Ticnology
Image default
Dienstverlening

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Oost-Vlaanderen

Iedereen moet zich verzekeren. Of het nu een brandverzekering, een polis voor je wagen of een familiale verzekering is die je nodig hebt, Agapa is jouw betrouwbare partner voor je verzekering. Het kantoor in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, maakt graag met jou een afspraak om eens langs te komen om advies te geven over je verzekering, maar je kan ook een online gesprek aanvragen. De onafhankelijke verzekeringsmakelaar heeft al heel wat ervaring en is vooral gespecialiseerd in schadebeheer, verzekeringsadvies en verzekeringsbeheer. Agapa werkt samen met grote maatschappijen waardoor het kantoor haar diensten kan uitbreiden en dus ook niet vastzit aan één verzekeraar. Bij deze makelaar kan je rekenen op persoonlijke begeleiding, maar er is ook een gratis vergelijkingstool zodat je zelf je verzekering op maat kan zoeken.

Een geschikte verzekering voor je wagen

Elke auto moet verzekerd zijn. Maar je kan wel kiezen welke verzekering je neemt voor je wagen. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar heeft verschillende opties als het gaat over autoverzekeringen. Als je met een wagen rondrijdt die al ouder is dan vijf jaar, dan neem je best gewoon de verplichte verzekering voor Burgerlijke Aansprakelijkheid aangevuld met een rechtsbijstand. Is je auto nog niet zo oud? Neem dan een beperkte omniumverzekering als wagenpolis. Daarbij kan je naast de verplichte verzekering rekenen op een bijkomende bescherming tegen schade door diefstal, brand, glasbreuk. schade door dieren, storm en hagel. Wie met een splinternieuwe wagen gekocht heeft, sluit best een volledig omniumverzekering af. In dat geval ben je namelijk verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid aangevuld met een rechtsbijstand, maar ook tegen schade aan de wagen, ongeacht wat de oorzaak is van de schade. Neem dus zeker contact op met het kantoor als je toch niet zeker bent welke polis voor jou de beste keuze is. Agapa geeft je met veel plezier het juiste advies.

Laat je goed verzekeren

Het is belangrijk dat je je goed laat verzekeren. Daarom kies je best voor een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Bij Agapa kan je terecht voor een auto- brand- of familiale verzekering. De medewerkers beantwoorden met veel plezier al je vragen over de verschillende polissen.