Ticnology
Image default
Dienstverlening

De vastgoedstylist voor jouw woning is hier

Wanneer je een stuk vastgoed wilt verkopen, dan staan hier vaak geen meubels in. Een leegstaand pand ziet er dan ook een stuk minder aantrekkelijk uit dan een volledig ingerichte woning. Misschien merkt u wel dat geïnteresseerden zich moeilijk inbeelden om daar te wonen. Daardoor voelen ze zich weerhouden om een bod te doen of om serieus te overwegen het vastgoed te kopen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 75% van de mensen die langskomen om te kijken hun beslissing voor baseren op de bestaande inrichting. Wanneer je deze even onder handen neemt voor de verkoop van je woning, zul je merken dat er veel sneller een bod komt. Neem hierbij een vastgoedstylist van IntraStijl bij de hand.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Om beroep te doen op een vastgoedstylist van IntraStijl, moet je van tevoren wel weten in hoeverre deze specialist de touwtjes in handen mag nemen. Als je zelf nog steeds veel controle wilt hebben, dan kun je simpelweg vragen naar advies aan huis. Hierbij komt de medewerker langs en gaan jullie samen de verschillende ruimtes in de woning af. Op basis van deze observaties schrijft de vastgoedstylist een verslag waarin hij/zij tips meegeeft over hoe jij jouw woning weer tot leven laat komen. Wanneer je het liefst alles overlaat aan deze ervaren en gespecialiseerde professional, dan neemt deze persoon zelf de beslissingen. Door gebruik te maken van de meubelenhuurservice van IntraStijl kun je kartonnen of echte meubelen tijdelijk in de woning plaatsen om zo de bezoekers jouw leefruimten in een beter daglicht te tonen.

Waar wacht je nog op?

De voordelen van een vastgoedstylist van IntraStijl bieden je een aanzienlijk pluspunt op de huizenmarkt. Door je huis tijdelijk tot leven te laten komen, zullen geïnteresseerden zich beter inleven in het huis. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met de medewerkers van IntraStijl en een afspraak in te plannen.

https://www.intrastijl.be/