wil je snel en gemakkelijk van je auto afraken dan is inruilen voor geld een optie. Mensen doen dit wanneer ze geen andere auto daarvoor in de ruil willen. Is de auto overbodig geworden doordat je job veranderd is of je partner gestopt is met werken, dan is inruilen voor geld, dus verkopen, een slimme keuze.

Je kunt een auto inruilen voor geld bij de lokale garagist, maar ook op een gratis tweedehands site plaatsen als zoekertje. Via de lokale garagist als via een zoekertje verkopen is niet altijd de gemakkelijkste of beste keuze. De lokale garagist geeft waarschijnlijk niet de beste prijs, en via zoekertje kost het vooral veel tijd om een goede koper te vinden. Wat wellicht een beter alternatief is, is de autoveiling.

 

Sneller verkopen via de autoveiling

TIP: De autoveiling is snel en doeltreffend. Je kunt namelijk je auto verkopen in slechts 1 dag tijd, en voor de beste prijs. Door je wagen hier aan te melden kun je ruim 5000 autobedrijven laten bieden op je voertuig. De bedrijven krijgen 24 uur de tijd om een bod te plaatsen. Je hoeft dus niet lang te wachten. Wanneer het hoogste bod bekend wordt gemaakt dan kun je beslissen wat je met het bod doet. Het is vrijblijvend dus verkopen is niet verplicht. Accepteer je het bod dan weet je meteen hoeveel de auto oplevert en samen met het autobedrijf spreek je af wanneer ze de auto kunnen komen ophalen. Je krijgt direct het afgesproken bedrag.

De veiling is de meest effectieve manier of het beste bedrag voor je auto terug te krijgen. Ga maar eens na… want stel je vraagt 3 bedrijven wat ze voor je auto teruggeven dan krijg je 3x een andere prijs te horen. 1 van de 3 is het hoogst. Bij de autoveiling kunnen dat ruim 5000 zijn. De kans dat er een beter bod tussen zit is 99% aanwezig.

 

Auto inruilen

Je auto inruilen voor geld kan dus ook gemakkelijk en snel bij een autoveiling. Besteautobod als voorbeeld genomen werkt snel, transparant, en is 100% gratis. Binnen 1 dag verkopen is geen probleem aan een goede prijs. Probeer het zelf maar eens uit. Het is risicovrij!

 

Voor meer info :