Ticnology
Image default
Aanbiedingen

Een woning verkopen of verhuren kan bij deze makelaar uit Borgerhout

Wilt u uw huis of appartement in een van de Antwerpse districten verkopen of verhuren? Dan kunt u best een makelaar inschakelen. Zo bent u zeker dat u waar voor u geld krijgt. BR Vastgoed, een makelaar gevestigd op de grens van Borgerhout en Antwerpen, helpt u graag bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Aangezien ze zelf in het hartje van Antwerpen gevestigd zijn, kennen zij de Antwerpse vastgoedmarkt als geen ander. Ze zijn daarom de perfecte kandidaat om u te helpen met de verhuur of verkoop van uw woning.

Het verhuren van uw woonst was nog nooit zo makkelijk

Het proces van een geschikte huurder vinden kan soms heel langdradig zijn. Er komen veel mensen over de vloer en er moet enorm veel gecommuniceerd worden. Wilt u dit vermijden? Dan kunt u deze makelaar uit Borgerhout inschakelen voor het verhuur van uw eigendom in groot Antwerpen. Hoe pakken ze dit aan? Ze hebben een enorm grote database met allerlei gegevens en profielen. Die database wordt dan gecontroleerd op potentiële geïnteresseerden voor uw appartement. Heeft u bijvoorbeeld een appartement in Deurne dat u wilt verhuren? Dan kan deze makelaar uit Borgerhout snel kijken wie interesse heeft in deze regio en ze contacteren. Dankzij dit systeem verloopt het hele proces enorm snel. Ze proberen dan ook binnen twee weken uw eigendom te verhuren. Is er een overeenkomst? Dan stellen zij het contract op, vullen ze de energieovernamedocumenten in en maken ze een plaatsbeschrijving.

Verkoop uw eigendom via deze makelaar

Ook verkopen is mogelijk via BR Vastgoed. Nadat u contact hebt opgenomen komen zij ter plaatse voor een waardebepaling. Ze houden rekening met de ligging en de omvang, maar ook met eventuele extra’s zoals een terras of zwembad. Nadien creëren ze een uitgebreide marketingcampagne. Ze maken affiches voor uw gevel, huren een fotograaf in voor professionele foto’s van uw eigendom en plaatsen die foto’s op sociale media en portaalsites. Wilt u het hele proces goed kunnen opvolgen? Ze stellen een dossier op zodat u alle nieuwe ontwikkelingen op de voet kunt volgen. Contacteer hen voor een afspraak!